Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A pak vsechno budes znat jen z fotek a vypraveni jako vorlajz lol

to až takhle zase ne ;) nechci aby mi bylo celej víkend špatně.. navíc v neděli mě pak ještě čeká cesta Doksy-Turnov-Plzeň :feve:

Vloženo

já dělám flexibilně :) třeba včera sem dělal jen 4 hodinky :p mám totiž něco naděláno ze začátku měsíce.. v pátek končím ve 12 a jedu dom, připravit Fejby na Doksy :) už sem teda v neděli luxoval a utíral mezidveřní prostory, ale ještě musím umýt exteriér, naleštit palubku a plasty, motor... :kuk:

Vloženo
já dělám flexibilně :) třeba včera sem dělal jen 4 hodinky :p mám totiž něco naděláno ze začátku měsíce.. v pátek končím ve 12 a jedu dom, připravit Fejby na Doksy :) už sem teda v neděli luxoval a utíral mezidveřní prostory, ale ještě musím umýt exteriér, naleštit palubku a plasty, motor... :kuk:

Hmm to by se mi taky libilo... ale tak ja se tu taky nepredru takze stezovat si nemam na co :D

Vloženo

jj, špinavá jak jetel :feve: a bráchovo octa taky :feve: vůbec sme neměli čas umývat, navíc u nás bylo zataženo.. brácha sem ještě nechodíš, nějak nemá pořád čas - podnikatel, nooo..

Vloženo
jj, špinavá jak jetel :feve: a bráchovo octa taky :feve: vůbec sme neměli čas umývat, navíc u nás bylo zataženo.. brácha sem ještě nechodíš, nějak nemá pořád čas - podnikatel, nooo..

Hlavne jak rikal ze mi hned napise lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...