Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nazdarek :)

Caues jani ! :) ... tak jak ? ;)

?

@Spidi - predpokladam ,ze uz s postovnym ? :D ... uz mas nejak predstavu jak bude vypadat?.,, Zluta po vzoru Cupry :p;)

Vloženo
Caues jani ! :) ... tak jak ? ;)

?

@Spidi - predpokladam ,ze uz s postovnym ? :D ... uz mas nejak predstavu jak bude vypadat?.,, Zluta po vzoru Cupry :p;)

Ne, bez... lollollol

Udělám z ní jedničku RS, nebo spíš teda podle své... ;)

Vloženo
Ne, bez... lollollol

Udělám z ní jedničku RS, nebo spíš teda podle své... ;)

tak to hodne zdaru ! :)

uz bych se do ni taky chtel pustit ,ale porad neni nejak cas a nalada..., jeste mam ve skrini rozebranou Combi fabču tak nevim jak ta dopadne :D

Vloženo
tak to hodne zdaru ! :)

uz bych se do ni taky chtel pustit ,ale porad neni nejak cas a nalada..., jeste mam ve skrini rozebranou Combi fabču tak nevim jak ta dopadne :D

Už mě napadlo, že bych koupil ještě kombíka od Abrexu a dopasoval tam záď z teho liftbacku od Kadenu... ;)

Vloženo
Psychicky se na to pripravuju :D

To pujde uvidis :);) .... Sakra jeste ,ze delam tento tyden jenom do 14 :) je tam paradne ..asi zase vykutim nejakou prochazecku ... :D

Vloženo
Už mě napadlo, že bych koupil ještě kombíka od Abrexu a dopasoval tam záď z teho liftbacku od Kadenu... ;)

Ted nejak nevim jak to myslis ? . :)

se mi akorat vybavil passat variant se stejnym vlekem :)

Vloženo
No budu dneska este srotit fraze :D

Ty furt s tema prochazkama... ideal pocasi na masinu :palec2:

Ja si muzu tak akorat aprasit babetu nebo nejakeho fichtla ..,vcera byl soused na pivku na svem novem harleyi .., kol5:) jo ,to by se mi libilo...

Vloženo
Ted nejak nevim jak to myslis ? . :)

se mi akorat vybavil passat variant se stejnym vlekem :)

No koupit koktu kombi od Abrexu, ufiknout jí prdel a vsadit tam ufiklou prdel sedanu... ;)

Vloženo
Ja si muzu tak akorat aprasit babetu nebo nejakeho fichtla ..,vcera byl soused na pivku na svem novem harleyi .., kol5:) jo ,to by se mi libilo...

Eee tak to neni moe krevni skupina... Me by se libila takova R1cka GSX eRo nebo litrovej Farosek mnam mnam :p

Vloženo
Jezdis jezdis? :)

Jj, teď jsem nalil ten 5W-30 a už tomu sypu, co to dá, na troječku 130 km/h a točí 11.000 ot./min. Kraválu po ko*ot - hold jsou tam Akrapy... lollollol

Vloženo
No koupit koktu kombi od Abrexu, ufiknout jí prdel a vsadit tam ufiklou prdel sedanu... ;)

Spis by me zajimalo jak by vypadal O1 pred se zadkem s OII :) to by mohlo byt docela zajimavy ;)

Vloženo
Eee tak to neni moe krevni skupina... Me by se libila takova R1cka GSX eRo nebo litrovej Farosek mnam mnam :p

jo,to ja jsem spis na ty pohodobovky :) ...

Pekne fest rychly me berou jenom autaky ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...