Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdravim vas vsecky,,konecne jsem se opet dostal domu ... taky jste meli tak po*rany den jako ja ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Cest..... co se ti prihodilo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Cest.....co se ti prihodilo ? cau ! ... Ale dneska byl docela den blbec,v robote na me spadla lamino tabule,docela me to otraslo,nastesti jsem dostal tak,ze mi to nic nezlomilo,kolega co semnou kdysi delal uz je neco prez rok na nemocenske...,nakonec jsem mel stesti,alespon jsem koncil rychlejc,pak zas pryc ,pri predjizdeni jsem v Hnojniku dostal defekt do zadniho kola v 80tce ,zapotil jsem se slusne,takovy casovany bomby fakt nemam rad ... Tresnicka na dortu bylo zaparkovani jednim kolem v bahně,ktereho jsem si po tme nevsiml a samozrejme mi to zrubalo cely bok kdyz jsem chtel vyjizdet .,nemluve o nekolika vystreleni prdele v zatacce..., ,zajimavy to úterý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Dobry vecer Brý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Brý! Jee on tu nekdo je.. prijemny zjisteni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jee on tu nekdo je.. prijemny zjisteni Tak momentalne nemam co delat po dnesku jsem rad ,ze sedim ... ono se to tu zase zapli po té 22té hod'ce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak momentalne nemam co delat po dnesku jsem rad ,ze sedim ... ono se to tu zase zapli po té 22té hod'ce Asi se nebudu ptat proc zrovna po 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 cau ! ... Ale dneska byl docela den blbec,v robote na me spadla lamino tabule,docela me to otraslo,nastesti jsem dostal tak,ze mi to nic nezlomilo,kolega co semnou kdysi delal uz je neco prez rok na nemocenske...,nakonec jsem mel stesti,alespon jsem koncil rychlejc,pak zas pryc ,pri predjizdeni jsem v Hnojniku dostal defekt do zadniho kola v 80tce ,zapotil jsem se slusne,takovy casovany bomby fakt nemam rad ... Tresnicka na dortu bylo zaparkovani jednim kolem v bahně,ktereho jsem si po tme nevsiml a samozrejme mi to zrubalo cely bok kdyz jsem chtel vyjizdet .,nemluve o nekolika vystreleni prdele v zatacce..., ,zajimavy to úterý... Tak tomu se rika opravdu den blbec.Dulezite je ze si to prezil bez ujmy a ses tady a snad sis vybral smulu na delsi dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Asi se nebudu ptat proc zrovna po 22 ... tak ,to je vestina uz doma ,treba proto ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak tomu se rika opravdu den blbec.Dulezite je ze si to prezil bez ujmy a ses tady a snad sis vybral smulu na delsi dobu. Taky v to pevne doufam,Muzu rict ,ze dneska pri me ten anděl strážný opradu asi byl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ... tak ,to je vestina uz doma ,treba proto ;) No vsak to sem presne myslela ze yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) No vsak to sem presne myslela ze yo jistě,že :D ,jinak uplne jsem na tebe zapomnel a dneska jsem si udelal jeden vykresik,, a sam Editováno: 8. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 jistě,že :D ,jinak uplne jsem na tebe zapomnel a dneska jsem si udelal jeden vykresik,, a sam Ses truhlik no sice me to mrzi ale co nadelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ses truhlik no sice me to mrzi ale co nadelam Priste uz si urco vzpomenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Priste uz si urco vzpomenu ... No tak to sem vazne zvedava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Spidi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jee on tu nekdo je.. prijemny zjisteni Všichni čučej na Pink garden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Všichni čučej na Pink garden No me to tu bezi za zadama taky... ale cuci mama ne ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Spidi ? Ano Vaši...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ano Vaši...? nechceš poslat ty dráty na ten druhej sáček ? jen zacvakneš do bagovky a druhej konec na sáček a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nechceš poslat ty dráty na ten druhej sáček ?jen zacvakneš do bagovky a druhej konec na sáček a je to. To necháme na nějaký slunečný odpoledne, já zatím stejně ani nemám druhej bag... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 To necháme na nějaký slunečný odpoledne, já zatím stejně ani nemám druhej bag... oki třeba bych ti to mohl rozhodil ve Vyškově na tuningu původně jsem ti to chtěl poslat jménem ježíška, ale nikdo nemá (nebo nechtěl dát) adresu. ani prezident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Mejte se hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 okitřeba bych ti to mohl rozhodil ve Vyškově na tuningu původně jsem ti to chtěl poslat jménem ježíška, ale nikdo nemá (nebo nechtěl dát) adresu. ani prezident Dobrá, až to bude aktuální, tak se domluvíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky