Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj to je fakt vždycky. Přijedem a řikáme musíme postavit stan dokud jsme střízliví , ale nejdříve to projdeme :))

A pak to dopadá :)

Takova velka je kokta a oni spi v chatce no toto lol

Jsme jeli Octou v sedanu a ta teda velka neni ani nahodou :D

Proto nekteri maj objednanou chatku nebo pokoj lol

A nebo celou hospodu... lol

post-272-1213101176_thumb.jpg

jj to je fakt vždycky. Přijedem a řikáme musíme postavit stan dokud jsme střízliví , ale nejdříve to projdeme :))

A pak to dopadá :)

Pry projdeme... vzdyt jste furt sedeli u piva lol

Jsme jeli Octou v sedanu a ta teda velka neni ani nahodou :D

Vlastne jo tak to pardoon ;)

A nebo celou hospodu... lol

Nebo lol

Vlastne jo tak to pardoon ;)

:)

Pry projdeme... vzdyt jste furt sedeli u piva lol

Taky pravda. Ale některé srazy kde je více stánků tak chodíme mezi nima lol

Taky pravda. Ale některé srazy kde je více stánků tak chodíme mezi nima lol

lol

koukám že to všichni dělaj stejně... :D jedete nědko Plasy? ;)

Čéče, to je ve stejnej termín jako ten Hradec... :feve:

Jak jinak to chces na srazech delat? :D

já mám blíž Plasy než Hradec.. momentálně :feve: radši bych jel Hradec, protože bych byl aspoň blíž k domovu.. do Plas musím jet služebákem :feve:

Vo tom to přece je lol .

Na plasy chci určitě jestli bude čas dostal jsem na skodahome doporučení že je to tam dobré :palec2:

Tenhle víkend jedu na Panenský týnec , ale tam nejede nikdo :)

Panenský Týnec musím bohužel vynechat, v neděli mě čeká WTCC Brno... do Plas by mělo přijet co nejvíc členů OC abyste zas dostali pohár :)

jsem z5,

volnobeh je vystelovan ,na vycisteni motoru v tak krasnem pocasi nemam naladu a jestli bude kapat topeni uvidime,neco malo jsem spachal ..kazdopadne jsem si zase po dlouhe dobe sam pro sebe ponadaval lol:)

Jeronymo: šikula :D ale budeš mít teďka černý svědomí, žes to neudělal všechno :D;)

jsem z5,

volnobeh je vystelovan ,na vycisteni motoru v tak krasnem pocasi nemam naladu a jestli bude kapat topeni uvidime,neco malo jsem spachal ..kazdopadne jsem si zase po dlouhe dobe sam pro sebe ponadaval lol:)

A naradi litalo vzduchem? :D

jsem z5,

Ty máš fčil Šáde ein hundert zwanzig ?

Sakra ty predpovedi pocasi stridaji jak nevim co... zase ma byt zitra 25 stupenu.

Sakra ty predpovedi pocasi stridaji jak nevim co... zase ma byt zitra 25 stupenu.

Hic, dusno, ale během dne zataženo... :feve:

Jeronymo: šikula :D ale budeš mít teďka černý svědomí, žes to neudělal všechno :D;)

:D mozna ano mozna ne :) hlavne ,aby mi uz ta voda nekapala na botu :-) ... projel jsem to a nic to nedelalo tak snad ...

@ Jani - no naradi ne ,spise jen ta slova :)) nechtelo by se mi to pak hledat ... :p

@Spidi - ano ,poridil jsem si vozitko na Rat '' upravu :);) zatim slouzi jen jako priblizovadlo do prace a do mesta :- )

Hic, dusno, ale během dne zataženo... :feve:

Beztak se to do zitrka este 10x zmeni a nakonec budou zase tropicky 30 a nespadne ani kapka lol

Beztak se to do zitrka este 10x zmeni a nakonec budou zase tropicky 30 a nespadne ani kapka lol

Vetsinou je to tak :))

@Spidi - ano ,poridil jsem si vozitko na Rat '' upravu :);) zatim slouzi jen jako priblizovadlo do prace a do mesta :- )

Já mám teď v garáži exportní verzi Š120GLS z roku 1978 - full chrom version, ale R.A.T. z toho nesci... lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.