BadyS Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ¨Brý večer pání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Čao, Lenin má pupek v pohodě a Šárka už má pupek jak balóóóón... Ja sem si to myslel,ze to bude presne takhle..I kdyz,kdyby to bylo opacne,tak to taky neni zly.. lol Kdy to ceka?Pocitam tak nekdy v listopadu/prosinci,ne?Kdyz to spocitam od HS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No nic kamaradi...Ochazim skocit do auta a jedu se podivat na nedaleky okruh,jak kamosi radi na motardech.. Mozna udelam i par fotos.. Tak se zatim mejte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 A kde máš zbylých 8 bodů...??? Já mám taxu 1 bod = 1.000,- Kč, je po výplatě, tak zauvažuj... No to není špatná nabídka jen jestli jde taky zrealizovat ,ale dík za nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 No to není špatná nabídka jen jestli jde taky zrealizovat ,ale dík za nabídku Kdyby si rekl ze si chces nakoupit body tak mam taky nabidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Kdyby si rekl ze si chces nakoupit body tak mam taky nabidku Dřív se šmelilo s bonama, teď se jenom vyměnilo písmenko a šmelí se dál a dál. ..... "" A pokud neumřeli, tak šmelí dodnes, milé děti !!! "" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdar pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 bre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 A dál...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 kua u nás na evidenci vozidel dělá tak krásná kozatá baba, kurde, jsem pak ani nevěděl čemu sem tam šel :D :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 kua u nás na evidenci vozidel dělá tak krásná kozatá baba, kurde, jsem pak ani nevěděl čemu sem tam šel :D :palec: Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... lol to teplo a výstřihy jsou maximálně nebezpečné !!!!!! zdar jak sviňa žlutý lumpe -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... mezi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 mezi?? Bohužel ne, ale pak jsem si spravil náladu u holky, od které bych to snad ani nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bady, nemáš pro mě něco zajímavýho ? Nějaký díly, plasty, prasečinky, hovadinky, ko*otiny... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bady, nemáš pro mě něco zajímavýho ? Nějaký díly, plasty, prasečinky, hovadinky, ko*otiny... ??? furt ten filtrbox a žluté pirelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Čaute pánové ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 furt ten filtrbox a žluté pirelky Šak víme... Já myslel něco dalšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Čaute pánové ! Čao Jero, hele přes víkend jsem višmelil na Aukru další jedničkovou oktu 1/43 od Kadenu, bude tuning... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Čao Jero, hele přes víkend jsem višmelil na Aukru další jedničkovou oktu 1/43 od Kadenu, bude tuning... Čaues .. no nepovidej , za kolik se ti podarilo vydrazit ? moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bohužel ne, ale pak jsem si spravil náladu u holky, od které bych to snad ani nečekal... no vidis takove mile prekvapeni vubec neni spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Čaute pánové ! Nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Čaues.. no nepovidej , za kolik se ti podarilo vydrazit ? moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat No bratru za 220,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Nazdarek Bry den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky