Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 tak Honda den mě vůůůůbec netrápí spíš mě mrzelo, že sem nemohl kvůli školení na sraz do Milovic ale zato se chystám příští týden na letiště Plasy tady u Plzně Ale me jo Sakra nevim ze ty srazy jsou vsechny tak daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 a jak často ty kolečka přehazuješ? já to právě neudělal ani jednou a ty kolečka sou sjetý uvnitře jj, když někdo čte návody pozdě.. minulej rok sem najezdil dohormady asi 50km 2-3x do roka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Brnensti kteri znaji diry v plote tak ne Sakra 19. bude Honda den ... to nestiham No ale kupodivu letos není Kawasaki day... To mě jako kawisty pěkně štve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No ale kupodivu letos není Kawasaki day... To mě jako kawisty pěkně štve... Si v Kawa klubu? Ja ani nevim ze je Kawa day.. vim akorat o Yamaha day a Honda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Novinky na Octě: vyčištěný tapecy ve dveřích, černý madlo řidičovejch dveří (dodal JohnyS), ve kterým svítí vypínače zeleně (zítra odpoledne už možná červeně jako zbytek interiéru), doplněna ztracená gumová záslepka v levým prahu a sposta zanedbatelných pi*ovinek... Cupra byla přivezená na svezení a na kšeft. V porovnání s O1RS je Cupra docela živější, ale to je dáno spíš nižší hmotností karoserie než vyšším výkonem motoru... jj, vím jak měníš auta, jen sem čekal že Cupra už zůstane není to tak dávno cos měl A4 v cabriu a co podvozkově - je to naladěný stejně jako OI nebo to je tvrdší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 jj, vím jak měníš auta, jen sem čekal že Cupra už zůstane není to tak dávno cos měl A4 v cabriu a co podvozkově - je to naladěný stejně jako OI nebo to je tvrdší? To nebyla A4 ale Audi 80 B4 Cabrio Podvozkově je to myslím na stejno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Spidi: fakt? já měl za to, že to je A4.. fotil si ji v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: kdes byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: kdes byla? Na kafcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 sakra,,clovek ma volno a furt se musi nekde litat,,asi pujdu do prace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Na kafcu já přemýšlím o obědě... mám nějakej hládeček.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 sakra,,clovek ma volno a furt se musi nekde litat,,asi pujdu do prace ... Spis prestan litat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 já přemýšlím o obědě... mám nějakej hládeček.. Tak utikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 když mě se nikam nechce... venku je příšerný vedro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) když mě se nikam nechce... venku je příšerný vedro! Nehorazny dusno je tam ... ke vsemu musim delat s autem ,uz vidim to jezero potu.., J Jani,kdyby to slo ,lezim v postylce a spim ... Nebo vyuziju ze sluzeb nekterych mistnoch bazenu : ) nachvilku zmizim,,,pritulka mi zhotovila řizecek tak jdu ochutnat ) Editováno: 10. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Od stredy bude prijemne kucii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Od stredy bude prijemne kucii tak jsem to do sebe honem nahazel a je mi teplo uz i vevnitr .... No snad se ta predpoved vydari ... ,ikdyz vecery tady unas jsou paradni ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 tak jsem to do sebe honem nahazel a je mi teplo uz i vevnitr .... No snad se ta predpoved vydari ... ,ikdyz vecery tady unas jsou paradni ., Co si meel? Jj vecer je super ale pres den na chcipnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 se někdo má, když mu přítule uklohní řízek... taky bych si dal pošli jeden do Plzně co budeš dělat na autí? a na kterým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Co si meel?Jj vecer je super ale pres den na chcipnuti šak to psal nahoře ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 šak to psal nahoře ne Uz mlcim Mi to asi uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 se někdo má, když mu přítule uklohní řízek... taky bych si dal pošli jeden do Plzně co budeš dělat na autí? a na kterým? Jo byl dobrej ... jeden ti muzu poslat na dobirku ,ale nevim jestli bude mit porad tu cersve prosmazenou chut ..., Poridil jsem si krome octule jeste shadinku na hrani a takove popojizdeni po meste .,musim posteloval volnobeh ,trosku prepucovat komplet zazemi pod kapotou a mrknout na topeni ,kape mi voda na nohu .Takze si lehnu pod palubku a budu se potit,ale jak tak premyslim,jelikoz tam tece ta voda semtam me to mozna schladi ... JJ Jani ,, řízeček jsem měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) JJ Jani ,, řízeček jsem měl Se mas to me nikdo nic neuvari Editováno: 10. Červen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: mlčet nemusíš, jen líp číst Jeronymo: dobrej nápad, třeba dojde oukej v tomhle horku jj, vím že máš tu Schade, proto sem se ptal v kterým se budeš hrabat taková letní údržba není vůbec na škodu! aha, prasklá nějaká hadice ne? tam je taky přístup jak k penězům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky