Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jooo to asi jo. Jen to chce asi s bandou lidi, samotneho by me to asi nebavilo ;) No jinak Rakousko Svycarsko to je zajimava destinace kam vyrazit ;)

hele kdyz vemes treba dve ty obytny auta aby bylo tak 10lidi treba, tak musi byt srandy dost a dost a pak krasne stravena dovolena nebo prodlouzeny vikend ;)

Vloženo
jj tak v Rime verim, ze budou litat ty malinky auta a ani si snad nedokazu predstavit co tam musi litat skutru, to musi byt hrozny lollol

Jo chodil pesky + neco malo metrem, ale jezdit bych tam nechtel ;) Taky vsechny auta omlaceny jak svin, ale asi to neresej. Skutru a motorek samo mrte.

Vloženo
hele kdyz vemes treba dve ty obytny auta aby bylo tak 10lidi treba, tak musi byt srandy dost a dost a pak krasne stravena dovolena nebo prodlouzeny vikend ;)

Tak to souhlas !!!

Vloženo
Jo chodil pesky + neco malo metrem, ale jezdit bych tam nechtel ;) Taky vsechny auta omlaceny jak svin, ale asi to neresej. Skutru a motorek samo mrte.

tak jako doprava obecne v Italii je neco neuveritelnyho, neskutecnej zmatek a bordel...jj to me pripomina, ze si asi pujdu prohlednout nove 3 stanice metra :-)

Vloženo
tak jako doprava obecne v Italii je neco neuveritelnyho, neskutecnej zmatek a bordel...jj to me pripomina, ze si asi pujdu prohlednout nove 3 stanice metra :-)

No jo vcera otvirali co ? Neco takoveho sem nekde zaslechl ;) Ja si pujdu dat nekam kavicku nejspis ;)

Vloženo
No jo vcera otvirali co ? Neco takoveho sem nekde zaslechl ;) Ja si pujdu dat nekam kavicku nejspis ;)

jj vcera otvirali...taky bych sel nekam na kavu na zahradku ;)

Vloženo
navic v tech autech uz to ted je opravdu luxus a navic v lete sedis venku...me se to hrozne libi takhle cestovat.

Jooo tak kdyz mas karavan k dispozici, tak neni co resit :palec2:

Vloženo
Jooo tak kdyz mas karavan k dispozici, tak neni co resit :palec2:

no strejda ma dva, tak uz jsem takhle parkrat nekde byli a navic ma taty byvaly spoluzak pujcovnu tak to mame i za nejake o malinko lepsi penize ;)

Vloženo
Tak to ma byt ;) Ja premejslim ze pudu udelat auti ocistnou kuru ;)

to jsem delal vcera svoje i sluzebni pak jsem je pekne uklidil vedle sebe do garaze k odpocinku a sel jsem se projet na kole ;)

Vloženo
to jsem delal vcera svoje i sluzebni pak jsem je pekne uklidil vedle sebe do garaze k odpocinku a sel jsem se projet na kole ;)

Nooo to je taky reseni ... ale na kolo asi neee, jeste ted me bolej nozicky z toho smajdani ;)

Vloženo
Nooo to je taky reseni ... ale na kolo asi neee, jeste ted me bolej nozicky z toho smajdani ;)

to ja ted chodim na kolo kazdy den...dam si na vecer tak 20-30km a ted o vikendu bych chtel vyrazit mozna nekam na hory na kole ;)

Vloženo
to ja ted chodim na kolo kazdy den...dam si na vecer tak 20-30km a ted o vikendu bych chtel vyrazit mozna nekam na hory na kole ;)

Hezky hezky !!! Ja nedelam nic ja su pecival :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...