baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ne tedy dobraaaa... to se mu to kecaaa co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 co zas lakujete synci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 co zas lakujete synci ? nemas cestu nach Prague?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to se mu to kecaaa co To muší bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to se mu to kecaaa co To teda.. Porad stoji z rukama za zadama a cumi mi pres rameno.. lol @BadyS: Aaaale,ploutev.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To muší bejt to delas dobre...me slo kecani taky ze vsech praci nejlip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdar bando, taxem včilkaj tři hodiny ležel na slunku na pryglu a kurec málem jsem měl stání, ty nejlepší a nejluxusnější kočišty ze štatlu měly ten stejnej nápad jako já... No ale teď jsem přijel domka na oběd a taky už mě bylo trocho blbý nic nedělat a jen tak ležet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdar bando, taxem včilkaj tři hodiny ležel na slunku na pryglu a kurec málem jsem měl stání, ty nejlepší a nejluxusnější kočišty ze štatlu měly ten stejnej nápad jako já... Zdarec panacku.. A hele,doufam,ze jsi byl pohotovy paparazzi a ty kocisty si aspon blesknul,aby si se mohl s kamosama podelit o zazitky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdarec panacku.. A hele,doufam,ze jsi byl pohotovy paparazzi a ty kocisty si aspon blesknul,aby si se mohl s kamosama podelit o zazitky.. Zdar ouchyláku, to jsem přesně čekal... Žádný tangáče a push-upky neukážu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdar ouchyláku, to jsem přesně čekal... Žádný tangáče a push-upky neukážu... chce mit taky stani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to delas dobre...me slo kecani taky ze vsech praci nejlip Ty si kecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 chce mit taky stani Tak ať si najde nějakou literaturu faktu a zajde na toaletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ty si kecka ja vim, vzdyt to pisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak ať si najde nějakou literaturu faktu a zajde na toaletu... muze si vzit sebou tu ploutev a rovnou ji striknout co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdar ouchyláku, to jsem přesně čekal... Žádný tangáče a push-upky neukážu... Nemel a sazej to semka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 muze si vzit sebou tu ploutev a rovnou ji striknout co Myslíš, že se strefí do odstínu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Myslíš, že se strefí do odstínu...? pri trose dobry vule by to na slunicko mohlo byt podobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 muze si vzit sebou tu ploutev a rovnou ji striknout co Myslíš, že se strefí do odstínu...? Hosi,vy ste na me dneska pekne osklivi.. P.S. Ne nestrefim se,pac by tam bylo moc perleti... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To teda.. Porad stoji z rukama za zadama a cumi mi pres rameno.. lol@BadyS: Aaaale,ploutev.. Konec spolupráce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Konec spolupráce Nedelaj heeeeerecku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Hosi,vy ste na me dneska pekne osklivi.. P.S. Ne nestrefim se,pac by tam bylo moc perleti... lol prej moc perleti ten je ulhanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 nemas cestu nach Prague?? áááááábr Chabry Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 áááááábr Chabry Romane diky Richarde tak ja si dam cestu do Humpolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 diky Richarde tak ja si dam cestu do Humpolce co v humpolcu, jestli je to tam nějaký zajimací, tak se svezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 co v humpolcu, jestli je to tam nějaký zajimací, tak se svezu tak to si jeste rozmyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky