Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak to je skoda .... tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach Co jinak korzič,posloucha ? Že si nedáte nějakou upomínku třeba do mobilu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Že si nedáte nějakou upomínku třeba do mobilu !!! ja si to hlidam no ,ale divil jsem se moc,jak to mohl zjistit az po pul roce bez uhony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jasne no,vzdycky se to natahne .Predpokladam,ze uz se tesis ? ! No nehorázně už abych to měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jedes Mošnov jo ? taky doufam,ze se pocasi umoudri.,skoda ,ze to minule tak nevyslo byl by to dokonalej srazek ,ale i tak ... No jaká je tam "zatím ještě doře" udělaná silnic od Olomouce tak určitě. A taky jsem zvědav či se tam sejde víc lidí než posledně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No nic, jdu se dodívat na lidového léčitele Dr.House tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No nehorázně už abych to měl To verim taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? @Fernétti - no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No nic, jdu se dodívat na lidového léčitele Dr.House tak zatím Zatíím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak to je skoda .... tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach Co jinak korzič,posloucha ? Korzič poslouchá jak má,bez problémů.A technickou jsme prošli v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Korzič poslouchá jak má,bez problémů.A technickou jsme prošli v pohodě o to vic pak cloveka potesi kdyz ma autak v cajku .... Co jinak v CH ? .. protahujes Medaka , ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 o to vic pak cloveka potesi kdyz ma autak v cajku .... Co jinak v CH ? .. protahujes Medaka , ? no technickou bych prošel,i kdyby auto v pořádku nebylo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To verim taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? @Fernétti - no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime No jedeme obouma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no technickou bych prošel,i kdyby auto v pořádku nebylo lol To je mi jasny ;) @Bazz - tak to se tesim ... udelam vsecko proto,abych dorazil .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To je mi jasny ;) @Bazz - tak to se tesim ... udelam vsecko proto,abych dorazil .) jistota musí bejt,neměl jsem chuť poslouchat ty kecy,že mi nesvítí SPZka(Oplovská bolístka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) jistota musí bejt,neměl jsem chuť poslouchat ty kecy,že mi nesvítí SPZka(Oplovská bolístka) Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98., Editováno: 5. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ták,muj cas pomalu ,ale jiste nastava ... mizim do pelechu .,, tak se mejte a zitra at se dari "!!dobrou vam všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98., musím zaklepat,ale výfuk zatím drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ták,muj cas pomalu ,ale jiste nastava ... mizim do pelechu .,, tak se mejte a zitra at se dari "!!dobrou vam všem taky to asi zabalím.Mějte se a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 členové dnes slaví narozeniny vittorio(24) takže našemu vedoucímu vše nej a hlavně ať e dál pěkně stará o tenhle web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Bry ranko 2 Jeronymo: Kapotky na Civica se ti zachtelo? Se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 dobre rano... jj taky jsem videl ze slavi, tak vse nej Víťo hodne stesti, zdravi a at se ti hlavne povede postavit ten paty dum z tech nasich poplatku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 dobre rano... Cau chlape.. tak v patek pohovor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Cau chlape.. tak v patek pohovor na prodejce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 na prodejce?? To nevim.. psal mi ze se sejdem a uvidime co bude.. a ze bych mohla zkusit tu ucetni.. ze ted tam maji strasne nespolehlivou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 To nevim.. psal mi ze se sejdem a uvidime co bude.. a ze bych mohla zkusit tu ucetni.. ze ted tam maji strasne nespolehlivou... tak uvidis co z toho bude...treba ti nabidne neco zajimaveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak uvidis co z toho bude...treba ti nabidne neco zajimaveho No rikal ze s tou ucetni bych nemela mit problem.. ze este v jedne prodejne ktera spada pod jejich firmu maji vic ucetnich a ze neni problem se na ne obratit.. tak premyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky