Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Žádný sklo,mám tam nějaký příbuzenstvo,tak na návštěvu.Dokonce jsem tam i 3 roky bydlel.Jinak jezdím přes Boleslav,je to nejlepší

Fakt?Tak to je husty. :) Tak to budes ted kousek ode me.. :)

@baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. ;)

Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt?Tak to je husty. :) Tak to budes ted kousek ode me.. :)

@baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. ;)

Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. :)

no tak to je jasna vec ne....musis si to umet zaridit ;)

Odkaz ke komentáři

jasny jasny...ja mam z minuleho tydne 63km/h v obci...nastesti to dopadlo dobre za lahev lollol

Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... :D A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. :)

Odkaz ke komentáři

Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... :D A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. :)

no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad

Odkaz ke komentáři

no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad

No já čtyř bodovej si už vyskakovat nemůžu ach jo :feve:

Odkaz ke komentáři

jj asi je to ona lol

:) Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. ;) Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. :)

@Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. :( Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol lol :) Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. :(

Hosi,slyseli ste,jakej je postih za jizdu bez jedne RZ? :feve:

Odkaz ke komentáři

:) Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. ;) Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. :)

@Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. :( Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol lol :) Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. :(

No netrvrdím že se rád nesvezu ,ale pirát nejsem :palec2: no to nevím ,ale určitě dost a bylo na čase jednu dobu jsem potkával hodně takhle upravených aut lol

Odkaz ke komentáři

jsou to Vehlovice jestli to potrebujes vedet presne ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...