warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 za zakaz zastaveni :-(( jak jsou kolem svine tak se stavet nesmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Náhodou už mám těch bodů 8 Otazkou je na jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 za zakaz zastaveni :-(( Nojo toe špatný takže měšťáci že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: si psal že makáš jako pes, tak z toho je oslovení "pese" ne? kolo? si píchnul, žes musel měnit bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: jj, 8 je slušnej počet to já zatím ještě 12, ale moc na to už nespoléhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Otazkou je na jak dlouho Náhodou jsem se bavil se známím a ten je na tom mnohem hůř čeká kdy mu přijde příkaz na odebrání řidičáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: si psal že makáš jako pes, tak z toho je oslovení "pese" ne? kolo? si píchnul, žes musel měnit bo co? No prave taka drzost no tak kolo jako jizdni samozrejme a nejak mi nesedlo jidlo ci co a musel sem se zkacet na chvilku na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: si psal že makáš jako pes, tak z toho je oslovení "pese" ne? kolo? si píchnul, žes musel měnit bo co? O měnění kola mi radši nic neříkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: jj, 8 je slušnej počet to já zatím ještě 12, ale moc na to už nespoléhám Hele neprovokuj jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Náhodou jsem se bavil se známím a ten je na tom mnohem hůř čeká kdy mu přijde příkaz na odebrání řidičáku Za ten vcerejsek bych ti sebrala i obcanku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: cos měl předtím za jídlo? sis dal spíš tekutý chléb národa našeho ne? Bazz: jj, sorry, sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Hele neprovokuj jo sladka nevedomost zatim mam mozna plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 CMF: jel s tebou jako hovado?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ty taky?? Nedelam nic ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: cos měl předtím za jídlo? sis dal spíš tekutý chléb národa našeho ne? Spis sem mel pocit ze to pujde formou tekuteho chleba ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Sem z5 z porady ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Za ten vcerejsek bych ti sebrala i obcanku! No a potom se říká pomoct řidiči v nouzi to taky bylo naposled kdy jsem takovou kravinu na dálnici udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dostal jsem 500,- nastesti bez bodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: asi moc námahy najednou a jaktožesi nebyl na SH??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dostal jsem 500,- nastesti bez bodu No je vidět že si to umíš zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No je vidět že si to umíš zařídit ale jo nakonec jsem se s tim smiril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 Dakie: Eee a to me ani nevadi... se mnou prave ze jezdi pomalu coz me stve pac nerada jezdim pomalu Ale cestou zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: jj, kousek od nás takle taky sejmuli chlapa ale ten bohužel dopad nejhůř jak mohl.. něco jako Peugeot Partner zastavilo u krajnice, on zastavil 100m od nich a když se blížil k nim, tak do toho Partnera najelo jiný auto a Partner skončil v příkopě.. spočítali osádku, zjistili že sou všichni, tak začali s odtahem a ejhle, pod Partnerem ještě jedna osoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ale jo nakonec jsem se s tim smiril Co to je dneska 500kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 warhead: asi moc námahy najednou a jaktožesi nebyl na SH??? no nejak se mi rosvitilo v makovici SH spatne datum neslo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky