MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 do tebe mam daleko panacku No podivej se na to petimistne cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 tož si dáme, že by kofolu?, ještě musím řídit , ha ani nevím, nojo, kulatých 5000, jsem se leknul, že stáří, úplně mi stačila omezená rychlost - 40km/h mame i nealko pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 první namol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 CMF : kde litas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No podivej se na to petimistne cislo to je datum narozeni ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jaka svetla ? reklama na WD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to je datum narozeni ??? Jo neco podobneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 už se těším na to v Chabrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 reklama na WD Ach so ... sem si to nejak na rychlo nemohl s nicim co se tu psalo spojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 héééj, 7% dnešních příspěvků je ode mě jo? to je můj nejplodnější den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 asi začnu používat citace, nějak se mi ty odpovědi ztrácejí, a udělím si hned varování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ach so ... sem si to nejak na rychlo nemohl s nicim co se tu psalo spojit to nic, já se v těch 2 stránkách co ste napsali než sem přejel z práce domů taky nějak nevyznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 héééj, 7% dnešních příspěvků je ode mě jo? to je můj nejplodnější den No vidis jak si sikovnej Tak bacha vecer at ti neujedou nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 asi začnu používat citace, nějak se mi ty odpovědi ztrácejí, a udělím si hned varování varování za co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No vidis jak si sikovnej Tak bacha vecer at ti neujedou nohy no možná tak ruka... sem psal že tu sem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 asi začnu používat citace, nějak se mi ty odpovědi ztrácejí, a udělím si hned varování Jojo sou mista a chvile jako ted a tady kdy to bez toho proste nejde Ale prej tady v hospode se varovani nedavaj tak bud v klidu Jinak uz bych ti ho hned dal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no možná tak ruka... sem psal že tu sem sám Aspon je verna !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Aspon je verna !!! to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Dakíí: tudle mě někdo školil, že nemám používat citaci předchozího příspěvku, je to zakázané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jo neco podobneho tak to potom joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Presne tak ... pravidlo tusim c.4 ... zakaz citace predchoziho prispevku Coz jak uz sem psal je nesmysl .. chapu kdyz nekdo cituje nekoho kdo tam ma stranku textu a k tomu 10 fotek ... pak bych to pochopil, jinak je to blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to nic, já se v těch 2 stránkách co ste napsali než sem přejel z práce domů taky nějak nevyznal no vidíš, že to půjde, Plzeň je už "domů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jojo sou mista a chvile jako ted a tady kdy to bez toho proste nejde Ale prej tady v hospode se varovani nedavaj tak bud v klidu Jinak uz bych ti ho hned dal :D ještě aby se tady dávaly varování to už by byl vrchol néé, pravidla jsou od toho, aby se porušovala že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no vidíš, že to půjde, Plzeň je už "domů" já mám 2x domů jednou to používám tady po Plzni a pak říkám že jedu na víkend domů, do Turnova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 2 Mysak: Delam nejakou dementni tabulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky