Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No pekny ! Tak sup se rychle uzdravit ... ridit smis ? No,opruz proste..Ale uz jako celkem v poho chodim.. No zakaz rizeni jsem od doktoru nedostal,takze ridim.. @baurak:Tak abych ji neprijel ridit jeste k vam.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jo ,cetl jsem to no,znam to vim jak je to neprijemny ,ale tak co nevidet budes v cajku Ja tak ruzne prezivam ,neni nejhur ,ale zase nemuzu rict ,zeby bylo nejlip ..takze ziju vlastne uplne normalne ... Na Sh jedes ? No ale tak da se to prezit.. Jak sem psal,spis me sere to,ze se clovek citi v cajku a nemuze si uzit volnej cas... Takze tak normal.. Prace porad to samy? Jo jo na SH jedu..Ty taky dorazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No ale tak da se to prezit.. Jak sem psal,spis me sere to,ze se clovek citi v cajku a nemuze si uzit volnej cas... Takze tak normal.. Prace porad to samy? Jo jo na SH jedu..Ty taky dorazis? Jasne no ,to je to nejhorsi ... V praci zatim porad to samy ,ale mam domluveno neco na pristi rok tak doufam,ze to vyjde zatim zustavam porad u nynejsiho jobu prave jeste uvazuju jestli jet ci ne,ale chtel bych...uvidim jak na tom budu s casem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No,opruz proste..Ale uz jako celkem v poho chodim.. No zakaz rizeni jsem od doktoru nedostal,takze ridim.. @baurak:Tak abych ji neprijel ridit jeste k vam.. lol klidne prijed panacku te hned vyboduju a seberu ti noty hosanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 klidne prijed panacku te hned vyboduju a seberu ti noty hosanku :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ale klucii ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Vis jak to je Jero..Pes co steka,nekouse.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jasne no ,to je to nejhorsi ...V praci zatim porad to samy ,ale mam domluveno neco na pristi rok tak doufam,ze to vyjde zatim zustavam porad u nynejsiho jobu prave jeste uvazuju jestli jet ci ne,ale chtel bych...uvidim jak na tom budu s casem To teda.. Tak aspon,ze tak,tak at se soucasna prace dari a to co mas na pristi rok,at vyjde.. Pojed..Myslim,ze letos bude dobra a velka banda,takze to bude pohodka..Ja byl loni tak na hodku a pul a vubec se mi tam odtamtud nechtelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Vis jak to je Jero..Pes co steka,nekouse.. lol Joojo to znam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To teda.. Tak aspon,ze tak,tak at se soucasna prace dari a to co mas na pristi rok,at vyjde.. Pojed..Myslim,ze letos bude dobra a velka banda,takze to bude pohodka..Ja byl loni tak na hodku a pul a vubec se mi tam odtamtud nechtelo... Zatim je to v praci vpohode tak si nestezuju ... No uvidim,poresim s bandou v mosnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Vis jak to je Jero..Pes co steka,nekouse.. lol no tak prijed hafane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zatim je to v praci vpohode tak si nestezuju ...No uvidim,poresim s bandou v mosnove Tak aspon,ze tak.. To teda koukej poresit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 no tak prijed hafane To by se ti libilo.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak aspon,ze tak..To teda koukej poresit.. Tedko mas urcite spousta casu jak pokracujes s modylkama ? ..me to tedko jen tak napadlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To by se ti libilo.. lol bych te srovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tedko mas urcite spousta casu jak pokracujes s modylkama ? ..me to tedko jen tak napadlo ... Covece cas je,to je pravda..Venku idelani pocasi na lakovani..Ale zase neni tolik nalady.. I kdyz..Premyslel jsem uz,ze dam ty Calibre lak a poskladam ji,at uz je po sto letech hotova.. Jenze nevim,jakou barvu...Jestli udelat spodek modrej,a strechu stribrnou..?Myslim,ze by to nemuselo byt zly...ale porad nevim.A navic bych se musel pro Ty spreje vydat do kramu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jezdím stále jezdím rád jen mi zbývají 4 body A kde máš zbylých 8 bodů...??? Já mám taxu 1 bod = 1.000,- Kč, je po výplatě, tak zauvažuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 bych te srovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A kde máš zbylých 8 bodů...??? Já mám taxu 1 bod = 1.000,- Kč, je po výplatě, tak zauvažuj... To sou ksefty toto.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To sou ksefty toto.. lol Čao Marty, no hold nějak si na to živobytí vydělat musím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Cao..Jak to jde..?A co Lenin,nema odrenej pupek uz? A co Saryna vlasnte?nema taky odrenej pupek? Jj,to je pravda,prece clovek nebude zit v bide.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Covece cas je,to je pravda..Venku idelani pocasi na lakovani..Ale zase neni tolik nalady.. I kdyz..Premyslel jsem uz,ze dam ty Calibre lak a poskladam ji,at uz je po sto letech hotova.. Jenze nevim,jakou barvu...Jestli udelat spodek modrej,a strechu stribrnou..?Myslim,ze by to nemuselo byt zly...ale porad nevim.A navic bych se musel pro Ty spreje vydat do kramu.. jo hecnout se do toho je vzdycky nejhorsi .,, Ale koukam,ze plany jsou jak vino .) ... co takhle udelat celou oranzovou s cernou kapotou ? ...a ta cesta do kramu to je dalsi vec jinak caues Spidi ! Editováno: 13. Květen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 jo hecnout se do toho je vzdycky nejhorsi .,, Ale koukam,ze plany jsou jak vino .) ... co takhle udelat celou oranzovou s cernou kapotou ? ...a ta cesta do kramu to je dalsi vec jinak caues Spidi ! Jj hecnout se,to je ono.. No nejaky plan je..Ta kombinace stribra a modre byla puvodne na toho New Beetla,co jsem tenkrat nedodelal.. No,nebo by taky nebyla zla nejaka skoricova a cerna stracha a kapoty,nebo tak neco..I kdyz ta oranzova neni vubec zlej napad.. Promyslim to.. Tak cesta do kramu je jednou z casti toho hecnuti se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Cao..Jak to jde..?A co Lenin,nema odrenej pupek uz? A co Saryna vlasnte?nema taky odrenej pupek? Jj,to je pravda,prece clovek nebude zit v bide.. Čao, Lenin má pupek v pohodě a Šárka už má pupek jak balóóóón... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky