Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Naštěstí se otáčí vítr a v noci už to bude západ až severozápad, takže v noci cca 12-14°C, zítra dopoledne zcela jasno bez oblačnosti a přes den až 29°C Ale od stredy bude zimina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ale od stredy bude zimina A v noci ze čtvrtka na pátek se totálně zatáhne a nastane období dešťů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 A v noci ze čtvrtka na pátek se totálně zatáhne a nastane období dešťů... Hmm to mam radost teda... takze koupani si uzit dneska a zitra Jupi a sef je az do ctvrtka v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Jupi a sef je az do ctvrtka v tahu To je vrchol flakarny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Hmm to mam radost teda... takze koupani si uzit dneska a zitra Jj, pak už jen ve vaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Jj, pak už jen ve vaně... Ja vanu nemam 2 warhead: Toe zavist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ja vanu nemam Tak na návštěvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak na návštěvě... Ze bych sla k nekomu pokecat a zeptala se estli me nenecha vykoupat ve vane? To fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ze bych sla k nekomu pokecat a zeptala se estli me nenecha vykoupat ve vane? To fakt ne No já jel nedávno za kámoškou a on pravila, že kdybych přijel o minutu později, tak už ležela ve vaně a já jí říkám: "To neva" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No já jel nedávno za kámoškou a on pravila, že kdybych přijel o minutu později, tak už ležela ve vaně a já jí říkám: "To neva" Tak toe neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak toe neco jinyho No já myslím, že by to mohlo fungovat i obráceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 pekne odpoledne preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No já myslím, že by to mohlo fungovat i obráceně... No tak kdyz to druha strana navrhne... ale rikat si o to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No tak kdyz to druha strana navrhne... ale rikat si o to.... Třeba ségra se ke mě chodí koupa imrvére a svádí to na vyku*venej kolektor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No tak kdyz to druha strana navrhne... ale rikat si o to.... Kdyz budes smrdet tak navrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Třeba ségra se ke mě chodí koupa imrvére a svádí to na vyku*venej kolektor... Tak kdybych chtela k brachovi tak musim bud do Trebice nebo do Ameriky takze to asi neklapne 2 warhead: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 pekne odpoledne preji Zdravíčko Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Zdravíčko Baui... ahoj Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak kdybych chtela k brachovi tak musim bud do Trebice nebo do Ameriky takze to asi neklapne To teda vychází líp ten Třebíč, tam ti jede za 20 minut rychlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 To teda vychází líp ten Třebíč, tam ti jede za 20 minut rychlík... Tam vubec netusim kde bracha bydli je tam teprve chvili Nejlepsi by to bylo asi domu do Mohelnice nebo si proste koupit vanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ahoj Lubo Ahoj, kudla chtěl jsem na víkend vyrazit do Zbraslavic, ale předpověď hlasí monzunové deště, tak asik prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ahoj, kudla chtěl jsem na víkend vyrazit do Zbraslavic, ale předpověď hlasí monzunové deště, tak asik prd... ja mam tento tyden od ctvrtka volno a jak to tak vypada, tak budu mit na dovolenku pekne hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tam vubec netusim kde bracha bydli je tam teprve chvili Nejlepsi by to bylo asi domu do Mohelnice nebo si proste koupit vanu A nebo vzít Shower gel na prdel a jít na přehradu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ja mam tento tyden od ctvrtka volno a jak to tak vypada, tak budu mit na dovolenku pekne hnusne Taky mám 2 týdny volno a vypadá to, že to nebude značka ideál... Aspoň že v hospodě u piva neprší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Taky mám 2 týdny volno a vypadá to, že to nebude značka ideál... Aspoň že v hospodě u piva neprší... jj zadna hitparada ale nejak bylo a nejak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky