rolbař Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) nemam slov ... to samé říkala pak i učitelka, když na to přišla Editováno: 2. leden 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 bre odpoledne Dobré pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 to samé říkala pak i učitelka, když na to přišla i s tim usmevem ...? cos z toho mel,dala si pak s tebou o prestavce ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 koukam novy rok = nova hospoda :-) jak se vede jinak...co oslavy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 To s tim tematem je docela dobrej napad ... neni na skodu to zkusit..Urcite by se objevilo spousta zajimavych momentek ze sveta alkholu Vid? Chytit by se to mohlo..Kdyz ne,tak se to mazne.. Zdarec Jiriku..Jak je?Makas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jak se vede jinak...co oslavy?? Oslavy probehly na horach.. A byly tak akorat bourlive.. Takze pohoda..Pokud by tak probihal celej rok,asi bych se nezlobil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Oslavy probehly na horach.. A byly tak akorat bourlive.. Takze pohoda..Pokud by tak probihal celej rok,asi bych se nezlobil.. jj makam jako sroub...ja jsem byl na vikend na horach v nedeli vecer jsem se vratil a na silvestra jsem jel na chalupu:-) a taky pohodicka jazz zadnej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj makam jako sroub...ja jsem byl na vikend na horach v nedeli vecer jsem se vratil a na silvestra jsem jel na chalupu:-) a taky pohodicka jazz zadnej masakr ja bych praci zakazal.. Takze sis to taky pekne uzil..NO u me byla chalupa taky jedna verze,ale nakonec vyhraly hory a bylo to paradni.. Co foun,jak maka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 ja bych praci zakazal.. Takze sis to taky pekne uzil..NO u me byla chalupa taky jedna verze,ale nakonec vyhraly hory a bylo to paradni.. Co foun,jak maka? no na horach jsem byt mohl ale nakonec to dopadlo malinko jinak...jinak vikend na horach byl super...hezky lyzovani...telefon maka v pohode zatim spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak hosi necham vas si povykladat ,mizim neco porobit .....at se v praci dari a rychle to utika ! zatim se mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak hosi necham vas si povykladat ,mizim neco porobit .....at se v praci dari a rychle to utika ! zatim se mejte dnes to zatim utika tak ze pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 no na horach jsem byt mohl ale nakonec to dopadlo malinko jinak...jinak vikend na horach byl super...hezky lyzovani...telefon maka v pohode zatim spokojenost A kde si byl na horach..?Hele neplanovany akce jsou dycky nejlepsi.. Uz mas i ty novy lyze,nebo zatim jen ty boty? Tak to je dobre,ze maka.. Mej se Jeronymo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A kde si byl na horach..?Hele neplanovany akce jsou dycky nejlepsi.. Uz mas i ty novy lyze,nebo zatim jen ty boty?Tak to je dobre,ze maka.. Mej se Jeronymo.. Byl jsem ve Vysokem nad Jizerou a lyzovani v pohode :-)boty novy mam a zatim spokojenost...lyze necham na pristi rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Byl jsem ve Vysokem nad Jizerou a lyzovani v pohode :-)boty novy mam a zatim spokojenost...lyze necham na pristi rok :-) Ve Vysokym, na sachtach jo?Tak to je mala nahoda,my tam byli na silvestra.. Tak super,ze jsi spokojen.. Editováno: 2. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ve Vysokym, na sachtach jo?Tak to je mala nahoda,my tam byli na silvestra.. Tak super,ze jsi spokojen.. jj na sachtach sobota nedele:-) to je teda nahoda...strejda tam ma chalupu tak tam byvam pomerne casto .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj na sachtach sobota nedele:-) to je teda nahoda...strejda tam ma chalupu tak tam byvam pomerne casto .-) Prdlajs.. My tam byli sobota vecer az pondeli... V nedeli vecerni lyzovacka a v pondeli odpolko..U me tam ma zase bratranek bar s ubytkem na namesti..Crazy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Zdar všem octaviánům.Přejeme s Luckou hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho kilometrů bez nehody,problémů a s co nejmenší ztrátou bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Prdlajs.. My tam byli sobota vecer az pondeli... V nedeli vecerni lyzovacka a v pondeli odpolko..U me tam ma zase bratranek bar s ubytkem na namesti..Crazy.. no kua tak nekdy rekni az pojedes...mohli by jsme neco domluvit...jsme v sobotu vecer litali kolem na skutru husty jezdenicko a v nedeli tam mel znamej Rav4 a jak je malo snehu na tech loukach tak jsme ji trochu potrapili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 zdrc jiriku, tak letos koukam pohodovej silvosek u vicero lidi, ja byl na druzbe se skoda fabia clubem a jeho sirsim vedenim a taky na pohodicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 zdrc jiriku, tak letos koukam pohodovej silvosek u vicero lidi, ja byl na druzbe se skoda fabia clubem a jeho sirsim vedenim a taky na pohodicku zdarec vitto...jj pohoda mel jsem na chate asi 6 lidi tak ze posezeni popiti a klidecek pohodicka...aspon me nebylo blbe hned 1. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 no kua tak nekdy rekni az pojedes...mohli by jsme neco domluvit...jsme v sobotu vecer litali kolem na skutru husty jezdenicko a v nedeli tam mel znamej Rav4 a jak je malo snehu na tech loukach tak jsme ji trochu potrapili No to teda kua...To kdybych vedel..Urco kdyz tam pojedu,tak neco spachame..Urco behem zimy se tam jeste vypravime na naky to lyzovanicko.. Koukal jsem,co tam meli vlekari za skutr...Lynx Yeti V 1300 motor Rotax..Narez jako prase.. To verim,ze mohlo byt pekny pojezdenicko s tou Ravinou..Ja jel v nedeli vecer na otocku do Turnova pres Bozkov a tema zatackama a taky prdel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 noi presne to je snad prvni prvniho kdy sem necitil ani kapku alkoholu paradicka ... sem zvedav jak dlouho mi tohle vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No to teda kua...To kdybych vedel..Urco kdyz tam pojedu,tak neco spachame..Urco behem zimy se tam jeste vypravime na naky to lyzovanicko.. Koukal jsem,co tam meli vlekari za skutr...Lynx Yeti V 1300 motor Rotax..Narez jako prase.. To verim,ze mohlo byt pekny pojezdenicko s tou Ravinou..Ja jel v nedeli vecer na otocku do Turnova pres Bozkov a tema zatackama a taky prdel.. to je scooter primo majitele snowhill proto ten jejich jim odesel tak jim ho tam pujcil ja jezdil na Polarisu 750:-) husty jezdeni naprosto v pohode to lita 130 a s Ravinou je velka prdel byla komplet od snehu kdyz tam pojedes tak rekni ja bych vyrazil urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Zdar všem octaviánům.Přejeme s Luckou hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho kilometrů bez nehody,problémů a s co nejmenší ztrátou bodů Zdarec pane!Diky Vam to same a jeste o hodne vic.. Jo tak pan presidento byl na druzbe... lol a co si vydruzil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 noi presne to je snad prvni prvniho kdy sem necitil ani kapku alkoholu paradicka ... sem zvedav jak dlouho mi tohle vydrzi rika se jak na novej rok tak pocelej rok ale bojim se ze to nebude mit dlouheho trvani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky