Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Spidi: jen tak si najed 400 km? tak to je mazec :D já si dal ve čtvrtek 650 a v sobotu 790 lol většina služebně.. jezdíš Cuprou?

Jj, na pohodu, ale jel jsem oktávkou, Cupra by spapala o 3 litry na 100 km více a navíc už je našlechtěná k prodeji... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, podle průměru... ;)

Já mám čéče docela malý, jen 72 mm... ;)

to já je budu muset změřit :) nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj :D mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí :feve:

Odkaz ke komentáři

to já je budu muset změřit :) nebo mrknu do manuálu bo co to k tomu dávaj :D mám je 2 roky a ještě sem kolečka nekupoval.. je fakt, že ten první rok sem je vytáhnul asi 2x a pak sem si narazil zápěstí :feve:

Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě)

Odkaz ke komentáři

Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne lol

Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham :(

tak Honda den mě vůůůůbec netrápí :) spíš mě mrzelo, že sem nemohl kvůli školení na sraz do Milovic :feve: ale zato se chystám příští týden na letiště Plasy tady u Plzně :palec2:

Odkaz ke komentáři

Já teda jezdím hodně, cca 4-5x týdně ujedu minimálně 5 kilometrů, ale kola mám pořád původní, dávám vnitřní levý jako vnější pravý a obráceně (na druhé botě)

a jak často ty kolečka přehazuješ? já to právě neudělal ani jednou a ty kolečka sou sjetý uvnitře :feve: jj, když někdo čte návody pozdě.. :feve: minulej rok sem najezdil dohormady asi 50km :)

Odkaz ke komentáři

nějaké novinky na Octě? ;) není to škoda, prodávat Cupru? jak to jede v porovnání s OIRS? ;)

Novinky na Octě: vyčištěný tapecy ve dveřích, černý madlo řidičovejch dveří (dodal JohnyS), ve kterým svítí vypínače zeleně (zítra odpoledne už možná červeně jako zbytek interiéru), doplněna ztracená gumová záslepka v levým prahu a sposta zanedbatelných pi*ovinek... lol

Cupra byla přivezená na svezení a na kšeft. V porovnání s O1RS je Cupra docela živější, ale to je dáno spíš nižší hmotností karoserie než vyšším výkonem motoru... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...