Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar všem octaviánům.Přejeme s Luckou hodně zdravíčka,štěstíčka a mnoho kilometrů bez nehody,problémů a s co nejmenší ztrátou bodů

ahoj pane...tobe samozrejme to same a hlavne stesticko a zdravicko...at se vede ;)

to je scooter primo majitele snowhill proto ten jejich jim odesel tak jim ho tam pujcil ;) ja jezdil na Polarisu 750:-) husty jezdeni naprosto v pohode to lita 130 ;) a s Ravinou je velka prdel byla komplet od snehu ;)

kdyz tam pojedes tak rekni ja bych vyrazil urcite ;)

Jo?Tak to ma dobrej vkus panacek... :D Jako to jede hrozne..Prece jen 100Hp ve dvou valcich do V dela svy.. ;)

Tak ten polaris taky muze chodit pekne ne? Ono 130 na snehu uz je celkem fofr...

Ste ji prelakovali na bilo jo? :D

Jasnacka,kdyz pojedem,tak se spojime urco.. -_-

martyp: no ani ti nevim clovece, ale SFC vyhraliv tombole fotak a OC zase hovno :)

baui: no prave to y mohlo bejt znameni ze mi letos nebude blbe z alkoholu :)) nikdy :)) ale to je svet iluzi protoze s tim se vaze:nechlastat a to je svet iluzi kor kdyz za 14dni jedu na bozi dar a pak hned do svatyho petra :D

mollak: taky pane vse nej, ale ja uz to posilal hromadne mailem snad to doslo vsem :)

Jo?Tak to ma dobrej vkus panacek... :D Jako to jede hrozne..Prece jen 100Hp ve dvou valcich do V dela svy.. ;)

Tak ten polaris taky muze chodit pekne ne? Ono 130 na snehu uz je celkem fofr...

Ste ji prelakovali na bilo jo? :D

Jasnacka,kdyz pojedem,tak se spojime urco.. -_-

jj kuci rikali ze ten co jim tam pujcil tak stoji hodne pres pul milionu a je to fakt mazec...ten polaris ma zavodni motor tak ze husty i kdyz je to starsi kousek ;)

to dej vedet urcite...jak jde o lyzovani tak jedu ;)

martyp: no ani ti nevim clovece, ale SFC vyhraliv tombole fotak a OC zase hovno :)

Asi spatenj lobing ze strany vedeni OC.. lol lol lol

Hele aby mi nebylo spatne z chlastu,to bych si taky moc pral.. ;) Mi pripada,ze me to zmaha cim dal vic.. :(

Asi spatenj lobing ze strany vedeni OC.. lol lol lol

Hele aby mi nebylo spatne z chlastu,to bych si taky moc pral.. ;) Mi pripada,ze me to zmaha cim dal vic.. :(

no jo uz si pan v letech ;)

jj kuci rikali ze ten co jim tam pujcil tak stoji hodne pres pul milionu a je to fakt mazec...ten polaris ma zavodni motor tak ze husty i kdyz je to starsi kousek ;)

to dej vedet urcite...jak jde o lyzovani tak jedu ;)

Jj to verim..Kdyz sem videl jednoho typka,jak jen vrknul o plyn a jak to vystrelilo...A ten zvuk ty voe.. ;)

jako poladnej Polaris taky urco nezahali.. ;)

Jj dam..Ja taky rad lyze.. :palec2:

Jj to verim..Kdyz sem videl jednoho typka,jak jen vrknul o plyn a jak to vystrelilo...A ten zvuk ty voe.. ;)

jako poladnej Polaris taky urco nezahali.. ;)

Jj dam..Ja taky rad lyze.. :palec2:

jj a jeste tam bude strejda kupovat ctyrkolku tak jsem na to zvedavej ;)

tak to je super...vecer muzeme ve Vyskokym vyrazit na neco dobryho ;)

no presne... :)

ja uz taky jen koukam co sem driv vydrzel, ale to byl poctivej trenink pravidelnej, ted jak nenicas tak se clovek obcas napije a hned je z toho bolehlav :)

Vid? :)

Vitto: Kdyby z toho byl jenom bolehlav,tak by to bylo kolikrat jeste dobry..Ten zazenu fofrem valetolem.. :D

no presne... :)

ja uz taky jen koukam co sem driv vydrzel, ale to byl poctivej trenink pravidelnej, ted jak nenicas tak se clovek obcas napije a hned je z toho bolehlav :)

tak musis trenovat porad pane ;)

jj a jeste tam bude strejda kupovat ctyrkolku tak jsem na to zvedavej ;)

tak to je super...vecer muzeme ve Vyskokym vyrazit na neco dobryho ;)

He,ctyrkolka je taky husta..Tu koupil znamej v Herlikovicich..Yamahu Grizlyho myslim..Pak si na ni koupil pasy a na zimu prodal skutr... :D

Jj tak to urcite neco,jak rika Spidak, vymnouknem... -_-

He,ctyrkolka je taky husta..Tu koupil znamej v Herlikovicich..Yamahu Grizlyho myslim..Pak si na ni koupil pasy a na zimu prodal skutr... :D

ok pocitam s tim a uz ted se tesim ;)

ok pocitam s tim a uz ted se tesim ;)

Napodobne... :palec2:

• Autor

čtyřkolka na pásech je dobrá, ale jede moc pomalu, cca o 1/2 méně, než normálně a další nevýhoda je to, že na ní dám jen jednoho cestujícího, takže nic moc, táta jí má na blbnutí a odvoz prádla do prádelny :)

ale vyjede více než skútr, má větší plochu pásů

btw: máme Kawasaki brutal force 750

čtyřkolka na pásech je dobrá, ale jede moc pomalu, cca o 1/2 méně, než normálně a další nevýhoda je to, že na ní dám jen jednoho cestujícího, takže nic moc, táta jí má na blbnutí a odvoz prádla do prádelny :)

Tak tam asi nezalezi na tom jak rychle to jede ne ? :) hlavne aby ses dostal jak vysoko potrebujes ,... samozrejme pokad tě nehoní nejakej medvidek nebo vlčík ;)

Nemas fotku toho brutalu ?

Jj to je fakt..Ale znamej jezdi sam,a nevozi zadny velky veci,takze mu o misto nejde..Maximalne ho vozi jeho syn vozralyho z hospody priksirovanyho gumycukama... :D

Taky neni spatnej strojek.. ;)

No nic panove,ja mazu,mejte se..

mej se !

• Autor
Tak tam asi nezalezi na tom jak rychle to jede ne ? :) hlavne aby ses dostal jak vysoko potrebujes ,... samozrejme pokad tě nehoní nejakej medvidek nebo vlčík ;)

Nemas fotku toho brutalu ?

na rychlosti záleží, na plnej plyn to jede max do 60km/h, kdežto skútr jsem už otestoval do 130km/h :D - Yamaha Viking VK-540 III

samo, že s lidma jezdim max do 40km/h, ale když jedu sám, tak si to otevřu a to je pak vír v nádrži lol

• Autor

zdar ;)

na rychlosti záleží, na plnej plyn to jede max do 60km/h, kdežto skútr jsem už otestoval do 130km/h :D - Yamaha Viking VK-540 III

samo, že s lidma jezdim max do 40km/h, ale když jedu sám, tak si to otevřu a to je pak vír v nádrži lol

ahaa :) tak to se nedivim,kdyz to kotlish kilo30 po horach :D ...ze ti pak nejaka 60 nic nedela

• Autor
ahaa :) tak to se nedivim,kdyz to kotlish kilo30 po horach :D ...ze ti pak nejaka 60 nic nedela

ono by to jelo i víc, je v tom motor z nějaký silniční motorky, na kterym je jen jeden karburátor, normálně jsou tam dva, už jsem po tom dvojitém koukal, ale cena dost úděsna starší kolem 9tis a novej 25tis (včetně lanovodů a přírub) tím bych dostal výkon cca 60kW, nyní tam je kolem 34kW :)

Upraveno od rolbar

ono by to jelo i víc, je v tom motor z nějaký silniční motorky, na kterym je jen jeden karburátor, normálně jsou tam dva, už jsem po tom dvojitém koukal, ale cena dost úděsna starší kolem 9tis a novej 25tis (včetně lanovodů a přírub) tím bych dostal výkon cca 60kW, nyní tam je kolem 34kW :)

i tak 34kW je docela pekny,ale 60ka kua,to by byl hukot :) ...tak co osefovat ten starsi v nejakym pohodovym stavu ?..

• Autor
i tak 34kW je docela pekny,ale 60ka kua,to by byl hukot :) ...tak co osefovat ten starsi v nejakym pohodovym stavu ?..

za ty šílený prachy do toho nejdu, tak za 2-3t bych ho bral, ale motorek je na vrakovištích málo a když, tak je to hromada šrotu :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.