jirka3 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No nic,mizim,mejte se tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nefer Já nikoho nejmenoval !!! Jak je to pořekadlo že "potrefená husa nejvíc kejhá" ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Já nikoho nejmenoval !!! Jak je to pořekadlo že "potrefená husa nejvíc kejhá" ??? Nemusis ani jmenovat... me toe jasny totiz Navic sem rikala ze se mi Porsche nelibi a uz vubec ne cerveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nemusis ani jmenovat... me toe jasny totiz Navic sem rikala ze se mi Porsche nelibi a uz vubec ne cerveny A přesto rači jedeš s ním, že !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A přesto rači jedeš s ním, že !!! Vsak my jsme byli domluveni na stredu a ja jsem s nim byla v utery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A copak jsi mě včera odepsala ??? Nebo žeby snad včera bylo úterý ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A copak jsi mě včera odepsala ??? Nebo žeby snad včera bylo úterý ??? No vcera jsem byla az do 17:30 bo tak nejak na prodejne a pak doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A v 17:30 jsi šla na MHD a jela domů !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A v 17:30 jsi šla na MHD a jela domů !!! Nee jela jsem autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Toe fakt u tebe to clovek nestiha ani sledovat Jinak? Noo jde to ale dre to.. vis jak... co u tebe Stoupo? ) njn ... U me docela dobry jen me par gumidku porad neda pokoj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ) njn ... U me docela dobry jen me par gumidku porad neda pokoj ... Chichi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nee jela jsem autem. Asi tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 V cajku je,od prvniho majitele a v servise kazdejch 15 tis J tak to je vpohode ... drzim palce at je holka poslusna .... Zatim se mej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No nic dopiju kafco a odeberu se za kolegynkou... objednali jsme si pizzu tak si pujdu nacpat pupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Asi tak nějak. To bezeme nemuzes byt nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 To je teda dietka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No nic dopiju kafco a odeberu se za kolegynkou... objednali jsme si pizzu tak si pujdu nacpat pupek taky si zachvilku pojedu pro pizzu ... tak smačo ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 taky si zachvilku pojedu pro pizzu ... tak smačo ! ... Jakoou? Ja jsem si dala Pollo a objednali jsme si 53 cm http://www.lastrada-brno.cz/pizza-taxi.html#pizza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 To je teda dietka !!! Ja uz vic tlusta byt nemuzu takze to neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 To bezeme nemuzes byt nebo co? No já porát neslibuju všem že někam pudu a pak milióny výmluv proč to nejde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No já porát neslibuju všem že někam pudu a pak milióny výmluv proč to nejde !!! Ale no taaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Jakoou? Ja jsem si dala Pollo a objednali jsme si 53 cm http://www.lastrada-brno.cz/pizza-taxi.html#pizza jo tak ta moje je torsku obycejnejsi.,,, kolik ma prumer netusim ... neco pres 30cm ., syr,rajatove pyré a šunka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ja uz vic tlusta byt nemuzu takze to neresim Vtipne napsana veta .,,, nj,,,zensky ,jste vsecky stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Vtipne napsana veta .,,, nj,,,zensky ,jste vsecky stejny Ne ale ja to myslim vazne Vsak HF me videl takze vi o cem mluvim Ta tvoe pizza taky bude urcite nekde jinde s cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ne ale ja to myslim vazne Vsak HF me videl takze vi o cem mluvim Ta tvoe pizza taky bude urcite nekde jinde s cenou Ja te taky videl .... .. No asi bude o neco levnejsi .. ale na hlad to staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky