MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 mas nosit pantofle voe...popravde pritelkyni moc nezavidim, hned po ranu a takovy nechutny ukoly Ze bych sel do prace v pantoflich nebo v zabkach jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nevim jak se tam stahuje, ale co zkusit kliknout pravym a dat save as ? Proste neotvirat, ale ukladat ? Ale jak rikam neznam to jak to tam vypada. používám Firefox.. a když kliknu pravým, tak mi vyjede klasická nabídka, ale při kliku na "uložit odkaz jako" se mi stáhne jen odkaz na tu samou stránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ok, tak kdybych ještě věděl, v kolik sem se včera přihlásil tak si to pis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ze bych sel do prace v pantoflich nebo v zabkach jo ? to je jasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zdar kucííí, HK prší - jemně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 baurak: to já jen tak pro zajímavost JaKr: brý tro snad bude odpolko fakt líp!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 používám Firefox.. a když kliknu pravým, tak mi vyjede klasická nabídka, ale při kliku na "uložit odkaz jako" se mi stáhne jen odkaz na tu samou stránku No ja mam operu .. a mam tam nabidku "save linked content as" ... nebo jeste byva ulozit cil jako ,,, neni tam takoveho neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zdar kucííí, HK prší - jemně tady taky prubezne tak ze travicka v kempu bude asi hezkej material Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 používám Firefox.. a když kliknu pravým, tak mi vyjede klasická nabídka, ale při kliku na "uložit odkaz jako" se mi stáhne jen odkaz na tu samou stránku něco jako uložit jako??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zdar kucííí, HK prší - jemně Ahoj ! No tady bylo po desti v 7 ... ale jak se to bude behem dne vyvijet to se ouvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 pomalu vzdávám rozhodnutí umýt auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 už sem to vyřešil - odinstaloval sem Quick Player stejně to je šmejd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @Jakr : Tak to ja uz vzdal davno Nastesti nikdy ho nenecham nejak moc spinavy, ale holt nalesteny nebude no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 umýt auto? na co.. max. budu luxovat a pucovat introš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 už sem to vyřešil - odinstaloval sem Quick Player stejně to je šmejd , taky reseni Ne sice zrovna nejlepsi, ale taky volba. Jinak smejd to je, o tom zadna !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 co sem čet, tak ani Bobik nebude pucovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 umýt auto? na co.. max. budu luxovat a pucovat introš.. No intros bych taky potreboval :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 @Jakr : Tak to ja uz vzdal davno Nastesti nikdy ho nenecham nejak moc spinavy, ale holt nalesteny nebude no. ale ty ponozky si v ramci solidarity k ostatnim vem jo...Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 co sem čet, tak ani Bobik nebude pucovat Kecaaaa, bobik ma vzdycky nalesteno a sebou hadr a vodu aby opravil co vzniklo cestou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 co sem čet, tak ani Bobik nebude pucovat to mu to veris jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 když budu Quicka potřebovat, tak si ho zas instnu, to je práce na půl minuty.. když sosám, tak neznám bratra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kecaaaa, bobik ma vzdycky nalesteno a sebou hadr a vodu aby opravil co vzniklo cestou ! tak to jsme na tom stejne a to to mam 15km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ale ty ponozky si v ramci solidarity k ostatnim vem jo...Dekuji Tak ja si je nebudu ani sundavat dneska jo ? Necham to v botach pres noc a pak je pod stolem pri obede nenapadne sundam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 to mu to veris jo?? Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 věřím, nevěřím, mě je to jedno na mým autě stejně není poznat, že je vyleštěný takže u mě = zbytečnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky