MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tyo dik, mrknu na to...a urcite si neco stahnu... Koukni koukni ... fakt pecky !!! To jsou zacatky meho poslechu HH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ja ani nevim do kdy budu ... BTW co si rikal na hokej ? myslis nasi se Svedama?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 myslis nasi se Svedama?? JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 JJ nasi hrali dobre a hezky hokej ale jak uz jsem psal nelibi se me Hnilicka, min. 2 goly byly jeho. jsem zvedav na zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sem tuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nevite nekdo jak se nemecky rekne Viz. priloha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nasi hrali dobre a hezky hokej ale jak uz jsem psal nelibi se me Hnilicka, min. 2 goly byly jeho.jsem zvedav na zitra i svedove to vedi http://hokej.idnes.cz/svedsky-tisk-cesi-js...-hokej-2008_mah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nevite nekdo jak se nemecky rekne Viz. priloha? In da Beiblatt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Koukni koukni ... fakt pecky !!! To jsou zacatky meho poslechu HH Ja zacinal na AFU-řE ... stary ,ale porad dobry ! ) jinak co se tyce hokeje ,nekdy mi ppripada jako by se v nasem tymu stridali hraci ..jednou hrajou tak ,jednou zase jinak.,,Kde jsou ty casy -Nagano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sem tuuu Něco pro tebe s Jeronymem máme !!! - ale jen v neděli v Mošnově !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdarec bando.. Koukam,ze resite hokej.. Je fakt,ze letos Hnilda nic extra teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Něco pro tebe s Jeronymem máme !!! - ale jen v neděli v Mošnově !!! jojo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Martyp : Ahoj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdarec bando.. Koukam,ze resite hokej.. Je fakt,ze letos Hnilda nic extra teda.. cau Marty ! tak tebe uz jsem v hopode nepotkal ani nevim Jak se vede ? .... jjhold Milka tento rok nejak nema formu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jojo golmani slabota ... proste nepodrzi no ... tak snad zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 In da Beiblatt ... Ooo diky Nemam se za vama jak dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 cau Marty ! tak tebe uz jsem v hopode nepotkal ani nevim Jak se vede ? .... jjhold Milka tento rok nejak nema formu ... Cao..Je fakt,ze jsem tu dyl nebyl..byl jsem nejakej linej.. A nebo bylo hodne prace.. Dari se tak nejak..Ted jsem doma,tak se flakam a jeste tehle a pristi tyden budu...Ale uz mi to leze na mozek,kdyz mam zakazano delat vsechno krom lezeni,sezeni a lehkyho chozeni.. Jak Ty? Jj,letos je malicko mimo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Cao..Je fakt,ze jsem tu dyl nebyl..byl jsem nejakej linej.. A nebo bylo hodne prace..Dari se tak nejak..Ted jsem doma,tak se flakam a jeste tehle a pristi tyden budu...Ale uz mi to leze na mozek,kdyz mam zakazano delat vsechno krom lezeni,sezeni a lehkyho chozeni.. Jak Ty? Jj,letos je malicko mimo.. Copak copak ze nic nesmis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ooo diky Nemam se za vama jak dostat I když stopaře neberu, tak u tebe bych udělal vyjímku !!! Bereš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 I když stopaře neberu, tak u tebe bych udělal vyjímku !!! Bereš ? A kdy ze to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Copak copak ze nic nesmis ? z chlastu ma jatra tvrdy jak kamen tak se nesmi predklanet a podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A kdy ze to? Neděle - cca 11:00 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Neděle - cca 11:00 hod Tak joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak joooo Jen aby to nebylo jako posledně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jen aby to nebylo jako posledně !!! No tak do 11 se snad proberu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky