Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
mas nosit pantofle voe...popravde pritelkyni moc nezavidim, hned po ranu a takovy nechutny ukoly lol

Ze bych sel do prace v pantoflich nebo v zabkach jo ;) ?

Vloženo
Nevim jak se tam stahuje, ale co zkusit kliknout pravym a dat save as ? Proste neotvirat, ale ukladat ;) ? Ale jak rikam neznam to jak to tam vypada.

používám Firefox.. a když kliknu pravým, tak mi vyjede klasická nabídka, ale při kliku na "uložit odkaz jako" se mi stáhne jen odkaz na tu samou stránku :feve:

Vloženo
používám Firefox.. a když kliknu pravým, tak mi vyjede klasická nabídka, ale při kliku na "uložit odkaz jako" se mi stáhne jen odkaz na tu samou stránku :feve:

No ja mam operu .. a mam tam nabidku "save linked content as" ... nebo jeste byva ulozit cil jako ,,, neni tam takoveho neco ?

Vloženo

něco jako uložit jako???

Vloženo
už sem to vyřešil - odinstaloval sem Quick Player lol stejně to je šmejd :D

lol, taky reseni ;) Ne sice zrovna nejlepsi, ale taky volba. Jinak smejd to je, o tom zadna !!!

Vloženo
@Jakr : Tak to ja uz vzdal davno ;) Nastesti nikdy ho nenecham nejak moc spinavy, ale holt nalesteny nebude no.

ale ty ponozky si v ramci solidarity k ostatnim vem jo...Dekuji ;)

Vloženo
ale ty ponozky si v ramci solidarity k ostatnim vem jo...Dekuji ;)

Tak ja si je nebudu ani sundavat dneska jo ? Necham to v botach pres noc a pak je pod stolem pri obede nenapadne sundam ;)lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...