Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ony jsou ještě nějaký jiný kola než Dotz Hanso ??? :help:

myslel jsem, ze ano ale posledni dobou to vypada, ze ne a tam u vas v Brne pry uz jezdi i na kole na nich lollol

Vloženo
tak uz to prestan hulit, jinak to nezvladam vid Spidi ;)

Nějak tak... lol

Jinak kua koukám v Německu na ty Bety a na všechno tam cpou dvacetipalce, kdo má furt kupovat ty gumy po deseti tácech... lol

Vloženo
Nějak tak... lol

Jinak kua koukám v Německu na ty Bety a na všechno tam cpou dvacetipalce, kdo má furt kupovat ty gumy po deseti tácech... lol

no je to vec, kupovat 20ti palce ale moda si to zada lollol

Vloženo
No to nejde takhle veřejně.... lol

Připojuji nějaké fotky z událostí uplynulých dní. Asi to nikoho moc nezajímá, ale třeba se to někomu líbit bude... (minimálně Tomášovi)

Cauec bando.

Spidi pekne a mne to zajima,jen ta strecha,pujde take natrit ;)

Jinak to vazi tato lokoska 48300 kg ?

To se vazi kvuli schvaleni ?

Vloženo

To verim.Ja mam dneska volnaska,ale minuly tyden jsem to pozoroval i na ceste do prace....pekelne malo aut. U nas dneska vypada ze bude parak .

Vloženo
To verim.Ja mam dneska volnaska,ale minuly tyden jsem to pozoroval i na ceste do prace....pekelne malo aut. U nas dneska vypada ze bude parak .

tak ja jsem byl i minuly tyden v praci...ale nejak to preziju a kdyz bude klid tak klidne kolem 1-2 vypadnu...tady je taky nadherne...rikal ze snad je ve vychodnich cechach je hnusne ;)

Vloženo
Tak ja bych klido byl take v praci,jenze celozavodka ;) U nas vcera prselo,takze se to na dnesek vycasilo.

tady u nas uz od utery ani kapka a doufam, ze to tak i nadale vydrzi...tak to tu dovolenou vyresili za tebe koukam lol

Vloženo
no,ja ji mel planovanou. Sef chtel ze si to naddelame ale nejak se nesetkal s ohlasem,tak naridil dovcu vsem :D

ale v tomhle pocasi bych se za volno nezlobil ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...