Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale delam tu soupis provedenych praci a dodavek a nejde mi to. Nasla sem to na internetu ale neda se do toho v PC psat tak to musim delat cely znova a nedari se. Furt to skace tam kam nema :angry:

můžu ti poslat svůj vzor

co ja vim co bude za rok lollol

to jo,ja se ted do Cech podivam asi az tak v zari

Ja myslim, ze se to neztrati ;)

no ja si prave myslim, ze ztrati ;)

8 lidi - octavka - pickup - ceed - volvo - fabie - astra ... a to je asi vsechno ;) Jojo neco s PC ;) Nejakej ... jak to rict slusne ... spravce ;)

vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní :)

no ja si prave myslim, ze ztrati ;)

I tak se to da rict ;)

to jo,ja se ted do Cech podivam asi az tak v zari

tak to by mohly byt doksy ;)

I tak se to da rict ;)

jak jde o zradlo, vsak ty vis ;)

vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní :)

Vlastni firma, ale ne moje ;) ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super.

Du si vedle pro PIZZU hned sem z5.

JJ,z Hlavecniku je masicko nejlepsi :palec2: ,muzu doporucit

přesně, pán je znalec

Vlastni firma, ale ne moje ;) ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super.

6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3?

i30 je uvnitř trochu lepší, ale je i dražší

kluci co to RSo,kolik byste za nej dali?

6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3?

To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ?

kluci co to RSo,kolik byste za nej dali?

Foto by nebylo ?

Mnam mnam ... Hawai ;)

si hodne rychlej Michale

to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna

To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ?

a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl :)

to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna

aha, takže ty odpisy protáhli jo? :kuk: zmetci!

si hodne rychlej Michale

Je to o vchod vedle ;)

můžu ti poslat svůj vzor

Si zlato :) Racing.angel@klikni.cz

a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl :)

Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let ;)

Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let ;)

tj, 30t ročně je tak nějak standard.. pokud nejezdíš jako JaKr lol;)

Asi pujdu domu !

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.