Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No to já rád a jak Si zapomel napsat ze ve ctvrtek jedes este do OL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jo tak to chapu no... tak ja bych to kvuli praci delat nemusela.. to sezeni na zadku u PC neni zase tak namahavy A kolo mam uz asi 4 roky pichly ve sklepe.. sakra tak zase to budu muset odlozit aspon o rok Jenom o rok? Si myslím že to potom odvezeš tak akorát do muzea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Není to škoda ho vozit v autě ? Ale zase nikdy nevíš, kdy se třeba i v tom autě bude hodit, že ? tak ja osobne si za volantem nedam ani slzu alkoholu ,ale par krat uz se stalo ,ze znami nemeli co do krku tak se muselo jezdit.,,takhle to mam po ruce.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Si zapomel napsat ze ve ctvrtek jedes este do OL Jezdím stále jezdím rád jen mi zbývají 4 body Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tohodle pohybu mam zatim dost. ,,, Myslel jsem sport-behani ,jizda na kole apod.,,kdysi jsem delal do atletiky takze to na sobe dosti pozoruju .,, hold asi starnu To sem taky kdysi provozoval ten TROJBOJ !!! - moc finančně náročný a druhej den se mnou nikdo nemluvil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To jsi řekl výborně taky to znám bohužel No je uz to tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jenom o rok? Si myslím že to potom odvezeš tak akorát do muzea Aspon budou penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Aspon budou penize Na zalepení kola ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To sem taky kdysi provozoval ten TROJBOJ !!! - moc finančně náročný a druhej den se mnou nikdo nemluvil !!! Trojboj jako trojboj ... bylo to narocny hlavne casove ... neslo stihat vsecko najednou.Chvili jsem uvazoval jestli se nevratit k hokejbalu nebo floorballu ,ale nakonec z toho seslo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Aspon budou penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Na zalepení kola ??? To asi ne kdyz bude v muzeu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám tu nějakou exkurzi studentů takže si jdu vymýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To asi ne kdyz bude v muzeu A to ho tam poneseš píchlí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám tu nějakou exkurzi studentů takže si jdu vymýšlet A necum po studentkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ale dost o fyzickych problemech ! .) Uz mate nejaky plany na vikend ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A to ho tam poneseš píchlí ??? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám tu nějakou exkurzi studentů takže si jdu vymýšlet Tak ať studentKY dlouho nečekají !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A necum po studentkach No dovol já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ale dost o fyzickych problemech ! .) Uz mate nejaky plany na vikend ? Ja ee co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám tu nějakou exkurzi studentů takže si jdu vymýšlet tak nejaky spy fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic mějte se pádím mám tu nějakou exkurzi studentů takže si jdu vymýšlet At se dari ! ... zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No dovol já No prave ze ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ja ee co ty? Jedu do Frydku na nejaky tamtejsi tuning srazik a v nedeli mame Mošnov ... snad bude pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Wazz up niggas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jezdím stále jezdím rád jen mi zbývají 4 body by jsi mel zacit drzet bodou dietu panacku jinak jsi dojezdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky