Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak me hned po ranu sef nasral Japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak me hned po ranu sef nasral a ja myslel, ze mas Hlad!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Cary: jak to, říkalas že by to šlo? MichalF: taky jsem se po ránu nasral a šéfem to nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Hoj chlapi (baurak, MichalF, 3jirka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Cary: jak to, říkalas že by to šlo?MichalF: taky jsem se po ránu nasral a šéfem to nebylo Von chce se mnou byt sam Zitra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Von chce se mnou byt sam Zitra? A co na to Bazz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 A co na to Bazz? No ten uz asi nic Zitra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Cococo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 no nic tak ja zase pojedu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 No ten uz asi nic Zitra? Kurňa a já si dneska bral kvůli Tobě do práce auto Co až po akci? On má kombajna, co No co naděláš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 tady se to slusne rozjizdi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Kurňa a já si dneska bral kvůli Tobě do práce auto Co až po akci? On má kombajna, co No co naděláš ... Eee sedanka myslim... az tak? No tak ja ho ukecam ... uz mi psal i HF.. Bude to muset s vama vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Eee sedanka myslim... az tak? No tak ja ho ukecam ... uz mi psal i HF.. Bude to muset s vama vydrzet Alespoň míň vydrží, si pak spolu odjedete do lesíčka ... Nezapomínej, že přátelé jsou víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 tady se to slusne rozjizdi !!! A hned tak po ránu ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 no hezky pekne,clovek si na chvilku odskoci a tady se z toho stava nepristupnej kanal.Kdo,s kym,kdy,jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak me hned po ranu sef nasral mě taky nasral už v 6:47 když já musím do 13.6 držet hubu a krok shit dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tady to je nejaka seznamka bo co ? Tady ste v hospode tak chlastejte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Alespoň míň vydrží, si pak spolu odjedete do lesíčka ... Nezapomínej, že přátelé jsou víc Vsak on je taky kamarad... do lesa... co bysme tam delali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Dneska jsem objednával asi 10 kusů VIF SAD do služebáků a už má někdo ve firmě starosti, že je to prý na nic a že musíme šetřit, ale zkus lamě vysvětlit, že je to šetření na nepravém místě A těch 1370 Kč bez daně naši firmu jistě nepoloží ... to MichalF: to bylo to čím jsem se nas*al ráno já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 do lesa se leze na houby, to především, a taky na kukačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tady to je nejaka seznamka bo co ? Tady ste v hospode tak chlastejte ! to je slovo,chlastaaame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 do lesa se leze na houby, to především, a taky na kukačku .......a na pichacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Vy jste blby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 no hezky pekne,clovek si na chvilku odskoci a tady se z toho stava nepristupnej kanal.Kdo,s kym,kdy,jak? To se dovíte na konci pořadu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky