Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak ne asi ale urcite...co ty na to Michale??

Nooo ja to jeste nevim jiste jeste sem nemluvil se segrou ;) Ale kazdopadne dej vedet, dali bysme kavicku a pokec ;)

Vloženo
Nooo ja to jeste nevim jiste jeste sem nemluvil se segrou ;) Ale kazdopadne dej vedet, dali bysme kavicku a pokec ;)

no uz je to hotovy...mezi 2-3 tam budu...nebo muzu dorazit i do JBL ;)

Vloženo
no uz je to hotovy...mezi 2-3 tam budu...nebo muzu dorazit i do JBL ;)

JBL ? To je Bobikuv zesilovac ;) No asi to vypada ze budu v tom Turnove ... kde bysme dali zpicha ?

Vloženo
JBL ? To je Bobikuv zesilovac ;) No asi to vypada ze budu v tom Turnove ... kde bysme dali zpicha ?

tak JBC detailisto lol me je to jedno kde, dojedu kamkoliv ;)

Vloženo
Tak co treba Maskovka ? Da se tam sedet i venku, pohodicka misto.

nevim kde to je...tak napis adresu nebo dame nekde spicha predem a pojedeme tam spolu??

Vloženo
nevim kde to je...tak napis adresu nebo dame nekde spicha predem a pojedeme tam spolu??

No tak co treba SHELLka .. ty jedes predpokladam od Prahy takze ta smerem na Turnov ?

Vloženo
No tak co treba SHELLka .. ty jedes predpokladam od Prahy takze ta smerem na Turnov ?

a co si dat sraz na to malem parkovisti tusim ze to je Hruby Rohozec...smer Zel. Brod jak jeste byla stara silnice???

Vloženo
a co si dat sraz na to malem parkovisti tusim ze to je Hruby Rohozec...smer Zel. Brod jak jeste byla stara silnice???

Huh ted nevim co presne myslis ;) MAP :) ?

Vloženo
Ok to by slo ... tak jestli mi muzes dat vedet cca 10 min nez tam budes ... jedu smerem od te shellky takze mi to chvili da ;)

jasny dam vedet predem...budu se tesit

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...