Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tady v JBC taky shellka ma novou ... takovou zajimavou ... misto tech stetin sou tam takove ... jak molitan nevim co to je presne.

jj to ted delaj...nema nahodou tu shell ten majitel ty hospody jak jsme se o nem bavili???

Vloženo
jj to ted delaj...nema nahodou tu shell ten majitel ty hospody jak jsme se o nem bavili???

Jooo tak to nevim ... no vlastne obe shellky tady ma jeden majitel

Vloženo
Jooo tak to nevim ... no vlastne obe shellky tady ma jeden majitel

Protoze tu mycku tam delal bracha je tam tak 2 mesice mozna min...a je tam v JBC jeste nejaka mycka...kazdopadne ten majitel tam ma mycku nekde v JBC ;)

Vloženo
Protoze tu mycku tam delal bracha je tam tak 2 mesice mozna min...a je tam v JBC jeste nejaka mycka...kazdopadne ten majitel tam ma mycku nekde v JBC ;)

Jojo to je mozny ze je to tak 2 mesice ... ja tam beru firemaka.

Vloženo

taky u nás mají novou, tak bude zkouška, chválu na ní jsem už slyšel, fábka to přežije, v podstatě je už taky senior, má před sebou necelý tři roky života a pak zůstane asi u skladu

Vloženo
Kam ? Proc ? Co budes delat ? Mej se ;) !

kontrola pracoviště, obhlídka materiálu.... :feve: nooo, tak asi za hoďku budu z5 :) ale vůůůůůůbec se mi nechce! ještě dopíjím kávičku lol

Vloženo
kontrola pracoviště, obhlídka materiálu.... :feve: nooo, tak asi za hoďku budu z5 :) ale vůůůůůůbec se mi nechce! ještě dopíjím kávičku lol

Ja si jeste kavicku neudelal ... sem linej ... :/

Vloženo
drahá síla, čím hezčí tím víc, proto žádnou nemáme

Jako taky bych fakt uvazoval jestli bych chtel hezkou sekretarku ... bych ji vsechno odpoustel a chtel bych za to ... ;) .. takze radsi neee ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...