Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jooo to asi jo. Jen to chce asi s bandou lidi, samotneho by me to asi nebavilo ;) No jinak Rakousko Svycarsko to je zajimava destinace kam vyrazit ;)

hele kdyz vemes treba dve ty obytny auta aby bylo tak 10lidi treba, tak musi byt srandy dost a dost a pak krasne stravena dovolena nebo prodlouzeny vikend ;)

jj tak v Rime verim, ze budou litat ty malinky auta a ani si snad nedokazu predstavit co tam musi litat skutru, to musi byt hrozny lollol

Jo chodil pesky + neco malo metrem, ale jezdit bych tam nechtel ;) Taky vsechny auta omlaceny jak svin, ale asi to neresej. Skutru a motorek samo mrte.

hele kdyz vemes treba dve ty obytny auta aby bylo tak 10lidi treba, tak musi byt srandy dost a dost a pak krasne stravena dovolena nebo prodlouzeny vikend ;)

Tak to souhlas !!!

Jo chodil pesky + neco malo metrem, ale jezdit bych tam nechtel ;) Taky vsechny auta omlaceny jak svin, ale asi to neresej. Skutru a motorek samo mrte.

tak jako doprava obecne v Italii je neco neuveritelnyho, neskutecnej zmatek a bordel...jj to me pripomina, ze si asi pujdu prohlednout nove 3 stanice metra :-)

tak jako doprava obecne v Italii je neco neuveritelnyho, neskutecnej zmatek a bordel...jj to me pripomina, ze si asi pujdu prohlednout nove 3 stanice metra :-)

No jo vcera otvirali co ? Neco takoveho sem nekde zaslechl ;) Ja si pujdu dat nekam kavicku nejspis ;)

Tak to souhlas !!!

navic v tech autech uz to ted je opravdu luxus a navic v lete sedis venku...me se to hrozne libi takhle cestovat.

No jo vcera otvirali co ? Neco takoveho sem nekde zaslechl ;) Ja si pujdu dat nekam kavicku nejspis ;)

jj vcera otvirali...taky bych sel nekam na kavu na zahradku ;)

navic v tech autech uz to ted je opravdu luxus a navic v lete sedis venku...me se to hrozne libi takhle cestovat.

Jooo tak kdyz mas karavan k dispozici, tak neni co resit :palec2:

jj vcera otvirali...taky bych sel nekam na kavu na zahradku ;)

Jojo presne tak to vidim. Dneska volno takze se nekam zajdu mrknout ;)

Jooo tak kdyz mas karavan k dispozici, tak neni co resit :palec2:

no strejda ma dva, tak uz jsem takhle parkrat nekde byli a navic ma taty byvaly spoluzak pujcovnu tak to mame i za nejake o malinko lepsi penize ;)

Jojo presne tak to vidim. Dneska volno takze se nekam zajdu mrknout ;)

tak to se mate pane ja hakuju ;) ze bych se tam na tebe prijel podivat lol

tak to se mate pane ja hakuju ;) ze bych se tam na tebe prijel podivat lol

No kdybys jel na sever dej vedet ;)

No kdybys jel na sever dej vedet ;)

dnes to vypada na mrtvolu, tak to asi kolem jednicky zabalim ;)

dnes to vypada na mrtvolu, tak to asi kolem jednicky zabalim ;)

Tak to ma byt ;) Ja premejslim ze pudu udelat auti ocistnou kuru ;)

Tak to ma byt ;) Ja premejslim ze pudu udelat auti ocistnou kuru ;)

to jsem delal vcera svoje i sluzebni pak jsem je pekne uklidil vedle sebe do garaze k odpocinku a sel jsem se projet na kole ;)

to jsem delal vcera svoje i sluzebni pak jsem je pekne uklidil vedle sebe do garaze k odpocinku a sel jsem se projet na kole ;)

Nooo to je taky reseni ... ale na kolo asi neee, jeste ted me bolej nozicky z toho smajdani ;)

Nooo to je taky reseni ... ale na kolo asi neee, jeste ted me bolej nozicky z toho smajdani ;)

to ja ted chodim na kolo kazdy den...dam si na vecer tak 20-30km a ted o vikendu bych chtel vyrazit mozna nekam na hory na kole ;)

to ja ted chodim na kolo kazdy den...dam si na vecer tak 20-30km a ted o vikendu bych chtel vyrazit mozna nekam na hory na kole ;)

Hezky hezky !!! Ja nedelam nic ja su pecival :D

Zdary vary pánové

Hezky hezky !!! Ja nedelam nic ja su pecival :D

tak ty nemusis..ja jo lollol

Zdary vary pánové

ahoj Jirko ;)

Zdary vary pánové

Ahooj !

tak ty nemusis..ja jo lollol

Jak to ;) ?

Jak to ;) ?

protoze moc papam a to by po nejake dobe nedopadlo dobre lol

Tak copak je novýho?Večer se chystám do Kolína na Orbitha,tak doufám,že to bude stát za to

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.