Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 co by jsi tam mela delat?? No tak ptal se me estli bych si troufla na tu samostatnou ucetni tak sem mu napsala ze ne.. tak cekam co mi odepise estli treba neni volnyho neco jinyho... prodejce by se mi libil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak ptal se me estli bych si troufla na tu samostatnou ucetni tak sem mu napsala ze ne.. tak cekam co mi odepise estli treba neni volnyho neco jinyho... prodejce by se mi libil tak mu mas rovnou napsat co by jsi chtela delat, jestli by tam nemel misto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak mu mas rovnou napsat co by jsi chtela delat, jestli by tam nemel misto... No nejdriv sem se ptala estli maji vubec volny misto a on mi napsal at mu poslu zivotopis na ktery mi napsal ze vypada velice dobre a nabidl mi misto te ucetni... takze nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak te u nas vitam :-)noveho ani nic...jen v sobotu jsme meli krasny pohodovy sraz v Turnove jojo,koukal jsem na to.Chtěl jsem se taky zajet podívat,ale nějak mi to nevyšlo.Škoda že už tu zase nebudu na Škodahome v Chabrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No nejdriv sem se ptala estli maji vubec volny misto a on mi napsal at mu poslu zivotopis na ktery mi napsal ze vypada velice dobre a nabidl mi misto te ucetni... takze nevim no no tak jestli mas skolu na to aby jsi delala ucetni tak by bylo asi dobry kdyby jsi u toho zustala...otazkou je jestli by te vzal i neco jineho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jojo,koukal jsem na to.Chtěl jsem se taky zajet podívat,ale nějak mi to nevyšlo.Škoda že už tu zase nebudu na Škodahome v Chabrech zase odjizdis jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no tak jestli mas skolu na to aby jsi delala ucetni tak by bylo asi dobry kdyby jsi u toho zustala...otazkou je jestli by te vzal i neco jineho?? No tak skolu na to mam.. ale nemam zadnou praxi a ono delat ucetni neni zase tak jednoduchy.. proto asi ve vsech firmach kdyz shani ucetni chteji i praxi Ja mam vsehovsudy cca 3 mesice praxe a to jen jako mzdova ucetni.. no uvidime co napise.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak skolu na to mam.. ale nemam zadnou praxi a ono delat ucetni neni zase tak jednoduchy.. proto asi ve vsech firmach kdyz shani ucetni chteji i praxi Ja mam vsehovsudy cca 3 mesice praxe a to jen jako mzdova ucetni.. no uvidime co napise.. tak postupne musis nejak tu praxi nabrat jinak to nejde...za par let se ti bude prace zhanet lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak postupne musis nejak tu praxi nabrat jinak to nejde...za par let se ti bude prace zhanet lip To urcite ale nemuzu zacit jako samostatna ucetni.. to by dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To urcite ale nemuzu zacit jako samostatna ucetni.. to by dopadlo... podvodny ucetnictvi je me to jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 zase odjizdis jo?? cca 18-týho května mažu zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdar všici jak je po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 cca 18-týho května mažu zpátky tak to jsi tady moc dlouho nevydrzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 podvodny ucetnictvi je me to jasny Neco na tom asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdar všici jak je po ránu? Cau prcino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Cau prcino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak to jsi tady moc dlouho nevydrzel po pravdě nic moc mě tady nedrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Uz mi odepsali z toho campu.. ze neni problem kdyz dorazime pozdejc ze nas budou cekat a preji nam stastnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Neco na tom asi bude asi neco pravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Uz mi odepsali z toho campu.. ze neni problem kdyz dorazime pozdejc ze nas budou cekat a preji nam stastnou cestu No tak vidíš vždy se to musí nějak udělat šikulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 asi neco pravdy Lip by mi asi sedlo misto prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak vidíš vždy se to musí nějak udělat šikulka No tak ale ty tam stejnak dorazis driv nez ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 po pravdě nic moc mě tady nedrží jasny ja to chapu...jak jsem byl ve svycarsku na dovoleny tak jsme tam mel cest mluvit s par cechama co tam emigrovali a taky rikali, ze uz se nikdy nevrati...sice do cech jezdi ale zit uz tady nechteji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Lip by mi asi sedlo misto prodejce tak jestli s tim mas nejake zkusenosti tak by to nemel byt problem ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak ale ty tam stejnak dorazis driv nez ja Já na tebe počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky