Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

japak se máme? koukám že se tu zase rozebírá koupačka někde na přehradě... hmmm, hned bych šel, kdybych nemusel tvrdnout v kanclu :feve:

Máme se fajn... Jestli nemáš nic na práci, tak si vem plavky a osušku a frčíme... ;)

to není blbej nápad, ale práce tu bohužel nějaká je :feve: a co sem slyšel, tak Plzeňská přehrada je docela špinavá, leda bych jel na nějaký rybníky :kuk:lol

2 Spidi: Tak toe hlavni :D

2 Dakie: Toe nas vic... ale odpoledne to jisti ;)

CMF: tak odpoledne ještě nevím co bude ;) ale asi se vydám na kolečkový brusle :) už sem dlouho nejezdil..

to není blbej nápad, ale práce tu bohužel nějaká je :feve: a co sem slyšel, tak Plzeňská přehrada je docela špinavá, leda bych jel na nějaký rybníky :kuk:lol

Přijeď do Brna, tam je přehrada pěkně čistá... ;):palec2:

CMF: tak odpoledne ještě nevím co bude ;) ale asi se vydám na kolečkový brusle :) už sem dlouho nejezdil..

Ja jedu taky na kolecka.. ale na 2 a uprostred motor lol

2 Spidi: Tak toe hlavni :D

Cože je to hlavní...?

Přijeď do Brna, tam je přehrada pěkně čistá... ;):palec2:

Zatim lol

Spidi: tak to je bohužel trochu z ruky :D přesně 296 km a nějaký drobný :) ale v neděli tam vyrážím na WTCC ;)

I love in-line... :wub:

Ja jedu taky na kolecka.. ale na 2 a uprostred motor lol

víš že splašený trubky mi nic neříkaj :plol

I love in-line... :wub:

oh, really? lol musím si koupit nový kolečka :) nevíš podle čeho se kupujou? co sem koukal v obchodě, tak maj akorát různý průměry bo co.. :D

Spidi: tak to je bohužel trochu z ruky :D přesně 296 km a nějaký drobný :) ale v neděli tam vyrážím na WTCC ;)

V poho, já jsem dnes vstal ve tři a hnedle jsem si pěkně zajezdil, 400 km jen tak... ;)lol

Na WTCC se zajisté potkáme... ;)

Spidi: jen tak si najed 400 km? tak to je mazec :D já si dal ve čtvrtek 650 a v sobotu 790 lol většina služebně.. jezdíš Cuprou?

oh, really? lol musím si koupit nový kolečka :) nevíš podle čeho se kupujou? co sem koukal v obchodě, tak maj akorát různý průměry bo co.. :D

Jj, podle průměru... ;)

Já mám čéče docela malý, jen 72 mm... ;)

víš že splašený trubky mi nic neříkaj :plol

Ticho tam :D

Na WTCC razim taky ... mam volnase :)

Spidi: jen tak si najed 400 km? tak to je mazec :D já si dal ve čtvrtek 650 a v sobotu 790 lol většina služebně.. jezdíš Cuprou?

Jj, na pohodu, ale jel jsem oktávkou, Cupra by spapala o 3 litry na 100 km více a navíc už je našlechtěná k prodeji... ;)

Jj, podle průměru... ;)

Já mám čéče docela malý, jen 72 mm... ;)

to já je budu muset změřit :) nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj :D mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí :feve:

Ticho tam :D

Na WTCC razim taky ... mam volnase :)

i ty Brute? lol sem zvědavej kolik lidí tam bude platit :D

Jj, na pohodu, ale jel jsem oktávkou, Cupra by spapala o 3 litry na 100 km více a navíc už je našlechtěná k prodeji... ;)

nějaké novinky na Octě? ;) není to škoda, prodávat Cupru? jak to jede v porovnání s OIRS? ;)

i ty Brute? lol sem zvědavej kolik lidí tam bude platit :D

Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne lol

Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham :(

to já je budu muset změřit :) nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj :D mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí :feve:

Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě)

Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne lol

Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham :(

tak Honda den mě vůůůůbec netrápí :) spíš mě mrzelo, že sem nemohl kvůli školení na sraz do Milovic :feve: ale zato se chystám příští týden na letiště Plasy tady u Plzně :palec2:

Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě)

a jak často ty kolečka přehazuješ? já to právě neudělal ani jednou a ty kolečka sou sjetý uvnitře :feve: jj, když někdo čte návody pozdě.. :feve: minulej rok sem najezdil dohormady asi 50km :)

nějaké novinky na Octě? ;) není to škoda, prodávat Cupru? jak to jede v porovnání s OIRS? ;)

Novinky na Octě: vyčištěný tapecy ve dveřích, černý madlo řidičovejch dveří (dodal JohnyS), ve kterým svítí vypínače zeleně (zítra odpoledne už možná červeně jako zbytek interiéru), doplněna ztracená gumová záslepka v levým prahu a sposta zanedbatelných pi*ovinek... lol

Cupra byla přivezená na svezení a na kšeft. V porovnání s O1RS je Cupra docela živější, ale to je dáno spíš nižší hmotností karoserie než vyšším výkonem motoru... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.