Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

CMF: mlčet nemusíš, jen líp číst :D

Jeronymo: dobrej nápad, třeba dojde oukej v tomhle horku lol jj, vím že máš tu Schade, proto sem se ptal v kterým se budeš hrabat :D taková letní údržba není vůbec na škodu! aha, prasklá nějaká hadice ne? :feve: tam je taky přístup jak k penězům :D

Zkusit to muzu posli adresu pres SZ :D .. ;) No urcite,pac mi z nadrzky odnekud unika voda a tedko se to ukazuje v moji bote,takze budu mit pestre odpoledne ,to zas bude litat sprostych slov.,,

Chci z ni udelat nejaky mensi Rat style* :) tak musi pekne slapat

post-4984-1213093469_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CMF: to já sem bohužel kluk, tak to mám složitější.. u tebe stačí zavrtět zadkem :D

Jeronymo: ten Rat style se mi začíná líbit :palec2: hlavně ta oranžová Škůdka co začala jezdit už před lety :palec2: a te´d sem koukal že do toho dělaj Poláci - viz. Kopřivnice... sem zvědavej, co z toho vykozlíš ;)

Odkaz ke komentáři

ten Rat style se mi začíná líbit :palec2: hlavně ta oranžová Škůdka co začala jezdit už před lety :palec2: a te´d sem koukal že do toho dělaj Poláci - viz. Kopřivnice... sem zvědavej, co z toho vykozlíš ;)

Presne neco podobnyho bych chtel taky :) u tohodle je fajn,ze nevyhodis moc penez,co se doma najde to na auto dam :D ..,

Jj polaci to maj dobry,urcite myslis stary polo a proklate nizouckyho trabiho :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...