Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Novinky na Octě: vyčištěný tapecy ve dveřích, černý madlo řidičovejch dveří (dodal JohnyS), ve kterým svítí vypínače zeleně (zítra odpoledne už možná červeně jako zbytek interiéru), doplněna ztracená gumová záslepka v levým prahu a sposta zanedbatelných pi*ovinek... lol

Cupra byla přivezená na svezení a na kšeft. V porovnání s O1RS je Cupra docela živější, ale to je dáno spíš nižší hmotností karoserie než vyšším výkonem motoru... ;)

jj, vím jak měníš auta, jen sem čekal že Cupra už zůstane :) není to tak dávno cos měl A4 v cabriu :)

a co podvozkově - je to naladěný stejně jako OI nebo to je tvrdší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, vím jak měníš auta, jen sem čekal že Cupra už zůstane :) není to tak dávno cos měl A4 v cabriu :)

a co podvozkově - je to naladěný stejně jako OI nebo to je tvrdší?

To nebyla A4 ale Audi 80 B4 Cabrio ;)lol

Podvozkově je to myslím na stejno... ;)

Odkaz ke komentáři

když mě se nikam nechce... venku je příšerný vedro!

Nehorazny dusno je tam :( ... ke vsemu musim delat s autem ,uz vidim to jezero potu..,

J Jani,kdyby to slo ,lezim v postylce a spim :D ... Nebo vyuziju ze sluzeb nekterych mistnoch bazenu : )

nachvilku zmizim,,,pritulka mi zhotovila řizecek tak jdu ochutnat :))

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

se někdo má, když mu přítule uklohní řízek... :) taky bych si dal :D pošli jeden do Plzně :p co budeš dělat na autí? a na kterým? :)

Jo byl dobrej :p... jeden ti muzu poslat na dobirku :D ,ale nevim jestli bude mit porad tu cersve prosmazenou chut ;):D ..., Poridil jsem si krome octule jeste shadinku na hrani a takove popojizdeni po meste :) .,musim posteloval volnobeh ,trosku prepucovat komplet zazemi pod kapotou a mrknout na topeni ,kape mi voda na nohu .Takze si lehnu pod palubku a budu se potit,ale jak tak premyslim,jelikoz tam tece ta voda semtam me to mozna schladi :) ...

JJ Jani ,, řízeček jsem měl :)kol5

Odkaz ke komentáři

CMF: mlčet nemusíš, jen líp číst :D

Jeronymo: dobrej nápad, třeba dojde oukej v tomhle horku lol jj, vím že máš tu Schade, proto sem se ptal v kterým se budeš hrabat :D taková letní údržba není vůbec na škodu! aha, prasklá nějaká hadice ne? :feve: tam je taky přístup jak k penězům :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...