Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ma to tu cenu cist vsechno ? Jen čti !!! - já už čtu aspoň 20 minut a ještě nejsu na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: já jen žes to napsal k tomu Outlooku 2007 používám jedině Firefox a Thunderbird nesnáším IE a Outlook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a to IMF je fakt hardware? Nene SW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jen čti !!! - já už čtu aspoň 20 minut a ještě nejsu na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: já jen žes to napsal k tomu Outlooku 2007 používám jedině Firefox a Thunderbird nesnáším IE a Outlook No to je sice pekny, ale jake protokol na tu postu pouzivas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: tág to jooo, já jen že warhead psal "kouzelná krabička" v tom aby se prase vyznalo co toho dneska je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: já jen žes to napsal k tomu Outlooku 2007 používám jedině Firefox a Thunderbird nesnáším IE a Outlook IE v klasice je spatny ale mozilla je jen alibisticky mec mezi MS a Linux komunitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: tág to jooo, já jen že warhead psal "kouzelná krabička" v tom aby se prase vyznalo co toho dneska je! Tak pardooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 HF: Takze kdy? Rekni den a cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ja IE take nepouzivam, Opera rulez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: protokol??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF: protokol??? POP3, IMAP atp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 2 HF: Takze kdy? Rekni den a cas Jestli to klapne tak du v úterý nabo ve středu "konečně" přezouvat a jinak je mě to celkem jedno. Co pentadius ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 pop3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 pop3 Aha ... Tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF : Ale je pravda ze muj soukromej by potreboval cistku uz to mam nakejch pul giga posty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a kdybych měl jinej protokol pro příjem? jakej je v tom rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jestli to klapne tak du v úterý nabo ve středu "konečně" přezouvat a jinak je mě to celkem jedno. Co pentadius ??? S nim uz nic nedomlouvam... stejne na to zase zapomene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mam HLAD!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF, Dakie, baurak, ... 20.6. jedeme Bazz, CMF, pentadius a já do škodovky v MB. Nepodnikneme nějakou akcičku když už budeme v těch Vašich končinách a ještě k tomu v pátek ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 S nim uz nic nedomlouvam... stejne na to zase zapomene Tak něco nadhoď a huvidíme !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Hrábě: 20.6. by to možná šlo! je to ještě celkem daleko.. jedete do muzea nebo i na prohlídku výrobní linky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MichalF, Dakie, baurak, ... 20.6. jedeme Bazz, CMF, pentadius a já do škodovky v MB. Nepodnikneme nějakou akcičku když už budeme v těch Vašich končinách a ještě k tomu v pátek ??? No jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a kdybych měl jinej protokol pro příjem? jakej je v tom rozdíl? No predevsim musis mit nekoho kdo s tebou bude na tom protokolu mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mam HLAD!! Já neé - dyť je to tak půl hoďky co jsem snídal !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky