Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak ja si je nebudu ani sundavat dneska jo ? Necham to v botach pres noc a pak je pod stolem pri obede nenapadne sundam ;)lol

no vyborne tak zitra to mam bez obeda :kuk:

Vloženo
věřím, nevěřím, mě je to jedno :) na mým autě stejně není poznat, že je vyleštěný :feve: takže u mě = zbytečnost :)

To rikas ted a zitra pojede lestenka ;)

Vloženo
věřím, nevěřím, mě je to jedno :) na mým autě stejně není poznat, že je vyleštěný :feve: takže u mě = zbytečnost :)

to je poznat na kazdym aute, ze je lesteny

Vloženo
hoši, co ten gril? to maso je fakt na sežrání :) 1,6kg

Ja si myslim, ze tam gril bude na 100% u vicero lidi, takze proste nakej zneuzijem. A kdyby ne tak ja si znacnou cast s radosti odkoupim a udelam si grilovacku doma :D

Vloženo
já to vidím potupně asi na myčku, nějak mě bolí celej člověk, zase jsem usnul na tom blbý sedačce u telky

Mycku ? Ufff ... neee chudak auti !!!

Vloženo
Ja si myslim, ze tam gril bude na 100% u vicero lidi, takze proste nakej zneuzijem. A kdyby ne tak ja si znacnou cast s radosti odkoupim a udelam si grilovacku doma :D

to je v poho, nenačatý to vydrží tak dva tři týdny

Vloženo
To rikas ted a zitra pojede lestenka ;)
to je poznat na kazdym aute, ze je lesteny
ty voe ty s tema fabiem jsou hrozny herecky co lollol

ani na to mytí nebudu mít čas, a brácha říkal, že na to taky kašle.. v Turnově sem ji taky neměl naleštěnou.. jen lehce mytou wapem..

jj, hééérečky, houby hééérečky, kuy to sou lol

Vloženo
Mycku ? Ufff ... neee chudak auti !!!

ono po 200 tis km na našich šutr cestách toho moc nezkazím, je pravda, že myčkou to projelo asi tak pětkrát

Vloženo
ty voe ale na Melniku je uplne nova a meje nadherne...se sluzebnim tam jezdim ;)

Tady v JBC taky shellka ma novou ... takovou zajimavou ... misto tech stetin sou tam takove ... jak molitan nevim co to je presne.

Vloženo
Tady v JBC taky shellka ma novou ... takovou zajimavou ... misto tech stetin sou tam takove ... jak molitan nevim co to je presne.

jj, to teď dávaj do hodně myček.. jezdím tam se služebním..

Vloženo
ono po 200 tis km na našich šutr cestách toho moc nezkazím, je pravda, že myčkou to projelo asi tak pětkrát

Noooo na tom asi neco bude .. kaminky hnus ... ale zitra aspon nebudou musky snad kdyz bude rano "hnusne"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...