MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 rikam prijed Jojo asi dorazim sem spoustu lidi uz dlouho nevidel ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Michal: tak budeme v kategorii nemytých a zabordelařených, vyfláknem se na mytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jojo asi dorazim sem spoustu lidi uz dlouho nevidel ! presne taky uz se na tebe tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Michal: tak budeme v kategorii nemytých a zabordelařených, vyfláknem se na mytí Tak jako ja snad nikdy auto nemel uplne zasrany, ale proste ze by bylo cisty to bych nerekl, takze asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Nene ani ne, ale sluzebacek to jisti taky mám služebáka, ale Fabku mám pro radost služebák je Fabka combi 1,4 16V automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 hodinovy hotel?? jo přesně pro děti, bezplatný , teda pro mě, nevím jak holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 presne taky uz se na tebe tesim :D Dekujuuuuu. Btw ani sem nezaregistroval jestli si psal zda-li bude gril nejakej tam k dispozici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 ja vytahnu cisty auto z garaze a pro jistotu to umej a asi navoskuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 taky mám služebáka, ale Fabku mám pro radost služebák je Fabka combi 1,4 16V automat Ja ty sluzebaky stridam co je zrovna po ruce ... astra, octa, pickup, ceed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 tak já ho taky nebudu mít zrovna extra čistý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 :D Dekujuuuuu. Btw ani sem nezaregistroval jestli si psal zda-li bude gril nejakej tam k dispozici ! ja o grilu nic nevim ale girls by mohly byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja ty sluzebaky stridam co je zrovna po ruce ... astra, octa, pickup, ceed to máte docela rozmanitej vozovej park my máme Fabky, Octy a jednoho Rooma, ale je to rozstrkaný různě po republice.. já mám v Plzni 2 auta, ale jen ten automat má Bluetooth handsfree, ta druhá má jen handsfree pro N6310i a já mám 6230i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja ty sluzebaky stridam co je zrovna po ruce ... astra, octa, pickup, ceed pestry vyber...u nas ted pred firmou stoji 83 skodovek ve stejny barve...celkem srandovni pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Sakra sem si rikal ze bych si privezl nakou flakotu na gril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Sakra sem si rikal ze bych si privezl nakou flakotu na gril. se muzu podivat doma jestli mame nejaky prenosny ale jistej si nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 pestry vyber...u nas ted pred firmou stoji 83 skodovek ve stejny barve...celkem srandovni pohled co děláš? to máš určený na prodej ne? docela velká firma, 83 auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja prave nemam, ale myslim ze nekdo mit bude, nechce se mi tam cekat 2 hod na smazak. No v nejhorsim nekam pro maso sjedu az tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 co děláš? to máš určený na prodej ne? docela velká firma, 83 auta... jsme trosku vetsi firma...vsechno jsou nase sluzebni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Zdary vary panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Sakra sem si rikal ze bych si privezl nakou flakotu na gril. jsem ti mohl přivézt protekční porci od manželky: tady resp. tady loni prý chutnalo, mám zkusit, jestli nemají naložené něco navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Zdary vary panove Ahoj Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ja prave nemam, ale myslim ze nekdo mit bude, nechce se mi tam cekat 2 hod na smazak. No v nejhorsim nekam pro maso sjedu az tam tak ja dnes kouknu jestli tam neco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 jsem ti mohl přivézt protekční porci od manželky:tady loni prý chutnalo, mám zkusit, jestli nemají naložené něco navíc? Zatim na to kasli, precijen buh vi jak to bude s grilem, ale dekuju za nabidku. Jak sem rikal nekam sjedu kdyztak z tama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj Jiriku ! koukam ze si tady vesele planujete vikend.......a ja o to zase prijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 koukam ze si tady vesele planujete vikend.......a ja o to zase prijdu Ty se mi tak zda flakas jakekoliv akce !!! Mel by ses polepsit !!! TY TY TY ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky