Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Mam o weeku pracovni schuzku a kdybych ji nemela tak sem mela byt na moto srazu na brigade Co ty? Bude po sponzorským příspěvku od zaměstnavatele, tak asi pojedu s juniorem v sobotu do Mýta a v něděli to jistí Mošnov !!! Pracovní schůzku nech na neděli a pak se přidej po cestě na sever !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Bude po sponzorským příspěvku od zaměstnavatele, tak asi pojedu s juniorem v sobotu do Mýta a v něděli to jistí Mošnov !!! Pracovní schůzku nech na neděli a pak se přidej po cestě na sever !!! No asi to bude v nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No asi to bude v nedeli Tak v čom je problémek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak v čom je problémek ? Ze se este v sobotu budu srotit zaklady ucetnictvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ze se este v sobotu budu srotit zaklady ucetnictvi A nemáš už náhodou po škole ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 A nemáš už náhodou po škole ? No mam ale budou se me na neco ptat tak si to musim ozivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No mam ale budou se me na neco ptat tak si to musim ozivit Co naděláš !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Co naděláš !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Že sis nesundala z toho TT ty dysky nebo už je máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Že sis nesundala z toho TT ty dysky nebo už je máš ? Myslis ty Hanza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Myslis ty Hanza? No jistě !!! Konečně jsem je taky viděl naživo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No jistě !!!Konečně jsem je taky viděl naživo !!! Bylo na case Me uz prisly moe kolecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Bylo na case Me uz prisly moe kolecka Zatím jenom za jízdy na Jihlavské - nějak vázne výroba !!! Jsem zvědav až si je obuješ, nafotíš a vyjedeš, kolik se jich ještě objeví ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Zatím jenom za jízdy na Jihlavské - nějak vázne výroba !!!Jsem zvědav až si je obuješ, nafotíš a vyjedeš, kolik se jich ještě objeví ??? No doufam ze moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No doufam ze moc ne Zato těch Hanz, když jim vázne výroba, bude asi dosti !!! Ale co, tak nebudu jedinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Zato těch Hanz, když jim vázne výroba, bude asi dosti !!! Ale co, tak nebudu jedinej. Takze u nich zustavas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Takze u nich zustavas? Zatím jsem nenašel jiný který by mě zaujali tak jako tyto, tak asi jo. A kdyby je dělali i v 8x18 s ET 35-38 , tak bych bral i ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Zatím jsem nenašel jiný který by mě zaujali tak jako tyto, tak asi jo. A kdyby je dělali i v 8x18 s ET 35-38 , tak bych bral i ty. Peknych kol mas plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Peknych kol mas plno To jo. Ale když vyřadíš ty co nejdou rozměrem, ET a cenou, tak už jich moc nezůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To jo. Ale když vyřadíš ty co nejdou rozměrem, ET a cenou, tak už jich moc nezůstane. Tak tam dej plechace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak tam dej plechace Sem blázen či co iného - to se zamítl už před 4 rokama !!! To by teda bylo fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Sem blázen či co iného - to se zamítl už před 4 rokama !!! To by teda bylo fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Takový slova - plechy na RS - sodoma gomora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Takový slova - plechy na RS - sodoma gomora Mlcim Mame s tebou teda pocitat v tu stredu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Mlcim Mame s tebou teda pocitat v tu stredu? Doufám že nebudu končit nějak pozdě. Kdyžtak potom zavolej či napiš kdy a kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky