Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Bry den. Cauec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Nazdarek Caues jani ! ... tak jak ? ? @Spidi - predpokladam ,ze uz s postovnym ? ... uz mas nejak predstavu jak bude vypadat?.,, Zluta po vzoru Cupry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Caues jani ! ... tak jak ? ? @Spidi - predpokladam ,ze uz s postovnym ? ... uz mas nejak predstavu jak bude vypadat?.,, Zluta po vzoru Cupry Ne, bez... Udělám z ní jedničku RS, nebo spíš teda podle své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ne, bez... Udělám z ní jedničku RS, nebo spíš teda podle své... tak to hodne zdaru ! uz bych se do ni taky chtel pustit ,ale porad neni nejak cas a nalada..., jeste mam ve skrini rozebranou Combi fabču tak nevim jak ta dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Caues jani ! ... tak jak ? ? @Spidi - predpokladam ,ze uz s postovnym ? ... uz mas nejak predstavu jak bude vypadat?.,, Zluta po vzoru Cupry Psychicky se na to pripravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tak to hodne zdaru ! uz bych se do ni taky chtel pustit ,ale porad neni nejak cas a nalada..., jeste mam ve skrini rozebranou Combi fabču tak nevim jak ta dopadne Už mě napadlo, že bych koupil ještě kombíka od Abrexu a dopasoval tam záď z teho liftbacku od Kadenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Psychicky se na to pripravuju To pujde uvidis .... Sakra jeste ,ze delam tento tyden jenom do 14 je tam paradne ..asi zase vykutim nejakou prochazecku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 To pujde uvidis .... Sakra jeste ,ze delam tento tyden jenom do 14 je tam paradne ..asi zase vykutim nejakou prochazecku ... No budu dneska este srotit fraze Ty furt s tema prochazkama... ideal pocasi na masinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Už mě napadlo, že bych koupil ještě kombíka od Abrexu a dopasoval tam záď z teho liftbacku od Kadenu... Ted nejak nevim jak to myslis ? . se mi akorat vybavil passat variant se stejnym vlekem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 No budu dneska este srotit fraze Ty furt s tema prochazkama... ideal pocasi na masinu Ja si muzu tak akorat aprasit babetu nebo nejakeho fichtla ..,vcera byl soused na pivku na svem novem harleyi .., jo ,to by se mi libilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ted nejak nevim jak to myslis ? . se mi akorat vybavil passat variant se stejnym vlekem No koupit koktu kombi od Abrexu, ufiknout jí prdel a vsadit tam ufiklou prdel sedanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 ideal pocasi na masinu Souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ja si muzu tak akorat aprasit babetu nebo nejakeho fichtla ..,vcera byl soused na pivku na svem novem harleyi .., jo ,to by se mi libilo... Eee tak to neni moe krevni skupina... Me by se libila takova R1cka GSX eRo nebo litrovej Farosek mnam mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Souhlas... Jezdis jezdis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jezdis jezdis? Jj, teď jsem nalil ten 5W-30 a už tomu sypu, co to dá, na troječku 130 km/h a točí 11.000 ot./min. Kraválu po ko*ot - hold jsou tam Akrapy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 No koupit koktu kombi od Abrexu, ufiknout jí prdel a vsadit tam ufiklou prdel sedanu... Spis by me zajimalo jak by vypadal O1 pred se zadkem s OII to by mohlo byt docela zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jj, teď jsem nalil ten 5W-30 a už tomu sypu, co to dá, na troječku 130 km/h a točí 11.000 ot./min. Kraválu po ko*ot - hold jsou tam Akrapy... Ze se ptam.. taky jezdime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Spis by me zajimalo jak by vypadal O1 pred se zadkem s OII to by mohlo byt docela zajimavy Tohle u nás jezdí i v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Eee tak to neni moe krevni skupina... Me by se libila takova R1cka GSX eRo nebo litrovej Farosek mnam mnam jo,to ja jsem spis na ty pohodobovky ... Pekne fest rychly me berou jenom autaky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jo,to ja jsem spis na ty pohodobovky ... Pekne fest rychly me berou jenom autaky ... Na srazy nejezdis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ze se ptam.. taky jezdime Dokonce jsem koukal na netu, že Akrapovič dává na té mé kočce 165.4 koníků při 12.000 ot./min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tohle u nás jezdí i v reálu... myslis toto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Na srazy nejezdis? Na moto sraziku jsem nebyl asi jeste nikdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 myslis toto ? Jj, Jura Trnka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jj, Jura Trnka... Zdar jak sviňa pod Špilas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky