Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Se mas to me nikdo nic neuvari z toho si nic nedělej, mě taky ne sám si vařím, sám si peru, že se na to nevy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 z toho si nic nedělej, mě taky ne sám si vařím, sám si peru, že se na to nevy... Hmm tak to znam uplne presne no Ale zase kamaradi obcas nekam na veecu pozvou takze zas tak si stezovat nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: mlčet nemusíš, jen líp číst Jeronymo: dobrej nápad, třeba dojde oukej v tomhle horku jj, vím že máš tu Schade, proto sem se ptal v kterým se budeš hrabat taková letní údržba není vůbec na škodu! aha, prasklá nějaká hadice ne? tam je taky přístup jak k penězům Zkusit to muzu posli adresu pres SZ .. No urcite,pac mi z nadrzky odnekud unika voda a tedko se to ukazuje v moji bote,takze budu mit pestre odpoledne ,to zas bude litat sprostych slov.,, Chci z ni udelat nejaky mensi Rat style* tak musi pekne slapat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Se mas to me nikdo nic neuvari To byla taky vetsi akce po dloooouhe dobe ,ani jsem to necekal,ze si takto dlabnu ... to asi tim slunickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF: to já sem bohužel kluk, tak to mám složitější.. u tebe stačí zavrtět zadkem Jeronymo: ten Rat style se mi začíná líbit hlavně ta oranžová Škůdka co začala jezdit už před lety a te´d sem koukal že do toho dělaj Poláci - viz. Kopřivnice... sem zvědavej, co z toho vykozlíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 2 Jeronymo: Pockej ve stredu zase zchladne 2 Dakie: Nezacinej byt jak warhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF : Neberes nahodou neci jmeno nadarmo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 CMF : Neberes nahodou neci jmeno nadarmo ? Presne tohle jsem cekala ze dorazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Presne tohle jsem cekala ze dorazis Ja se objevim vzdy kdyz na me myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ja se objevim vzdy kdyz na me myslis Tak to se divim ze tu vubec nekdy ses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak to se divim ze tu vubec nekdy ses Auuu to bylo primo do srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Auuu to bylo primo do srdce Srandy kopec Editováno: 10. Červen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Srandy kopec Tak sem dnes zjistil ze sem vyhodil dvojku oknem za zvuknu co mi nejde ale jinde jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak sem dnes zjistil ze sem vyhodil dvojku oknem za zvuknu co mi nejde ale jinde jde Cha cha to potesi no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 ten Rat style se mi začíná líbit hlavně ta oranžová Škůdka co začala jezdit už před lety a te´d sem koukal že do toho dělaj Poláci - viz. Kopřivnice... sem zvědavej, co z toho vykozlíš Presne neco podobnyho bych chtel taky u tohodle je fajn,ze nevyhodis moc penez,co se doma najde to na auto dam .., Jj polaci to maj dobry,urcite myslis stary polo a proklate nizouckyho trabiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A už su zase tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A už su zase tady.... ale ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A už su zase tady.... Kde se flakas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Kde se flakas? No furt někde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No furt někde... Vidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Vidime Kurnik, už se zatáhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Kurnik, už se zatáhlo... To je dobra zprava .. jak po autotecu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Kurnik, už se zatáhlo... Kdee? Brno - Prizrenice hlasi krasnou modrou oblohu a hic jako krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 To je dobra zprava .. jak po autotecu ? Po Autotecu trošku nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Kdee? Brno - Prizrenice hlasi krasnou modrou oblohu a hic jako krava 25 km severozápadně od Brna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky