Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já mám blíž Plasy než Hradec.. momentálně :feve: radši bych jel Hradec, protože bych byl aspoň blíž k domovu.. do Plas musím jet služebákem :feve:

Vloženo

Vo tom to přece je lol .

Na plasy chci určitě jestli bude čas dostal jsem na skodahome doporučení že je to tam dobré :palec2:

Tenhle víkend jedu na Panenský týnec , ale tam nejede nikdo :)

Vloženo

Panenský Týnec musím bohužel vynechat, v neděli mě čeká WTCC Brno... do Plas by mělo přijet co nejvíc členů OC abyste zas dostali pohár :)

Vloženo

jsem z5,

volnobeh je vystelovan ,na vycisteni motoru v tak krasnem pocasi nemam naladu a jestli bude kapat topeni uvidime,neco malo jsem spachal ..kazdopadne jsem si zase po dlouhe dobe sam pro sebe ponadaval lol:)

Vloženo
jsem z5,

volnobeh je vystelovan ,na vycisteni motoru v tak krasnem pocasi nemam naladu a jestli bude kapat topeni uvidime,neco malo jsem spachal ..kazdopadne jsem si zase po dlouhe dobe sam pro sebe ponadaval lol:)

A naradi litalo vzduchem? :D

Vloženo
jsem z5,

Ty máš fčil Šáde ein hundert zwanzig ?

Vloženo
Jeronymo: šikula :D ale budeš mít teďka černý svědomí, žes to neudělal všechno :D;)

:D mozna ano mozna ne :) hlavne ,aby mi uz ta voda nekapala na botu :-) ... projel jsem to a nic to nedelalo tak snad ...

@ Jani - no naradi ne ,spise jen ta slova :)) nechtelo by se mi to pak hledat ... :p

@Spidi - ano ,poridil jsem si vozitko na Rat '' upravu :);) zatim slouzi jen jako priblizovadlo do prace a do mesta :- )

Vloženo
@Spidi - ano ,poridil jsem si vozitko na Rat '' upravu :);) zatim slouzi jen jako priblizovadlo do prace a do mesta :- )

Já mám teď v garáži exportní verzi Š120GLS z roku 1978 - full chrom version, ale R.A.T. z toho nesci... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...