Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj sokoliku !!

Sam si voe !

Jak se mame co je new ?

Sam si voe !

nedelam nic !

Jak se mame co je new ?

nic vcera jsem hral celou noc poker, pak jsem kouknul na hokej a ted jsem nejakej mrtvej lol co u tebe??

nic vcera jsem hral celou noc poker, pak jsem kouknul na hokej a ted jsem nejakej mrtvej lol co u tebe??

Ja se vecer vratil z dovci, kouknul sem na hokej a pohodicka !

a vyharal jsi alespon neco ?

Ja se vecer vratil z dovci, kouknul sem na hokej a pohodicka !

to byla ta Italie jo??

a vyharal jsi alespon neco ?

jj vcera to bylo dobry ;)

to byla ta Italie jo??

Jojo ... ale uz je to bohuzel za mnou ... ale vzpomel sem si na tve fotos z lyzovani kdyz sme preletali nad alpama ... pockej najdu naky fotooo ;)

Proste parada !!!

post-6121-1210317365_thumb.jpg

Jojo ... ale uz je to bohuzel za mnou ... ale vzpomel sem si na tve fotos z lyzovani kdyz sme preletali nad alpama ... pockej najdu naky fotooo ;)

to jsi hodnej ze jsi si vzpomel ;)

a jak bylo??

Proste parada !!!

jj bomba pane ;) krasny

to jsi hodnej ze jsi si vzpomel ;)

a jak bylo??

Hele nadhera ... hned bych zase nekam koukl ... jen ted musim vymyslet kam ;)

:palec2:

post-6121-1210317560_thumb.jpg

to byla ta Italie jo??

Jinak jako sem cumel, ale absolutne tam nebylo k videni nic od skodofky :( ... jako za celou dobu 5 fabii, 1 OI a tot vse. Zadna OII zadnej roomster nic ... fakt sem byl prekvapenej.

Hele nadhera ... hned bych zase nekam koukl ... jen ted musim vymyslet kam ;)

nasi ve stredu odjeli obytnym autem do Nemecka tak jsem zvedavej s cim prijedou a mozna si od nich vemu inspiraci, protoze cestovani timhle autem v lete fakt miluju ;)

:palec2:

ty hory jsou opravdu uzasny...jak ze spoda tak ze zhora!!

nasi ve stredu odjeli obytnym autem do Nemecka tak jsem zvedavej s cim prijedou a mozna si od nich vemu inspiraci, protoze cestovani timhle autem v lete fakt miluju ;)

Jojo urcite to neni spatny, mam zkusennost jen z US a tam to bylo good.

Jinak jako sem cumel, ale absolutne tam nebylo k videni nic od skodofky :( ... jako za celou dobu 5 fabii, 1 OI a tot vse. Zadna OII zadnej roomster nic ... fakt sem byl prekvapenej.

dle meho si Italove nikdy na skodovku nejak nepotrpeli...tam proste letej Fiaty, Alfy pak asi vw ale skodovky jsem tam nidky moc nevidal.

Jojo urcite to neni spatny, mam zkusennost jen z US a tam to bylo good.

Kdyz vemes tohle auto a jedes po Rakousku a Svycarsku s tim ze vecer vzdy zkoncis u nejakeho jezera v campu, tak je to nadhera a vsechno si porad vezes sebou, tak ze nejsi defakto vubec nicim omezenej, parada ;)

Jinak z letadla si myslim, ze mam vyfocene Trento kam jezdime na lyze, tak si musim najit nejakej satelitni snimek a porovnat jestli to bylo ono nebo ne ;) a pak hledat sjezdovku ;)

Jinak z letadla si myslim, ze mam vyfocene Trento kam jezdime na lyze, tak si musim najit nejakej satelitni snimek a porovnat jestli to bylo ono nebo ne ;) a pak hledat sjezdovku ;)

no to zkus a schvalne dej vedet jestli to dohledas :-)

dle meho si Italove nikdy na skodovku nejak nepotrpeli...tam proste letej Fiaty, Alfy pak asi vw ale skodovky jsem tam nidky moc nevidal.

No jako v Rime jedou ty maly svine auta. Jako hodne moc Smartu ... jako fakt kotel a pak jak rikas ... fiat 500 apod. Jinak VW group vseobecne malo.

Kdyz vemes tohle auto a jedes po Rakousku a Svycarsku s tim ze vecer vzdy zkoncis u nejakeho jezera v campu, tak je to nadhera a vsechno si porad vezes sebou, tak ze nejsi defakto vubec nicim omezenej, parada ;)

Jooo to asi jo. Jen to chce asi s bandou lidi, samotneho by me to asi nebavilo ;) No jinak Rakousko Svycarsko to je zajimava destinace kam vyrazit ;)

No jako v Rime jedou ty maly svine auta. Jako hodne moc Smartu ... jako fakt kotel a pak jak rikas ... fiat 500 apod. Jinak VW group vseobecne malo.

jj tak v Rime verim, ze budou litat ty malinky auta a ani si snad nedokazu predstavit co tam musi litat skutru, to musi byt hrozny lollol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.