Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no jasne, ze nepatri ;)

ale nejdriv pujdu asi s kucíma z OC na obed ;)

Hele Jirko,tak mě napadá,že jsi mi ještě neprozradil,jak si přišel na to,že jsem byl tenkrát v těch Liblicích

Vloženo
Hele Jirko,tak mě napadá,že jsi mi ještě neprozradil,jak si přišel na to,že jsem byl tenkrát v těch Liblicích

jee tak to uz zase ja nevim presne o co jde lol

Vloženo
Žádný sklo,mám tam nějaký příbuzenstvo,tak na návštěvu.Dokonce jsem tam i 3 roky bydlel.Jinak jezdím přes Boleslav,je to nejlepší

Fakt?Tak to je husty. :) Tak to budes ted kousek ode me.. :)

@baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. ;)

Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. :)

Vloženo
to jo,ale pro mě je to o dost dál a hlavně tam pořád někde chytaj a já si chci udržet čistý konto

jasny jasny...ja mam z minuleho tydne 63km/h v obci...nastesti to dopadlo dobre za lahev lollol

Vloženo
Fakt?Tak to je husty. :) Tak to budes ted kousek ode me.. :)

@baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. ;)

Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. :)

no tak to je jasna vec ne....musis si to umet zaridit ;)

Vloženo
jasny jasny...ja mam z minuleho tydne 63km/h v obci...nastesti to dopadlo dobre za lahev lollol

Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... :D A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. :)

Vloženo
Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... :D A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. :)

no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad

Vloženo
no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad

No já čtyř bodovej si už vyskakovat nemůžu ach jo :feve:

Vloženo

Myslis ve vesnici "pozor zaby"? :D

Vloženo
mas jezdit opatrne...jsem mel i smulu radar meli nastavenej na 62km/h a ja jel 63km/h lol

Ala já jezdím jen mi občas ujede noha na nějaký 70-tce no a je vymalováno a pak ty pasy to je u mě velkej problém :feve:

Vloženo
Ala já jezdím jen mi občas ujede noha na nějaký 70-tce no a je vymalováno a pak ty pasy to je u mě velkej problém :feve:

za pasy nastesti nikdy neplatim jinak bych uz asi nejezdil lol

Vloženo
za pasy nastesti nikdy neplatim jinak bych uz asi nejezdil lol

Tak to se máš já už 3* :feve: s některým to jde ukecat ,ale někdy holt mám smůlu ;)

Vloženo
jj asi je to ona lol

:) Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. ;) Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. :)

@Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. :( Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol lol :) Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. :(

Hosi,slyseli ste,jakej je postih za jizdu bez jedne RZ? :feve:

Vloženo
:) Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. ;) Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. :)

@Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. :( Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol lol :) Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. :(

No netrvrdím že se rád nesvezu ,ale pirát nejsem :palec2: no to nevím ,ale určitě dost a bylo na čase jednu dobu jsem potkával hodně takhle upravených aut lol

Vloženo
Tak to se máš já už 3* :feve: s některým to jde ukecat ,ale někdy holt mám smůlu ;)

ja zatim pokazde...za to jsem jeste nikdy neplatil..i telefonovani nekdy zkousi ale i na to jsou kratky lol

Vloženo

jsou to Vehlovice jestli to potrebujes vedet presne ;)

Vloženo
ja zatim pokazde...za to jsem jeste nikdy neplatil..i telefonovani nekdy zkousi ale i na to jsou kratky lol

Že by kouzlo osobnosti a nebo..... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...