Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to je přece jedno jestli je starší nebo ne? lol;) každopádně bych opravdu moc rád, ale spíš bysme se mohli vidět v Brně 15.6. na WTCC :)

Vloženo
to je přece jedno jestli je starší nebo ne? lol;) každopádně bych opravdu moc rád, ale spíš bysme se mohli vidět v Brně 15.6. na WTCC :)

Starší a hlavně zná rozhodně víc lidí něž já. Ale když už budeš v tak proč ne toho 15.6.

Vloženo

Já zatím dělám z 99% jenom středa, čtvrtek a v pátek takže bych měl mět volno. A nechat ujít si tu sešlost ujít ??? - Neé

Aspoň můžete ohodnotit 17" Dotz Hanzo na žlutý OI RS - jak to tak vypadá, asi budu poslední kdo přezuje zimáky !!!

Vloženo (editace)

Paradoxně to co bylo skladem tak trvá nejdýl. Snižovat už asi ne, protože stačilo trochu sněhu v zimě a měl jsem z toho zhrnovák. Ale nikdy neříkej nikdy. Zatím mám domluvenou změnu podsvícení u s-talkera a dumám o maxidotu, aspoň prozatím.

Editováno: , autor: Hrábě Fernétti
Vloženo

jj, dokud si nepoznal tohle fórum, byl si spokojenej človíček viď lol já chtěl upravovat pouze stylingově + podvozek, ale když sem našel tohle fórum a viděl sem maxík, koženou ručku, řadičku...už to jelo lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...