Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Achooj :) Koukam ze zmeny avataru se tady vzaly ve velkym :D

Moc se tady posledni dobou nevyskytuju ,takze ztracim prehled :p:) ...,ale moji''Oranžádu'' uz tam mam celkem dlouho ;)

Vloženo
V pohode,porad cekam az mi zavolaj abych si prijel pro Fabii.Tesim se jak malej kluk

Ale, ;) ses jeste nepochlubil :) sis objednal uplne novy autí ?

Vloženo
To mi asi neco uniklo saakris...

To nee,kdybych tu byl castejc vsimla by sis ;) .... stejne u me se avatary menej jako na bezicim pasu :) ,,,co jinak ?

Vloženo
Ale, ;) ses jeste nepochlubil :) sis objednal uplne novy autí ?

Nene,je to 3,5 roku stara FRS.Dostal jsem nabidku,ktera se neodmita,necham si ji na leto v CH,povozim se a na podzim ji asi prodam

Vloženo
Nene,je to 3,5 roku stara FRS.Dostal jsem nabidku,ktera se neodmita,necham si ji na leto v CH,povozim se a na podzim ji asi prodam

To si jen myslis :) ..,pockej jak s ni tech par mesicu pojezdis,,uz ji nedas z ruky ;) ...tak hlavne ,aby byla 100% v cajku ! :)

Vloženo
To nee,kdybych tu byl castejc vsimla by sis ;) .... stejne u me se avatary menej jako na bezicim pasu :) ,,,co jinak ?

Toe fakt u tebe to clovek nestiha ani sledovat :) Jinak? Noo jde to ale dre to.. vis jak... co u tebe Stoupo? :D

Vloženo
To si jen myslis :) ..,pockej jak s ni tech par mesicu pojezdis,,uz ji nedas z ruky ;) ...tak hlavne ,aby byla 100% v cajku ! :)

V cajku je,od prvniho majitele a v servise kazdejch 15 tis

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...