jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no jasne, ze nepatri ale nejdriv pujdu asi s kucíma z OC na obed Hele Jirko,tak mě napadá,že jsi mi ještě neprozradil,jak si přišel na to,že jsem byl tenkrát v těch Liblicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 pres Melnik zase zazivnejsi to jo,ale pro mě je to o dost dál a hlavně tam pořád někde chytaj a já si chci udržet čistý konto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Hele Jirko,tak mě napadá,že jsi mi ještě neprozradil,jak si přišel na to,že jsem byl tenkrát v těch Liblicích jee tak to uz zase ja nevim presne o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Žádný sklo,mám tam nějaký příbuzenstvo,tak na návštěvu.Dokonce jsem tam i 3 roky bydlel.Jinak jezdím přes Boleslav,je to nejlepší Fakt?Tak to je husty. Tak to budes ted kousek ode me.. @baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 to jo,ale pro mě je to o dost dál a hlavně tam pořád někde chytaj a já si chci udržet čistý konto jasny jasny...ja mam z minuleho tydne 63km/h v obci...nastesti to dopadlo dobre za lahev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Fakt?Tak to je husty. Tak to budes ted kousek ode me.. @baurak: Jasny,melnik je zazivnejsi,ale prave vim,ze Jirka bydli tim smerem,ze pres Boleslav to ma jednodussi.. Ty voe,to je prace chodit v pracovni dobe s kamaradama na vobed.. no tak to je jasna vec ne....musis si to umet zaridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jasny jasny...ja mam z minuleho tydne 63km/h v obci...nastesti to dopadlo dobre za lahev Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Taky pekne panacek..Ja se tuhle honil s BMW 645i,no honil..Skadlil sem ho..a Libechov az teplicka dalnice furt pres 200... A nastesti nic..Sem spolejhal na tu krabicku na vokne.. no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Mažu,čus bus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad No já čtyř bodovej si už vyskakovat nemůžu ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no tak to je jasna vec ne....musis si to umet zaridit Jasny,ja vim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no jo mel jsem stesti ze to byli vsichni znamy tak se to lehce vyresilo jinak uz jsem mel po bodech a penezich...jj hned za Libechovem v te prvni vesnici smer Melnik merej skoro porad Myslis ve vesnici "pozor zaby"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No já čtyř bodovej si už vyskakovat nemůžu ach jo mas jezdit opatrne...jsem mel i smulu radar meli nastavenej na 62km/h a ja jel 63km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Myslis ve vesnici "pozor zaby"? jj asi je to ona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 mas jezdit opatrne...jsem mel i smulu radar meli nastavenej na 62km/h a ja jel 63km/h Ala já jezdím jen mi občas ujede noha na nějaký 70-tce no a je vymalováno a pak ty pasy to je u mě velkej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ala já jezdím jen mi občas ujede noha na nějaký 70-tce no a je vymalováno a pak ty pasy to je u mě velkej problém za pasy nastesti nikdy neplatim jinak bych uz asi nejezdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 za pasy nastesti nikdy neplatim jinak bych uz asi nejezdil Tak to se máš já už 3* s některým to jde ukecat ,ale někdy holt mám smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jj asi je to ona Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. @Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. Hosi,slyseli ste,jakej je postih za jizdu bez jedne RZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. @Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. Hosi,slyseli ste,jakej je postih za jizdu bez jedne RZ? No netrvrdím že se rád nesvezu ,ale pirát nejsem no to nevím ,ale určitě dost a bylo na čase jednu dobu jsem potkával hodně takhle upravených aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak to se máš já už 3* s některým to jde ukecat ,ale někdy holt mám smůlu ja zatim pokazde...za to jsem jeste nikdy neplatil..i telefonovani nekdy zkousi ale i na to jsou kratky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jak je do ni z libechova rovinka a pak esicko prvni leva.. Kua,kroutim to tam 3x tydne a nepamatuju si,jak se ty vesnice menujou.. @Bazz: To teda nejsi moc bohatej.. Ty jsi ten pirat silnic o kterych tuhle mluvili.. lol Za pasy sou to fakt vyhozeny body.. Hosi,slyseli ste,jakej je postih za jizdu bez jedne RZ? jsou to Vehlovice jestli to potrebujes vedet presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ja zatim pokazde...za to jsem jeste nikdy neplatil..i telefonovani nekdy zkousi ale i na to jsou kratky Že by kouzlo osobnosti a nebo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Že by kouzlo osobnosti a nebo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ty nemáš co na práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Že by kouzlo osobnosti a nebo..... celkem jedno co...hlavne ze to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky