MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 pokud teda nejsi s tou svoji už tak dlouho.. Ja ji rikam, ze je moje prvni ... mi to nezere nevim proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ženský sou potvory nevěřícný jí to musíš nějak dokázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ženský sou potvory nevěřícný jí to musíš nějak dokázat No todle asi faaakt neukecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak v tom případě seš u mě mrtvej MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak v tom případě seš u mě mrtvej MichalF No chodil sem s ni od 3ti do 8my tridy na zakladku Takze me trosku zna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jj, takový vztahy jsou good já s moji bejvalkou taky chodil do třídy a byli sme dost velký kámoši a pak.. a v červnu to bude rok, co spolu nejsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Njn ... i to je zivot :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 no nic, jedu fakt domů, stejně nemám do čeho bych píchnul.. budu už bez přístupu na net, tak mi dyžtak písni smsku jestli se ráno sejdem v půl 8 na Shellce nebo jestli máme jet rovnou bez tebe.. tak zatim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 no nic, jedu fakt domů, stejně nemám do čeho bych píchnul.. budu už bez přístupu na net, tak mi dyžtak písni smsku jestli se ráno sejdem v půl 8 na Shellce nebo jestli máme jet rovnou bez tebe.. tak zatim! Jojo mej se ahoj !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Neco dulezityho co stoji za to cist na tech 3 strankach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Asi neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Asi neee Kam sli vsici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Neco dulezityho co stoji za to cist na tech 3 strankach? Jak pro koho 3 stránky !!! Za ty dva dny co jsem tady nebyl se to ani nedá spočítat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jak pro koho 3 stránky !!! Za ty dva dny co jsem tady nebyl se to ani nedá spočítat !!! Mas tu byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Mas tu byt Co nadělám - taky se občas musím zapojit do "pracovního" poměru !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jak pro koho 3 stránky !!! Za ty dva dny co jsem tady nebyl se to ani nedá spočítat !!! No tak to toho bude vic za 2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kam sli vsici? Utekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Utekli To už šli leštit na SH ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Utekli Prede mnou? 2 HF: Jak vidis zenska stiha oboji... jak neco delat tak byt tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Du hamat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Prede mnou?2 HF: Jak vidis zenska stiha oboji... jak neco delat tak byt tady Dovedeš si mě představit jak stojím s busem na zastávce a místo toho abych jel tak držím noťas a píšu ??? To by mě důchodci sežrali zaživa kdyby nestihli letákový slevy !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Du hamat ! Nech si čvachtat a né že budeš dráždit s fotem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Dovedeš si mě představit jak stojím s busem na zastávce a místo toho abych jel tak držím noťas a píšu ???To by mě důchodci sežrali zaživa kdyby nestihli letákový slevy !!! Ty jezdis s autobusem? To mi zase neco uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ty jezdis s autobusem? To mi zase neco uniklo A Ty nestíháš všechno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 A Ty nestíháš všechno !!! Nemuzu si pamatovat co kdo dela nebo nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky