Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Cau pane jak se mame ?

jj celkem pohodicka a klidecek...jak u tebe??

jj celkem pohodicka a klidecek...jak u tebe??

Na prd ... ceka me zkouska ve stredu, vcera sem byl vecer na basketu a pohnul sem si se zadama, vecer sem je cejtil a v noci sem se vzbudil a myslel sem ze se po.... bolesti ... takze dneska chodim jak krypl ... asi vyhrezla plotynka nebo tak neco .... fakt hnus ...

Du na poradu ;)

Na prd ... ceka me zkouska ve stredu, vcera sem byl vecer na basketu a pohnul sem si se zadama, vecer sem je cejtil a v noci sem se vzbudil a myslel sem ze se po.... bolesti ... takze dneska chodim jak krypl ... asi vyhrezla plotynka nebo tak neco .... fakt hnus ...

ty voe uz se na to sport vys*r...porad nejaky prolbemy lollol

ty voe uz se na to sport vys*r...porad nejaky prolbemy lollol

Jak porad ;) Jen kolena, ale to uz je dlouhodoby ;)

Jak porad ;) Jen kolena, ale to uz je dlouhodoby ;)

jen kolena lol

Ahojte :)

Taky zdravím ;)

Taky zdravím ;)

Nazdaar

Já bych spal jeste :feve:

Nezdárek všici jak se máte při pondělku?

dneska jsem přivezl toto autí takže povinná výměna oleja v motoru a v převodovce :palec2:

post-9250-1211190848_thumb.jpg

post-9250-1211190887_thumb.jpg

Hojte nove prichozi !

Hojte nove prichozi !

Zdar ;)

Zdravicko vsem ! ...

Bazzi co bys rekl na toto..,, VW Golf variant - r.v 01 ,bourany na predek , 1.9 Tdi 96kw 6kvalt.,, konecna cena 180 tis... po oprave

Upraveno od Jeronymo

Jsem z5 :)

Jsem z5 :)

cao ! :)

cao ! :)

Ahoooj tak jsem to dneska rekla sefovi a docela me prekvapil :)

Ahoooj tak jsem to dneska rekla sefovi a docela me prekvapil :)

jak reagoval ? :)

jak reagoval ? :)

No naprosto v pohode.. at si reknu kdy bych potrebovala odejit.. a este mi dal do pristi vyplaty 2.000,- odmeny ze se mnou byl max. spokojeny a ze se muzu kdykoliv vratit... hoodne mily prekvapeni :)

No naprosto v pohode.. at si reknu kdy bych potrebovala odejit.. a este mi dal do pristi vyplaty 2.000,- odmeny ze se mnou byl max. spokojeny a ze se muzu kdykoliv vratit... hoodne mily prekvapeni :)

Tak to je parada :) tedko se ti asi odtamtud odejit moc chti nebude co :) ... to se pak louci hezky kdyz vis,ze s tebou byli spokojeni ;)

Zdravicko vsem ! ...

Bazzi co bys rekl na toto..,, VW Golf variant - r.v 01 ,bourany na predek , 1.9 Tdi 96kw 6kvalt.,, konecna cena 180 tis... po oprave

No je to se serviskou ? A kupovaný u nás ? No nevím ,ale bouraný na předek není to pravé ořechové je tam dost věcí který se můžou pokazit až časem jinak motor :palec2:

Tak to je parada :) tedko se ti asi odtamtud odejit moc chti nebude co :) ... to se pak louci hezky kdyz vis,ze s tebou byli spokojeni ;)

No me se moc nechtelo ani predtim... ale co uz :(

No je to se serviskou ? A kupovaný u nás ? No nevím ,ale bouraný na předek není to pravé ořechové je tam dost věcí který se můžou pokazit až časem jinak motor :palec2:

Dovoz nemecko bez servisky.,, prave,ze je tam burany komplet predek a cooler je taky v prdeli ,,jinak by to melo byt vsecko ok.,prave jen kvuli toho motoru sme ho vybrali ..,

Dovoz nemecko bez servisky.,, prave,ze je tam burany komplet predek a cooler je taky v prdeli ,,jinak by to melo byt vsecko ok.,prave jen kvuli toho motoru sme ho vybrali ..,

No právě záleží jestli to budeš mít pro svojí potřebu a hlavně kdo ti to nude opravovat

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.