Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 japak se máme? koukám že se tu zase rozebírá koupačka někde na přehradě... hmmm, hned bych šel, kdybych nemusel tvrdnout v kanclu Máme se fajn... Jestli nemáš nic na práci, tak si vem plavky a osušku a frčíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 to není blbej nápad, ale práce tu bohužel nějaká je a co sem slyšel, tak Plzeňská přehrada je docela špinavá, leda bych jel na nějaký rybníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 2 Spidi: Tak toe hlavni 2 Dakie: Toe nas vic... ale odpoledne to jisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: tak odpoledne ještě nevím co bude ale asi se vydám na kolečkový brusle už sem dlouho nejezdil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 to není blbej nápad, ale práce tu bohužel nějaká je a co sem slyšel, tak Plzeňská přehrada je docela špinavá, leda bych jel na nějaký rybníky Přijeď do Brna, tam je přehrada pěkně čistá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: tak odpoledne ještě nevím co bude ale asi se vydám na kolečkový brusle už sem dlouho nejezdil.. Ja jedu taky na kolecka.. ale na 2 a uprostred motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 2 Spidi: Tak toe hlavni Cože je to hlavní...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Přijeď do Brna, tam je přehrada pěkně čistá... Zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Spidi: tak to je bohužel trochu z ruky přesně 296 km a nějaký drobný ale v neděli tam vyrážím na WTCC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: tak odpoledne ještě nevím co bude ale asi se vydám na kolečkový brusle už sem dlouho nejezdil.. I love in-line... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ja jedu taky na kolecka.. ale na 2 a uprostred motor víš že splašený trubky mi nic neříkaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 I love in-line... oh, really? musím si koupit nový kolečka nevíš podle čeho se kupujou? co sem koukal v obchodě, tak maj akorát různý průměry bo co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Spidi: tak to je bohužel trochu z ruky přesně 296 km a nějaký drobný ale v neděli tam vyrážím na WTCC V poho, já jsem dnes vstal ve tři a hnedle jsem si pěkně zajezdil, 400 km jen tak... Na WTCC se zajisté potkáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Spidi: jen tak si najed 400 km? tak to je mazec já si dal ve čtvrtek 650 a v sobotu 790 většina služebně.. jezdíš Cuprou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 oh, really? musím si koupit nový kolečka nevíš podle čeho se kupujou? co sem koukal v obchodě, tak maj akorát různý průměry bo co.. Jj, podle průměru... Já mám čéče docela malý, jen 72 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 víš že splašený trubky mi nic neříkaj Ticho tam Na WTCC razim taky ... mam volnase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Spidi: jen tak si najed 400 km? tak to je mazec já si dal ve čtvrtek 650 a v sobotu 790 většina služebně.. jezdíš Cuprou? Jj, na pohodu, ale jel jsem oktávkou, Cupra by spapala o 3 litry na 100 km více a navíc už je našlechtěná k prodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jj, podle průměru... Já mám čéče docela malý, jen 72 mm... to já je budu muset změřit nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ticho tam Na WTCC razim taky ... mam volnase i ty Brute? sem zvědavej kolik lidí tam bude platit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jj, na pohodu, ale jel jsem oktávkou, Cupra by spapala o 3 litry na 100 km více a navíc už je našlechtěná k prodeji... nějaké novinky na Octě? není to škoda, prodávat Cupru? jak to jede v porovnání s OIRS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 i ty Brute? sem zvědavej kolik lidí tam bude platit Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 to já je budu muset změřit nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham tak Honda den mě vůůůůbec netrápí spíš mě mrzelo, že sem nemohl kvůli školení na sraz do Milovic ale zato se chystám příští týden na letiště Plasy tady u Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě) a jak často ty kolečka přehazuješ? já to právě neudělal ani jednou a ty kolečka sou sjetý uvnitře jj, když někdo čte návody pozdě.. minulej rok sem najezdil dohormady asi 50km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 nějaké novinky na Octě? není to škoda, prodávat Cupru? jak to jede v porovnání s OIRS? Novinky na Octě: vyčištěný tapecy ve dveřích, černý madlo řidičovejch dveří (dodal JohnyS), ve kterým svítí vypínače zeleně (zítra odpoledne už možná červeně jako zbytek interiéru), doplněna ztracená gumová záslepka v levým prahu a sposta zanedbatelných pi*ovinek... Cupra byla přivezená na svezení a na kšeft. V porovnání s O1RS je Cupra docela živější, ale to je dáno spíš nižší hmotností karoserie než vyšším výkonem motoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky