Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Čao, Lenin má pupek v pohodě a Šárka už má pupek jak balóóóón... lol

Ja sem si to myslel,ze to bude presne takhle..I kdyz,kdyby to bylo opacne,tak to taky neni zly.. lol lol lol Kdy to ceka?Pocitam tak nekdy v listopadu/prosinci,ne?Kdyz to spocitam od HS...

Vloženo

No nic kamaradi...Ochazim skocit do auta a jedu se podivat na nedaleky okruh,jak kamosi radi na motardech.. ;) Mozna udelam i par fotos..

Tak se zatim mejte.. -_-

Vloženo
A kde máš zbylých 8 bodů...??? lollollol

Já mám taxu 1 bod = 1.000,- Kč, je po výplatě, tak zauvažuj... ;)

No to není špatná nabídka jen jestli jde taky zrealizovat :palec2: ,ale dík za nabídku

Vloženo
kua u nás na evidenci vozidel dělá tak krásná kozatá baba, kurde, jsem pak ani nevěděl čemu sem tam šel :D :D :palec: :palec:

Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... lollollol

Vloženo
Já jsem dneska ze stejnýho důvodu hodil u nás ve firmě tlamu na schodech... lollollol

lollol lol

to teplo a výstřihy jsou maximálně nebezpečné !!!!!!

zdar jak sviňa žlutý lumpe

-_- -_- -_- -_- -_-

Vloženo
Bady, nemáš pro mě něco zajímavýho ? Nějaký díly, plasty, prasečinky, hovadinky, ko*otiny... ??? ;)

furt ten filtrbox a žluté pirelky :)

Vloženo
Čao Jero, hele přes víkend jsem višmelil na Aukru další jedničkovou oktu 1/43 od Kadenu, bude tuning... ;)lol

Čaues

.. no nepovidej :D , za kolik se ti podarilo vydrazit ? :) moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat ;)

Vloženo
Čaues

.. no nepovidej :D , za kolik se ti podarilo vydrazit ? :) moje je z asi tzri mesice ve stejnem provizornim laku .) ... hlavne pak nezapomen vse pekne zdokumentovat ;)

No bratru za 220,- Kč... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...