Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 já tomtoma nemám a ani neplánuju jediný co mě láká jako navi je RNS uvidíme v sobotu ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no super až na místo 392,4km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no super až na místo 392,4km Ja to mam taky daleko jako krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no super až na místo 392,4km to je krasny...ja to mam tak 15km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 krásná cesta, aspoň se projedete jako já do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Kde si se flakal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja to mam taky daleko jako krava na krávě nejedu, ale stálou rychlost to má taky podobnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to je krasny...ja to mam tak 15km ty woe mě neser, já se bojím už ted abych zase nejel od prahy odtahovkou musím jet lážo plážo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 krásná cesta, aspoň se projedete jako já do Ostravy to teda jo, to jsem tehda koukal že jste přijeli, no kdybych jel oktou do chaber tak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS : Nestras, proc odtahovkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS: co by takovej nadšenec do aut neudělal pro seznámení s dalšími uživateli škoda jen, že sme se tenkrát museli oddělit, protože v tom motorestu už nebylo místo... neříkej že pojedeš litrem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS : Nestras, proc odtahovkou ? no minule Chabry jsem tak dopadl kousek před prahou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no minule Chabry jsem tak dopadl kousek před prahou No jo, ale ted mas poradne motor !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 na krávě nejedu, ale stálou rychlost to má taky podobnou Tak zase tak daleko ne ... 220 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Kde si se flakal ? u sefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 neříkej že pojedeš litrem??? jj litrem v současné době je ještě zazimovaný, tohle bude první cesta po zimním spánku a teho se bojím co se zase vysere, no cely pátek mám volno a dělám udržbu abych dojel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS: cos měl původně za car? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No jo, ale ted mas poradne motor !!!! ja myslim, ze ma stejny jako loni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS: tak to bude zupáááá!! brácha taky přemýšlel, že vezme Rapídka, ale nakonec to vyhrála Octa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 ja myslim, ze ma stejny jako loni Fakt ? To uz to ma pres rok ? Sakra ... no ja loni v chabrech nebyl takze nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 BadyS: cos měl původně za car? oktu červenou bez turba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Fakt ? To uz to ma pres rok ? Sakra ... no ja loni v chabrech nebyl takze nevim ty myslíš asi oktu ne ? no ta majiny motor, a baurak asi myslí 1000MB a ta ma od posledních chaber taky jiny motor lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Fakt ? To uz to ma pres rok ? Sakra ... no ja loni v chabrech nebyl takze nevim ale vzdyt nepojede koktou a ani loni s ni nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 ty myslíš asi oktu ne ? no ta majiny motor, a baurak asi myslí 1000MB a ta ma od posledních chaber taky jiny motor lol aha tak ja jsem myslel, ze probehl jenom nejaky repas...jinak jsem samozrejme myslel 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 ¨jo a kdo tam spíte a jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky