Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

No tak ptal se me estli bych si troufla na tu samostatnou ucetni tak sem mu napsala ze ne.. tak cekam co mi odepise estli treba neni volnyho neco jinyho... prodejce by se mi libil :D

tak mu mas rovnou napsat co by jsi chtela delat, jestli by tam nemel misto...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejdriv sem se ptala estli maji vubec volny misto a on mi napsal at mu poslu zivotopis na ktery mi napsal ze vypada velice dobre a nabidl mi misto te ucetni... takze nevim no :)

no tak jestli mas skolu na to aby jsi delala ucetni tak by bylo asi dobry kdyby jsi u toho zustala...otazkou je jestli by te vzal i neco jineho??

Odkaz ke komentáři

no tak jestli mas skolu na to aby jsi delala ucetni tak by bylo asi dobry kdyby jsi u toho zustala...otazkou je jestli by te vzal i neco jineho??

No tak skolu na to mam.. ale nemam zadnou praxi a ono delat ucetni neni zase tak jednoduchy.. proto asi ve vsech firmach kdyz shani ucetni chteji i praxi :) Ja mam vsehovsudy cca 3 mesice praxe a to jen jako mzdova ucetni.. no uvidime co napise..

Odkaz ke komentáři

No tak skolu na to mam.. ale nemam zadnou praxi a ono delat ucetni neni zase tak jednoduchy.. proto asi ve vsech firmach kdyz shani ucetni chteji i praxi :) Ja mam vsehovsudy cca 3 mesice praxe a to jen jako mzdova ucetni.. no uvidime co napise..

tak postupne musis nejak tu praxi nabrat jinak to nejde...za par let se ti bude prace zhanet lip ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...