Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Uz mate nejaky plany na vikend ? V sobotu Vysoké Mýto a v neděli razím do Mošnova !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jedu do Frydku na nejaky tamtejsi tuning srazik a v nedeli mame Mošnov ... snad bude pekne Se nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 V sobotu Vysoké Mýto a v neděli razím do Mošnova !!! Takze v Mošnove dorvem toho ferneta ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Wazz up niggas ? cau sokoliku...tak mam zase cestu na sever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Wazz up niggas ? caues ! ... Jak je pane ? ...chtel jsem se te zeptat nemas nejaky novy HHpecky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Se nekdo ma Tak prijedte taky do Mošnova ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 cau sokoliku...tak mam zase cestu na sever Haha jedes zas nach Turnov ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Trojboj jako trojboj ... bylo to narocny hlavne casove ... neslo stihat vsecko najednou.Chvili jsem uvazoval jestli se nevratit k hokejbalu nebo floorballu ,ale nakonec z toho seslo.. TROJBOJ jako : - běh (do hospody) - vzpírání a - slalom (někdy i domů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Haha jedes zas nach Turnov ? yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 caues ! ... Jak je pane ? ...chtel jsem se te zeptat nemas nejaky novy HHpecky ? Ahoj ! No ziju ziju .. nene nic noveho, nejak nebyl cas posledni dobou Jinak ted sem nasel nejake stare album Waren G takze to mi jede v aute ... proste nadhera !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 TROJBOJ jako : - běh (do hospody) - vzpírání a - slalom (někdy i domů) joo neco mi to říka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 yes Se nekdo maaaaa Ja smrdim v robote, prve sem byl na obidku a ted se tu pecu a vubec me to nebavi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Takze v Mošnove dorvem toho ferneta ? ... To by šlo - podle toho kdy a s kým pojedeme domů !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Se nekdo maaaaa Ja smrdim v robote, prve sem byl na obidku a ted se tu pecu a vubec me to nebavi ! tak to jsme na tom stejne pane...dnes tu budu muset byt tak do 4 ale pak asi vyrazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ahoj ! No ziju ziju .. nene nic noveho, nejak nebyl cas posledni dobou Jinak ted sem nasel nejake stare album Waren G takze to mi jede v aute ... proste nadhera !!! takovy paradni oldschoolek sis ceknul ,,no to je parada To uz je dosti stare ze ? pac uz jsem od neja dlouho nic novyho neslysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 joo neco mi to říka To byli náročné časy za mlada !!! A potom bylo většinou několik dnů nádherného ticha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To by šlo - podle toho kdy a s kým pojedeme domů !!! tjn,..ne tak ho dame jenom jakoze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To byli náročné časy za mlada !!!A potom bylo většinou několik dnů nádherného ticha Az tak razne si sportoval ... tyo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 takovy paradni oldschoolek sis ceknul ,,no to je parada To uz je dosti stare ze ? pac uz jsem od neja dlouho nic novyho neslysel No to uz bude hooodne let ... ani nevim ... a takove pecky jako Prince Igor ... parada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tak to jsme na tom stejne pane...dnes tu budu muset byt tak do 4 ale pak asi vyrazim Ja ani nevim do kdy budu ... BTW co si rikal na hokej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak prijedte taky do Mošnova ! Sem jí to říkal taky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jero : http://www.imdb.com/name/nm0004943/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No to uz bude hooodne let ... ani nevim ... a takove pecky jako Prince Igor ... parada !!! jojo to znam moc dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tjn,..ne tak ho dame jenom jakoze Nebo vezmu ještě jednu, kdyby dorazila i CMF, tak ať má co pít !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jero : http://www.imdb.com/name/nm0004943/ Tyo dik, mrknu na to...a urcite si neco stahnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky