Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ty nemáš co na práci Nikdo tu neni a cely tyden tu nebude ani sef takze kopr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nikdo tu neni a cely tyden tu nebude ani sef takze kopr Ty voe se na to můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nikdo tu neni a cely tyden tu nebude ani sef takze kopr rano pises jak neni kolegyne jak je hodne prace a ted tohle...ty v tom mas fakt neskutecnej bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 rano pises jak neni kolegyne jak je hodne prace a ted tohle...ty v tom mas fakt neskutecnej bordel Jj to je u ní normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ty voe se na to můžu Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 rano pises jak neni kolegyne jak je hodne prace a ted tohle...ty v tom mas fakt neskutecnej bordel No tak rano sem nestihala pac nekdo furt neco chtel ale uz mam hotovson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jj to je u ní normální Neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jj to je u ní normální no to uz jsem si vsiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak rano sem nestihala pac nekdo furt neco chtel ale uz mam hotovson hlavne se me to nesnaz vysvetlit, protoze to snad ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Neser No tak já tě se... no počkej ve středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jsou to Vehlovice jestli to potrebujes vedet presne Jo Vehlovice..Tak to neni pozor zaby..ja nevim proc,ale porad jsem myslel smer duba.. Jinak Vehlovice,to je pravda,tam sou furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 hlavne se me to nesnaz vysvetlit, protoze to snad ani nejde Kaslu na vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak já tě se... no počkej ve středu Nepockam.. nepockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo Vehlovice..Tak to neni pozor zaby..ja nevim proc,ale porad jsem myslel smer duba.. Jinak Vehlovice,to je pravda,tam sou furt.. jasny píšu smer Melnik a ty myslis smer Dubá vís co znamena myslet Martinku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Kaslu na vas no konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nepockam.. nepockam Tak si nečekej ,ale o hodně přijdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak si nečekej ,ale o hodně přijdeš Jo? A o co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo? A o co? Hm tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám ještě práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Hm tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jasny píšu smer Melnik a ty myslis smer Dubá vís co znamena myslet Martinku?? Jo joooo vim..Hovno vedet.. lol Nevim proc se mi to takhle v ty palici uhnizdilo.Asi mi jeste dozniva narkoza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo joooo vim..Hovno vedet.. lol Nevim proc se mi to takhle v ty palici uhnizdilo.Asi mi jeste dozniva narkoza.. si mel o vikendu nejaky narocnejsi vecirek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 si mel o vikendu nejaky narocnejsi vecirek?? Neee,v tydnu operaci.. O vikendu sem mel jen dve piva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Neee,v tydnu operaci.. O vikendu sem mel jen dve piva.. copak ti delali??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky