Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No já docela dobře dva dny volna před sebou takže paráda v práci klídek joo,pivinko by bodlo Tak se tady nekdo ma ,taky bych bral nekolik dnu volna ... @Cary - jo jde to ,dneska je venku paradne tak uz se pomalu chystam na nejakou prochazecku do prirody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 joo,pivinko by bodlo Tak se tady nekdo ma ,taky bych bral nekolik dnu volna ... @Cary - jo jde to ,dneska je venku paradne tak uz se pomalu chystam na nejakou prochazecku do prirody No ve středu jedu do Práglu a ve čtvrtek Brno na to se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A jednoho STOCKa na chuť a jako lék najednou !!!Takže dva ten nesmi samozrejme chybet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 joo,pivinko by bodlo Tak se tady nekdo ma ,taky bych bral nekolik dnu volna ... @Cary - jo jde to ,dneska je venku paradne tak uz se pomalu chystam na nejakou prochazecku do prirody Taky bych nekam vyrazila.. doufam ze tu zase nestvrdnu do 18... i kdyz dneska ma byt bourka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No ve středu jedu do Práglu a ve čtvrtek Brno na to se moc těším joo Brnoo ... ty jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ten nesmi samozrejme chybet ... Tak, tak má slova !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Taky bych nekam vyrazila.. doufam ze tu zase nestvrdnu do 18... i kdyz dneska ma byt bourka... Sakra nestraš já jsem na skůtru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Taky bych nekam vyrazila.. doufam ze tu zase nestvrdnu do 18... i kdyz dneska ma byt bourka... No nejake to mracno se tam stahuje male snad to jeste vydrzi... zjistuju ,ze mi chybi torcha pohybu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 joo Brnoo ... ty jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Taky bych nekam vyrazila.. doufam ze tu zase nestvrdnu do 18... i kdyz dneska ma byt bourka... Zapršet by mohlo ale bouřka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sakra nestraš já jsem na skůtru Tak to budou asi i padat kroupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nejake to mracno se tam stahuje male snad to jeste vydrzi... zjistuju ,ze mi chybi torcha pohybu .. Jo to ja zjistuju uz asi 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zapršet by mohlo ale bouřka ? Zatim to tak nevypada tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak, tak má slova !!! Asi pred tremi tydny jsem delal kolegovi plato a nejake vecicky do kufru dal mi mimo financni ohodnoceni i flashku Fernouše ,do tedka ho mam v aute ... uz mi ho dokonce i polishi stihli skouknout .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ... zjistuju ,ze mi chybi torcha pohybu .. A o jakým pohybu že se to bavíte ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak to budou asi i padat kroupy No teda to ti děkuju se nastydnu a co potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No teda to ti děkuju se nastydnu a co potom Budes muset potit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No teda to ti děkuju se nastydnu a co potom Co potom !!! Přeci medicínu zvanou slivovice a vypotit se nejlépe na cizím těle !!! Né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nemusis nic rikat a hnedka je mi vsecko jasny ... @cary - no kondicka se shikne,..ono ted v lete bude v praci mazec a kdyz nejaky nabytek ponesu do 5/6 patra nebude se to asi moc prijemne rozdychavat Vytahnu bicykl'' nebo slozim desku a zacnu se hybat..,, Nejhorsi je ,ze vim ,ze to moc dlouho nevydrzim ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Budes muset potit No to já rád a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nemusis nic rikat a hnedka je mi vsecko jasny ... @cary - no kondicka se shikne,..ono ted v lete bude v praci mazec a kdyz nejaky nabytek ponesu do 5/6 patra nebude se to asi moc prijemne rozdychavat Vytahnu bicykl'' nebo slozim desku a zacnu se hybat..,, Nejhorsi je ,ze vim ,ze to moc dlouho nevydrzim ..., Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A o jakým pohybu že se to bavíte ??? tohodle pohybu mam zatim dost. ,,, Myslel jsem sport-behani ,jizda na kole apod.,,kdysi jsem delal do atletiky takze to na sobe dosti pozoruju .,, hold asi starnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Asi pred tremi tydny jsem delal kolegovi plato a nejake vecicky do kufru dal mi mimo financni ohodnoceni i flashku Fernouše ,do tedka ho mam v aute ...uz mi ho dokonce i polishi stihli skouknout .... Není to škoda ho vozit v autě ? Ale zase nikdy nevíš, kdy se třeba i v tom autě bude hodit, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nemusis nic rikat a hnedka je mi vsecko jasny ... @cary - no kondicka se shikne,..ono ted v lete bude v praci mazec a kdyz nejaky nabytek ponesu do 5/6 patra nebude se to asi moc prijemne rozdychavat Vytahnu bicykl'' nebo slozim desku a zacnu se hybat..,, Nejhorsi je ,ze vim ,ze to moc dlouho nevydrzim ..., Jo tak to chapu no... tak ja bych to kvuli praci delat nemusela.. to sezeni na zadku u PC neni zase tak namahavy A kolo mam uz asi 4 roky pichly ve sklepe.. sakra tak zase to budu muset odlozit aspon o rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tohodle pohybu mam zatim dost. ,,, Myslel jsem sport-behani ,jizda na kole apod.,,kdysi jsem delal do atletiky takze to na sobe dosti pozoruju .,, hold asi starnu To jsi řekl výborně taky to znám bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky