Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
@Dakie : Zada ... kazdym dnem lepsi ,,, dneska sem se ohnul a zavazal si tkanicky ;)

zhruba takhle si predstavuji, ze budu mluvit az me bude tak 65 mozna driv lol

Vloženo
baurak: hoj.. jj, sem koukal na předpověď a zejtra by mělo bejt 19 stupňů a oblačno...

snad to vyjde...chtel jsem se tam dnes stavit vecer ale asi na to kaslu, vycistim auto a radsi ho z garaze nevytahnu.

Vloženo
24 hodin od kdy - od včerejšího přihlášení? :) já právě čekal, že od půlnoci pojedem nanovo..

Ne proste od ted 24 hod zpet, aspon tak sem to vypozoroval.

Vloženo

Míšo, poradíš mi prosím s compem? :) stahuju songy z mp3stahuj.cz a mám nainstalovanej Quick Player.. Pokaždý když kliknu na "stáhnout" tak se mi ten song spustí v Quick Playeru, ale nestahuje.. když sem neměl Quick Player, tak to stahovalo bez problémů :feve:

Vloženo
Ftipalci ... fakt nic moc kdyz se nemuzes ani pohnout, a fusky si musis rict pritulkyni aby ti rano natahla ;)

mas nosit pantofle voe...popravde pritelkyni moc nezavidim, hned po ranu a takovy nechutny ukoly lol

Vloženo
Míšo, poradíš mi prosím s compem? :) stahuju songy z mp3stahuj.cz a mám nainstalovanej Quick Player.. Pokaždý když kliknu na "stáhnout" tak se mi ten song spustí v Quick Playeru, ale nestahuje.. když sem neměl Quick Player, tak to stahovalo bez problémů :feve:

Nevim jak se tam stahuje, ale co zkusit kliknout pravym a dat save as ? Proste neotvirat, ale ukladat ;) ? Ale jak rikam neznam to jak to tam vypada.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...