Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak to je pohoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Co to je dneska 500kč no dobre ale i tak je to skoda a zbytecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 Dakie: Eee a to me ani nevadi... se mnou prave ze jezdi pomalu coz me stve pac nerada jezdim pomalu Ale cestou zpatky Ale no tak když jedu sám je to něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak to je pohoda! jj cekal jsem ze bude hur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 no dobre ale i tak je to skoda a zbytecny Jj holt za blbost a nebo lenost se platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ale no tak když jedu sám je to něco jiného Jak pro koho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 když ono někde fakt nejde jinak zastavit než na zákazu a nebo kilák od místa kde potřebuješ.. a když fakt pospícháš někam na poštu nebo do nějakýho krámu aby ti nezavřeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jj holt za blbost a nebo lenost se platí tohle byla pohodlnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jak pro koho! Už se to nebude opakovat slibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 když ono někde fakt nejde jinak zastavit než na zákazu a nebo kilák od místa kde potřebuješ.. a když fakt pospícháš někam na poštu nebo do nějakýho krámu aby ti nezavřeli.. no od ted uz budu asi po Praze kde jsou zony jezdit svym a ne sluzebnim...na soukromym kdyz me to neodtahnou tak nemaj sanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tohle byla pohodlnost Jj tohle znám naštěstí jsem to vždy ukecal měl jsem štěstí na strážníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak botu ti tam dt můžou v poho ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Už se to nebude opakovat slibuju No to doufam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: tak botu ti tam dt můžou v poho ne? botu a odtah ale kdyz me napise listek za okno tak s tim predvolanim pak nic nezmuzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 botu a odtah ale kdyz me napise listek za okno tak s tim predvolanim pak nic nezmuzou pan vi jak se to hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: nějakej novej zákon? nebo známí na úřadě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: nějakej novej zákon? nebo známí na úřadě? mame prece osobu blizkou ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 botu a odtah ale kdyz me napise listek za okno tak s tim predvolanim pak nic nezmuzou Tak to je slovo do pranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: ta už dlouho fungovat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 botu a odtah ale kdyz me napise listek za okno tak s tim predvolanim pak nic nezmuzou Jenže u nás hned odtahují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: ta už dlouho fungovat nebude No toe ,ale dost špatný holt člověk bude muset jezdit tak jak má (myslím na dálnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 baurak: ta už dlouho fungovat nebude tomu neverim...zas tak jednoduchy to nemaj...uz to jednou zkusili a nevyslo jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: mě botu dát nemůžou teda můžou, ale bojí se prej to mám moc nízko a velký kola, takže by mi mohly odřít lem ale s odtahem je to horší noo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jenže u nás hned odtahují v Praze vetsinou taky ale neni to pravidlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Bazz: mě botu dát nemůžou teda můžou, ale bojí se prej to mám moc nízko a velký kola, takže by mi mohly odřít lem ale s odtahem je to horší noo no kdyz jsem videl jakym stylem odtahuji auta v Holesovicich tak jim nejaky odreni auta nedela problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky