Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

se stíháním nemám praxi, jsem se podíval na video wd40 a je tu další stránka,

Dakie: jj, u fábií je to mrtvý, zlatá hospoda, Plzeň není až tak špatná (město) neříkej, že v tom množství bab jednu nevybereš :)

Vloženo
No ja tu zas tak casto nebyvam ... dneska je volnejsi den tak sem sem zabloudil ... a chodi vic lidi .. treba Spidak po vecerech obcas !

ja jsem tady zcela vyjimecne

Vloženo

Dakie: jj, u fábií je to mrtvý, zlatá hospoda, Plzeň není až tak špatná (město) neříkej, že v tom množství bab jednu nevybereš :)

Jojo WD40 ma hezky videa .. nedavno sem na ne koukal a fakt pekny ... sice tak amatersky natoceny, ale napady fajn !

Vloženo

JaKr: tak jako město určitě ne, ale kořeny mám přece jen na severu ;) jsem tu od začátku měsíce, tak si zvykám :) ikdyž sem sem jezdil od listopadu, ale to sem přespával v Kladně a do Plzně sem dojížděl denně...

Vloženo

Btw ... mate v sekci pro fabie nejaky takovydle tema jako hospoda ? Asi neee nebo sem to prehlid ?

Vloženo

tož si dáme, že by kofolu?, ještě musím řídit :) , ha ani nevím, nojo, kulatých 5000, jsem se leknul, že stáří, úplně mi stačila omezená rychlost - 40km/h

Vloženo
Nebo po besidkach to se to tu taky pekne rozjizdelo, ale jinak tu je posledni dobou MRTVO !!!

jj tak pres den je to jak kdy a ted pres leto tady mrtvo i po vecerech ;)

Vloženo
@ Baui : nejsi na tom o nic lip nez ja ;)

MichalF 21-February 07 13582 162 11.89%

baurak 7-July 05 23217 111 8.15%

Dakie 22-March 07 2572 103 7.56%

do tebe mam daleko panacku ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...