Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Copak copak ze nic nesmis ? Baurak zase keca.. Predminuly tyden me kuchali kylu..triselnou..Tak se nesmim namahat.. A venku je tak pekne... Jo a chlast mi nezakazali,to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Cao..Je fakt,ze jsem tu dyl nebyl..byl jsem nejakej linej.. A nebo bylo hodne prace..Dari se tak nejak..Ted jsem doma,tak se flakam a jeste tehle a pristi tyden budu...Ale uz mi to leze na mozek,kdyz mam zakazano delat vsechno krom lezeni,sezeni a lehkyho chozeni.. Jak Ty? Jo ,cetl jsem to no,znam to vim jak je to neprijemny ,ale tak co nevidet budes v cajku Ja tak ruzne prezivam ,neni nejhur ,ale zase nemuzu rict ,zeby bylo nejlip ..takze ziju vlastne uplne normalne ... Na Sh jedes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ooo diky Nemam se za vama jak dostat hehe ja nevim jestli je to dobre..., to in da jsem si vymyslel vsak vem chlapa a prijedte !... ja tam sice nebudu moc dlouho pac vecer v nedeli jeste neco mam ,ale tak na techj par hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 hehe ja nevim jestli je to dobre..., to in da jsem si vymyslel vsak vem chlapa a prijedte !... ja tam sice nebudu moc dlouho pac vecer v nedeli jeste neco mam ,ale tak na techj par hodinek On je v praci prave Jak nevim estli toe dobre? Psala sem obchodni dopis sakra Ale budeme 100% na SH a v Doksech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No tak do 11 se snad proberu ne? To doufám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To doufám !!! Kdyztak musis zhavit tel. aby me to vzbudilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 On je v praci prave Jak nevim estli toe dobre? Psala sem obchodni dopis sakra Ale budeme 100% na SH a v Doksech tys to do toho dopisu napsala ? :D ... tak mozna to pochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Baurak zase keca.. Predminuly tyden me kuchali kylu..triselnou..Tak se nesmim namahat.. A venku je tak pekne... Jo a chlast mi nezakazali,to je pravda... No pekny ! Tak sup se rychle uzdravit ... ridit smis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tys to do toho dopisu napsala ? :D ... tak mozna to pochopi No ne asi Mama je ucitelka nemciny takze nemecky neumim ani slovo tak co ja vim estli to bylo dobre nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No pekny ! Tak sup se rychle uzdravit ... ridit smis ? tak leda domacnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tak leda domacnost Tak to bude asi pekna mela !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No ne asi Mama je ucitelka nemciny takze nemecky neumim ani slovo tak co ja vim estli to bylo dobre nebo ne tak pri nejhorsim to muzes svezt na mne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 tak pri nejhorsim to muzes svezt na mne ... To mi bude hodne platny Ale neresim... stejne tu uz dlouho nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sel bych dom ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To mi bude hodne platny Ale neresim... stejne tu uz dlouho nebudu No vidis ,,takze vlastne - No stress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sel bych dom ! Nejses sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Sel bych dom ! Co ti v tom brani ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No vidis ,,takze vlastne - No stress Tak tak.. ten se dostavi az ve ctvrtek kolem 16 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak tak.. ten se dostavi az ve ctvrtek kolem 16 hod. Nee,,tak to k zivotu prece patri a budes se mit i mozna lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nee,,tak to k zivotu prece patri a budes se mit i mozna lip No to bych se mela urcite Tak mi drz pesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No to bych se mela urcite Tak mi drz pesti Budu no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Co ti v tom brani ? Ze mi min. mesic sef vycetl ze mam malo hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Budu no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ze mi min. mesic sef vycetl ze mam malo hodin a on mel ale pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ze mi min. mesic sef vycetl ze mam malo hodin ale.., ?takze rubes prezcasy... no teeda:) jeste ,ze tam mas alespon to pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky