Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Jak je při pondělku?

Chtěl jsem se zeptat,trošku nás u kokty zlobí zadní brzdový světlo,najednou MaxiDot napsal závadu na brzdovým světle,tak jsem vyměnil žárovku a cca po 20-ti km znova,tak jsem ji zase vyměnil a opět vydržela jen chviličku.Co to může být?

No tak ted ti presne nereknu,,vim ,ze jsem to u okty take mel,ze mi nekere zarovicky nesvitily tak jsem jen pri-ohnul ty plíšky a uz to bylo vpohode.Nevim jak na takovou zavadu maxik reaguje.Jinak predpokladam ,ze hodnota zarovicky souhlasi se zbytkem....(?)

U nekerych aut neco podobneho delaly pojistky, ale nevim s timhle by to nemelo mit nic spolecneho....

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua proc u nas se nic nerekonstruuje :D Taky by mi nevadilo vubec takovy prekvapko..

Jo je to vkldu :) jak zacnes v 5rano rozespale delat a najdou telefonek ,at jedem domu ,ze prijdou delnici neco kutit.... :) to se hnedka vsem oci otevrely :)

Jinak co octule ,uz je v kompletu ? ;)

Odkaz ke komentáři

Za ty prachy, neber to... lollollol

Tjn :) ... to my sami chlapi na pracovisti ti muzem jenom zavidet :p ..

Bazzi cau ! ...,

Ty,mohlo by bejt lip,vsak to urcite znas :) ... ale pri pondelku se to jinak docela da ;)

No,ale tedko musim zmizet ,tak se zatim mejte ! -_-

Odkaz ke komentáři

Tjn :) ... to my sami chlapi na pracovisti ti muzem jenom zavidet :p ..

Bazzi cau ! ...,

Ty,mohlo by bejt lip,vsak to urcite znas :) ... ale pri pondelku se to jinak docela da ;)

No,ale tedko musim zmizet ,tak se zatim mejte ! -_-

Zdar chlape no tak nic tak frč no ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...