Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tož si dáme, že by kofolu?, ještě musím řídit :) , ha ani nevím, nojo, kulatých 5000, jsem se leknul, že stáří, úplně mi stačila omezená rychlost - 40km/h

mame i nealko pivko ;)

Vloženo
Ach so ... sem si to nejak na rychlo nemohl s nicim co se tu psalo spojit ;)

to nic, já se v těch 2 stránkách co ste napsali než sem přejel z práce domů taky nějak nevyznal :)

Vloženo
asi začnu používat citace, nějak se mi ty odpovědi ztrácejí, a udělím si hned varování

Jojo sou mista a chvile jako ted a tady kdy to bez toho proste nejde ;) Ale prej tady v hospode se varovani nedavaj tak bud v klidu ;) Jinak uz bych ti ho hned dal :D :D :D

Vloženo

Presne tak ... pravidlo tusim c.4 ... zakaz citace predchoziho prispevku ;) Coz jak uz sem psal je nesmysl .. chapu kdyz nekdo cituje nekoho kdo tam ma stranku textu a k tomu 10 fotek ... pak bych to pochopil, jinak je to blbost ;)

Vloženo
to nic, já se v těch 2 stránkách co ste napsali než sem přejel z práce domů taky nějak nevyznal :)

no vidíš, že to půjde, Plzeň je už "domů"

Vloženo
Jojo sou mista a chvile jako ted a tady kdy to bez toho proste nejde ;) Ale prej tady v hospode se varovani nedavaj tak bud v klidu ;) Jinak uz bych ti ho hned dal :D :D :D

ještě aby se tady dávaly varování :kuk: to už by byl vrchol :) néé, pravidla jsou od toho, aby se porušovala že... lol

Vloženo
no vidíš, že to půjde, Plzeň je už "domů"

já mám 2x domů :) jednou to používám tady po Plzni a pak říkám že jedu na víkend domů, do Turnova lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...