Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

No nehorázně už abych to měl

To verim :) taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? :)

@Fernétti - :) no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je skoda ....

tyo s tema STKáčkama je to tedko nejak rozsireny :D ,kamos o vikendu taky na me ,-zjistil ,ze uz ma proslou technickou pul roku ... a vesele si to pidlal po cestach :)

Co jinak korzič,posloucha ? ;)

Korzič poslouchá jak má,bez problémů.A technickou jsme prošli v pohodě

Odkaz ke komentáři

To verim :) taky bych se na to sakra''tesil ...., Jak ste vyresili SH ?jedete jednim autkem nebo berete oba ? :)

@Fernétti - :) no mohloby ,minule to byl krasny pocet ,,,tak pri trose slunicka by se mohla ta ucast navysit ...vsak uvidime

No jedeme obouma :palec2:

Odkaz ke komentáři

jistota musí bejt,neměl jsem chuť poslouchat ty kecy,že mi nesvítí SPZka(Oplovská bolístka)

Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98.,

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Joo ,to znam no., je to casta zavadicka,... Dalsim takovym jsem si vsiml jsou vyfuky,, nevim co to bylo za firmu ,ale kolegovi uz po druhe za asi rok menit vyfuk.,,strasne mu to hnije.Ma Astru Géčko 98.,

musím zaklepat,ale výfuk zatím drží

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...