Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Caaau chlape Jak se máš po tak dlouhým volnu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jak se máš po tak dlouhým volnu ? Naprosto perfekt akorat se mi nechce zitra do prace Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Naprosto perfekt akorat se mi nechce zitra do prace Co u tebe? To se ti celkem nedivím - taky se mě ve středu strašně bude chtít !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To se ti celkem nedivím - taky se mě ve středu strašně bude chtít !!! Az ve stredu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Az ve stredu? Tři dny v týdnu v práci mě stačí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tři dny v týdnu v práci mě stačí !!! Ja uz bych to nejradsi zabalila a sla nekam jinam ... doufam ze se brzo dockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ja uz bych to nejradsi zabalila a sla nekam jinam ... doufam ze se brzo dockam. Sem čet že už se Ti v Brně nelíbí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Sem čet že už se Ti v Brně nelíbí !!! No ne ze by se mi nelibilo ale musim se posunout o dum dal no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No ne ze by se mi nelibilo ale musim se posunout o dum dal no To taky znám než jsem zakotvil a už tam kroutím 13 rok - jak to letí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To taky znám než jsem zakotvil a už tam kroutím 13 rok - jak to letí !!! Navic na Brno sem si za ty 3 mesice ani poradne nezvykla.. nejak mi nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Navic na Brno sem si za ty 3 mesice ani poradne nezvykla.. nejak mi nesedi Holt všude je něco ale vybrat si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Holt všude je něco ale vybrat si ? No tedka jdu do Olomouce tak tam snad bude lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No tedka jdu do Olomouce tak tam snad bude lip Tak už to máš jistý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak už to máš jistý ? Jakmile tam sezenu praci tak mizim Tedka mam neco rozjednanyho a doufam ze to vyjde ale dozvim se to az pristi tyden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jakmile tam sezenu praci tak mizim Tedka mam neco rozjednanyho a doufam ze to vyjde ale dozvim se to az pristi tyden. Olomouc není zase tak daleko ale může tam bejt líp !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jaký bylo to kafe minulej týden co jsem musel do práce ??? Chtělo by to repete !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jaký bylo to kafe minulej týden co jsem musel do práce ??? Chtělo by to repete !!! Presunuli sme to tedka na stredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Presunuli sme to tedka na stredu V kolik a kde ? že bych se přidal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 V kolik a kde ? že bych se přidal ? Nebudes v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nebudes v praci? Tento týden mám ranní ale ještě nevím do kdy. Snad nepudete dopoledne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tento týden mám ranní ale ještě nevím do kdy. Snad nepudete dopoledne ? Ne ne driv jak ve 4 urcite ne. Minule sme chteli sednout na kafco u M-palace do meka... nevim estli to porad plati... ale mohli bysme na motokary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ne ne driv jak ve 4 urcite ne. Minule sme chteli sednout na kafco u M-palace do meka... nevim estli to porad plati... ale mohli bysme na motokary Tak to bych mohl stihnout ale já a motokáry ? To teda nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak to bych mohl stihnout ale já a motokáry ? To teda nevim Tak to nechame u kafe Je este nekdo tady z okoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) Co plánuješ na weekend ??? Je Vysoké Mýto a Mošnov - jedeš nebo se přidáš ? Editováno: 11. Květen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Co plánuješ na weekend ??? Je Vysoké Mýto a Mošnov - jedeš nebo se přidáš ? Mam o weeku pracovni schuzku a kdybych ji nemela tak sem mela byt na moto srazu na brigade Co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky