Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale delam tu soupis provedenych praci a dodavek a nejde mi to. Nasla sem to na internetu ale neda se do toho v PC psat tak to musim delat cely znova a nedari se. Furt to skace tam kam nema :angry:

můžu ti poslat svůj vzor

Vloženo
8 lidi - octavka - pickup - ceed - volvo - fabie - astra ... a to je asi vsechno ;) Jojo neco s PC ;) Nejakej ... jak to rict slusne ... spravce ;)

vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní :)

Vloženo
vlastní firma? jak jezdí ten ceed, co dílenský zpracování? mě se to auto vůbec nelíbí, navíc mám ke korejcům tak nějak odpor - sem spíš konzervativní :)

Vlastni firma, ale ne moje ;) ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super.

Vloženo
Vlastni firma, ale ne moje ;) ... Ceed .. hele neni to spatny, me se to celkem libi .. hlavne ta zaruka je pro nas super.

6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3?

Vloženo

i30 je uvnitř trochu lepší, ale je i dražší

Vloženo
6 let? tak dneska už stejně můžeš do firmy kupovat auto každý 2 roky ne? nebo 3?

To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ?

Vloženo

to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna

Vloženo
To jo, ale proc kdyz to auto muzes mit dele a je stale v zaruce takze neresis jestli je nebo neni nejakej problem, protoze to neplatis ?

a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl :)

Vloženo
to není podstatný, odepisuješ ho dlouhých pět let, jsem zvědav, jak se s tím popere pojišťovna

aha, takže ty odpisy protáhli jo? :kuk: zmetci!

Vloženo
a je to omezený i počtem km? je fakt, že bych radši každý 2-3 roky nový auto, než 6 let jezdit jedním - kdybych na to samozřejmě měl :)

Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let ;)

Vloženo
Jojo omezeny to je ... 150tis km ... a to je pro nas dostacujici na 5 let ;)

tj, 30t ročně je tak nějak standard.. pokud nejezdíš jako JaKr lol;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...