Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nee on si vezme primo ze Skodofky novou ale chtel by vedet jak jsou s tim motorem spokojeni ostatni.

No jestli bude brát 1.9 TDI PD 77 KW tak tu nééééééé ten motor se moc nepovedl lepší varianta je 103Kw :palec2:

Vloženo
No jestli bude brát 1.9 TDI PD 77 KW tak tu nééééééé ten motor se moc nepovedl lepší varianta je 103Kw :palec2:

zas taka hruza ta 77kw není, prostě levnochod ;)

Vloženo
zas taka hruza ta 77kw není, prostě levnochod ;)

No právě zlatá rotačka 66kw byl jsem z toho dost zklamanej (mám to občas k služebním účelům) musíš ten motor točit jak benzína no a pak zase ta spotřeba :feve:

Vloženo
do Gaudeamu urcite...ta Holomoooc nevim nevim ;);)

píšeme si, ty vole neuděláme nějakou sesion tam na chatičkach vedle ?????? jakože se řekne paru lidem a jedeme se kulturně okořenít ? lol lol

domluvime sa v chabrech

Vloženo
píšeme si, ty vole neuděláme nějakou sesion tam na chatičkach vedle ?????? jakože se řekne paru lidem a jedeme se kulturně okořenít ? lol lol

domluvime sa v chabrech

ja s tim problem nemam...nejaka tak grilovacka, pohodicka jazz, nejaky koupani lollol

Vloženo

domluvime sa v chabrech

Domluvte se a já to tam dohóknu. Nová slečna provozní je fajne, má cca 20 jařin, to budou pěkný lázně. Jo a jmenuje se Katka... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...