Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravím taktéž a diskuzi jsme zavčas utli !!! Jo to je dobre .) pac to neni nic prijemnyho .... Jak se vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 brý večír pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdar pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdar pánové Nazdar,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Caues chlapi ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Caues chlapi ! ... Zdarec,co novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nazdar,jak je? No jde to stále v práci ,ale mohlo by být i hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Caues chlapi ! ... Zdar co nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdarec,co novýho? porad vsecko pri starem ..., momentalne hledam kapotu na Hondu civic 95 ,kdybys nahodou o necem vedel ., ale to jen tak prubezne... Jinak planuju uvazuju ,premyslim jak se skodahome srazem .,,jet nejet ,vyjde nevyjde .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdar co nového? j jak rikam vsecko je u me porad stejny .... co ty(vy) jinak ?zbozi se 4 koly uz objedano ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 porad vsecko pri starem ..., momentalne hledam kapotu na Hondu civic 95 ,kdybys nahodou o necem vedel ., ale to jen tak prubezne...Jinak planuju uvazuju ,premyslim jak se skodahome srazem .,,jet nejet ,vyjde nevyjde .,, No možná bych o něčem věděl no já myslel že jedeš rád bych pokecal na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jo to je dobre .) pac to neni nic prijemnyho .... Jak se vede ? Pokaždý může bejt o něco líp. Ale v sobotu bylo v Turnově móóóc dobře a auto tak nějak pookřelo po těch 650 Km !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 j jak rikam vsecko je u me porad stejny .... co ty(vy) jinak ?zbozi se 4 koly uz objedano ? Jj objednáno ,ale ne pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No možná bych o něčem věděl no já myslel že jedeš rád bych pokecal na živo je to pro me takovy dilema ,ale mam takovy pocit ,ze se tam zjevim ''tchyne '' predevcirem nedobrzdila pred svodidlem tak schanime dily kde to jen jde kapotu na aute ma jenze trosku kosmeticky poupravenou .) tak loudim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Pokaždý může bejt o něco líp. Ale v sobotu bylo v Turnově móóóc dobře a auto tak nějak pookřelo po těch 650 Km !!! Jasne no to me povidej ... Pocasi vam vyslo ,ze ? no 600 kilasku to uz je pekna zahrivacka ..,a autku jedine prospeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jj objednáno ,ale ne pro mě Myslim to velike co uz ctyri kola ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 je to pro me takovy dilema ,ale mam takovy pocit ,ze se tam zjevim ''tchyne '' predevcirem nedobrzdila pred svodidlem tak schanime dily kde to jen jde kapotu na aute ma jenze trosku kosmeticky poupravenou .) tak loudim Jj se poptám uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 je to pro me takovy dilema ,ale mam takovy pocit ,ze se tam zjevim ''tchyne '' predevcirem nedobrzdila pred svodidlem tak schanime dily kde to jen jde kapotu na aute ma jenze trosku kosmeticky poupravenou .) tak loudim Máš na mysli nějakou podobnou nehodu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Myslim to velike co uz ctyri kola ma Jj objednáno jenže to jde přes firmu takže si ještě počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 porad vsecko pri starem ..., momentalne hledam kapotu na Hondu civic 95 ,kdybys nahodou o necem vedel ., ale to jen tak prubezne...Jinak planuju uvazuju ,premyslim jak se skodahome srazem .,,jet nejet ,vyjde nevyjde .,, Já bych jel hned,ale už budu zpátky v CH,tak snad příští rok.Jinak jsem ve Švajcu zjistil,že mám měsíc prošlou STK a emise,tak jsme to byli dneska s korzičem napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Máš na mysli nějakou podobnou nehodu ??? Jej ne,pritulkynina mamina je pohledna zenska a jezdi dobre jen ji to proste nejak hold nevyslo.,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jj objednáno jenže to jde přes firmu takže si ještě počkám jasne no,vzdycky se to natahne .Predpokladam,ze uz se tesis ? ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jasne no to me povidej ...Pocasi vam vyslo ,ze ? no 600 kilasku to uz je pekna zahrivacka ..,a autku jedine prospeje Počasí bylo super, po cestě žádný radary (aspoň jsem o nich nevěděl) tak co dodat !!! Doufám že 18.5.2008 bude na severu Moravy stejně tak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Já bych jel hned,ale už budu zpátky v CH,tak snad příští rok.Jinak jsem ve Švajcu zjistil,že mám měsíc prošlou STK a emise,tak jsme to byli dneska s korzičem napravit Tak to je skoda .... tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach Co jinak korzič,posloucha ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Počasí bylo super, po cestě žádný radary (aspoň jsem o nich nevěděl) tak co dodat !!! Doufám že 18.5.2008 bude na severu Moravy stejně tak !!! Jedes Mošnov jo ? taky doufam,ze se pocasi umoudri.,skoda ,ze to minule tak nevyslo byl by to dokonalej srazek ,ale i tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky