Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jeje,to je i Škodahome A mam pocit,ze i Woerthersee,vid Spidulo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Cau kamarade..Tebe uz jsem nevidel.. Zdarec vsem.. Nazdarek,tak už si to prozkoumal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tak to jsem zvedaf.. Ty jedes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 A mam pocit,ze i Woerthersee,vid Spidulo? Jj, tam jedu, roll-out bude asi beze mě a já si ho užiju až v neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ty jedes? JJ budu tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 JJ budu tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Nazdarek,tak už si to prozkoumal? Ty woe,na tom neni co zkoumat.. Krabicka s dratama a nazdar.. A zjistil jsem,ze je na ni i dioda.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jj, tam jedu, roll-out bude asi beze mě a já si ho užiju až v neděli... A kurec...Jsme se nejak radne nedohodli,co? Navic se mi nechce pro*at Skodahome..A taky nevim,jestli bych se citil na cestu ke kolegum ze zapadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 A kurec...Jsme se nejak radne nedohodli,co? Navic se mi nechce pro*at Skodahome..A taky nevim,jestli bych se citil na cestu ke kolegum ze zapadu.. No já pojedu nejspíš Cuprou, je to víc západní auto, je žlutý a leží na zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Dame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ty woe,na tom neni co zkoumat.. Krabicka s dratama a nazdar.. A zjistil jsem,ze je na ni i dioda.. lol Já myslel,že už budeš vědět co je i v krabičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Dame? Kdyz budu mit ridice,nebo ridicku,tak jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Kdyz budu mit ridice,nebo ridicku,tak jo.. Ty jedes jenom na otocku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 No já pojedu nejspíš Cuprou, je to víc západní auto, je žlutý a leží na zemi... To mas teda recht.. Lezi na zemi jo?Jak moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Já myslel,že už budeš vědět co je i v krabičce No asi zacatky tech dratu..ale ted si me nahlodal,mozna se podivam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ty jedes jenom na otocku? Jo i ne..Mam v praze kvartyr,tak se mi 3x nechte tam platit chatku.. I kdyz..Ale nevim,jestli je jeste nejaka volna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Vaše plavba na brněnské přehradě. Chcete uspořádat jednání s obchodním partnerem, večírek nebo oslavu narozenin v atraktivním prostředí? Flotila našich lodí je Vám k dispozici i s posádkou. Ceník plaveb na objednávku - sezóna 2008 Malá loď (bez horní paluby) 2 900,- Kč za hodinu bez DPH Velká loď (s horní palubou) 3 600,- Kč za hodinu bez DPH Jdu do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To mas teda recht.. Lezi na zemi jo?Jak moc? Oproti sérii vepředu o 11 cm, vzadu o 9 cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Vaše plavba na brněnské přehradě.Chcete uspořádat jednání s obchodním partnerem, večírek nebo oslavu narozenin v atraktivním prostředí? Flotila našich lodí je Vám k dispozici i s posádkou. Ceník plaveb na objednávku - sezóna 2008 Malá loď (bez horní paluby) 2 900,- Kč za hodinu bez DPH Velká loď (s horní palubou) 3 600,- Kč za hodinu bez DPH Jdu do toho... Obe lode najednou? Co bdues poradat? bysme tam mohli dat tu kejticku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jo i ne..Mam v praze kvartyr,tak se mi 3x nechte tam platit chatku.. I kdyz..Ale nevim,jestli je jeste nejaka volna.. V tematu Skodahome se ptal Doli estli nechce nekdo chatku Ja sem to taky zamlouvala az na posledni chvili a bez problemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Oproti sérii vepředu o 11 cm, vzadu o 9 cm... Aaaaa dopi*e.. To mas na svedomi Ty?A co kola,serie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Obe lode najednou? Co bdues poradat? bysme tam mohli dat tu kejticku ne? Wolle...!!! Stačí jedna. Jasně, uděláme vyjížďku s kryglem v ruce a s kejtičkou na talíři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 V tematu Skodahome se ptal Doli estli nechce nekdo chatku Ja sem to taky zamlouvala az na posledni chvili a bez problemu.. JO?No nijak sem to velice nezkoumal v tom tematu..Kdyztak brnknu do kempu a uvidime.. Taky zalezi,jestli budu miti spolecnost a jak se ji bude chtit... Nebo vodvezu auto domu a prijedu se zlejt.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Wolle...!!! Stačí jedna. Jasně, uděláme vyjížďku s kryglem v ruce a s kejtičkou na talíři... lol Jj staci jedna.Jak je jich vic,je to narocny.. lol Neco musime spachat behem leta..Takhle by to neslo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky