Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak ja si je nebudu ani sundavat dneska jo ? Necham to v botach pres noc a pak je pod stolem pri obede nenapadne sundam jen blbni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak ja si je nebudu ani sundavat dneska jo ? Necham to v botach pres noc a pak je pod stolem pri obede nenapadne sundam no vyborne tak zitra to mam bez obeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 hoši, co ten gril? to maso je fakt na sežrání 1,6kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 no vyborne tak zitra to mam bez obeda ti bude stačit nadejchat se olomouckejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 věřím, nevěřím, mě je to jedno na mým autě stejně není poznat, že je vyleštěný takže u mě = zbytečnost To rikas ted a zitra pojede lestenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 věřím, nevěřím, mě je to jedno na mým autě stejně není poznat, že je vyleštěný takže u mě = zbytečnost to je poznat na kazdym aute, ze je lesteny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 To rikas ted a zitra pojede lestenka ty voe ty s tema fabiem jsou hrozny herecky co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 hoši, co ten gril? to maso je fakt na sežrání 1,6kg Ja si myslim, ze tam gril bude na 100% u vicero lidi, takze proste nakej zneuzijem. A kdyby ne tak ja si znacnou cast s radosti odkoupim a udelam si grilovacku doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ti bude stačit nadejchat se olomouckejch jidlo zasadne neinhaluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 já to vidím potupně asi na myčku, nějak mě bolí celej člověk, zase jsem usnul na tom blbý sedačce u telky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ty voe ty s tema fabiem jsou hrozny herecky co Jojo ... to je reci a pak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 já to vidím potupně asi na myčku, nějak mě bolí celej člověk, zase jsem usnul na tom blbý sedačce u telky Mycku ? Ufff ... neee chudak auti !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jojo ... to je reci a pak ... presne...hruza!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ja si myslim, ze tam gril bude na 100% u vicero lidi, takze proste nakej zneuzijem. A kdyby ne tak ja si znacnou cast s radosti odkoupim a udelam si grilovacku doma to je v poho, nenačatý to vydrží tak dva tři týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Mycku ? Ufff ... neee chudak auti !!! ty voe ale na Melniku je uplne nova a meje nadherne...se sluzebnim tam jezdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 To rikas ted a zitra pojede lestenka to je poznat na kazdym aute, ze je lesteny ty voe ty s tema fabiem jsou hrozny herecky co ani na to mytí nebudu mít čas, a brácha říkal, že na to taky kašle.. v Turnově sem ji taky neměl naleštěnou.. jen lehce mytou wapem.. jj, hééérečky, houby hééérečky, kuy to sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 to je v poho, nenačatý to vydrží tak dva tři týdny No to stejne nic nemeni na tom, ze bych si pripadne nejaky klidne odkoupil pokud zbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 myčku nééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Mycku ? Ufff ... neee chudak auti !!! ono po 200 tis km na našich šutr cestách toho moc nezkazím, je pravda, že myčkou to projelo asi tak pětkrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jidlo zasadne neinhaluju!!! to bys pak dostal ještě větší hlad coooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ty voe ale na Melniku je uplne nova a meje nadherne...se sluzebnim tam jezdim Tady v JBC taky shellka ma novou ... takovou zajimavou ... misto tech stetin sou tam takove ... jak molitan nevim co to je presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tady v JBC taky shellka ma novou ... takovou zajimavou ... misto tech stetin sou tam takove ... jak molitan nevim co to je presne. jj, to teď dávaj do hodně myček.. jezdím tam se služebním.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jj, hééérečky, houby hééérečky, kuy to sou My to jen nechteli rict na plnou hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 My to jen nechteli rict na plnou hubu no, to já se nestydím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ono po 200 tis km na našich šutr cestách toho moc nezkazím, je pravda, že myčkou to projelo asi tak pětkrát Noooo na tom asi neco bude .. kaminky hnus ... ale zitra aspon nebudou musky snad kdyz bude rano "hnusne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky