MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Ahoj sokoliku !! Sam si voe ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jak se mame co je new ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Sam si voe ! nedelam nic ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jak se mame co je new ? nic vcera jsem hral celou noc poker, pak jsem kouknul na hokej a ted jsem nejakej mrtvej co u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 nic vcera jsem hral celou noc poker, pak jsem kouknul na hokej a ted jsem nejakej mrtvej co u tebe?? Ja se vecer vratil z dovci, kouknul sem na hokej a pohodicka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 nic vcera jsem hral celou noc poker, pak jsem kouknul na hokej a ted jsem nejakej mrtvej co u tebe?? a vyharal jsi alespon neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Ja se vecer vratil z dovci, kouknul sem na hokej a pohodicka ! to byla ta Italie jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 a vyharal jsi alespon neco ? jj vcera to bylo dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 to byla ta Italie jo?? Jojo ... ale uz je to bohuzel za mnou ... ale vzpomel sem si na tve fotos z lyzovani kdyz sme preletali nad alpama ... pockej najdu naky fotooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Proste parada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jojo ... ale uz je to bohuzel za mnou ... ale vzpomel sem si na tve fotos z lyzovani kdyz sme preletali nad alpama ... pockej najdu naky fotooo to jsi hodnej ze jsi si vzpomel a jak bylo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Proste parada !!! jj bomba pane krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 to jsi hodnej ze jsi si vzpomel a jak bylo?? Hele nadhera ... hned bych zase nekam koukl ... jen ted musim vymyslet kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 to byla ta Italie jo?? Jinak jako sem cumel, ale absolutne tam nebylo k videni nic od skodofky ... jako za celou dobu 5 fabii, 1 OI a tot vse. Zadna OII zadnej roomster nic ... fakt sem byl prekvapenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Hele nadhera ... hned bych zase nekam koukl ... jen ted musim vymyslet kam nasi ve stredu odjeli obytnym autem do Nemecka tak jsem zvedavej s cim prijedou a mozna si od nich vemu inspiraci, protoze cestovani timhle autem v lete fakt miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ty hory jsou opravdu uzasny...jak ze spoda tak ze zhora!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 nasi ve stredu odjeli obytnym autem do Nemecka tak jsem zvedavej s cim prijedou a mozna si od nich vemu inspiraci, protoze cestovani timhle autem v lete fakt miluju Jojo urcite to neni spatny, mam zkusennost jen z US a tam to bylo good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jinak jako sem cumel, ale absolutne tam nebylo k videni nic od skodofky ... jako za celou dobu 5 fabii, 1 OI a tot vse. Zadna OII zadnej roomster nic ... fakt sem byl prekvapenej. dle meho si Italove nikdy na skodovku nejak nepotrpeli...tam proste letej Fiaty, Alfy pak asi vw ale skodovky jsem tam nidky moc nevidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jojo urcite to neni spatny, mam zkusennost jen z US a tam to bylo good. Kdyz vemes tohle auto a jedes po Rakousku a Svycarsku s tim ze vecer vzdy zkoncis u nejakeho jezera v campu, tak je to nadhera a vsechno si porad vezes sebou, tak ze nejsi defakto vubec nicim omezenej, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jinak z letadla si myslim, ze mam vyfocene Trento kam jezdime na lyze, tak si musim najit nejakej satelitni snimek a porovnat jestli to bylo ono nebo ne a pak hledat sjezdovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jinak z letadla si myslim, ze mam vyfocene Trento kam jezdime na lyze, tak si musim najit nejakej satelitni snimek a porovnat jestli to bylo ono nebo ne a pak hledat sjezdovku no to zkus a schvalne dej vedet jestli to dohledas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 dle meho si Italove nikdy na skodovku nejak nepotrpeli...tam proste letej Fiaty, Alfy pak asi vw ale skodovky jsem tam nidky moc nevidal. No jako v Rime jedou ty maly svine auta. Jako hodne moc Smartu ... jako fakt kotel a pak jak rikas ... fiat 500 apod. Jinak VW group vseobecne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Kdyz vemes tohle auto a jedes po Rakousku a Svycarsku s tim ze vecer vzdy zkoncis u nejakeho jezera v campu, tak je to nadhera a vsechno si porad vezes sebou, tak ze nejsi defakto vubec nicim omezenej, parada Jooo to asi jo. Jen to chce asi s bandou lidi, samotneho by me to asi nebavilo No jinak Rakousko Svycarsko to je zajimava destinace kam vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No jako v Rime jedou ty maly svine auta. Jako hodne moc Smartu ... jako fakt kotel a pak jak rikas ... fiat 500 apod. Jinak VW group vseobecne malo. jj tak v Rime verim, ze budou litat ty malinky auta a ani si snad nedokazu predstavit co tam musi litat skutru, to musi byt hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky